Jump to content

Online: Нелина - Код Червено

Препоръчани коментари

Най-хубавото нещо са зъбите й. Песента е приятна, но е еднодневка, която ще последва съдбата на другите й попфолк песни от предните години. Поне adorable си намери парче, на което да кърши снага в остатъка от лятото. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

На мен пък много ми хареса! И миналата година и тази предложи хубави и по-комерсиални песни, точно лятна тематика и за сезона. Клипът е много як, особено там където е с очилата и говори. Песента общо-взето си е избухвация и този път разпознах, че е Боби Павлов, но се е получило супер, супер приятно и готино.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Заглавието :mf_surrender:

На Дебора песента е по-добра даже, поне няма Павловият ритъм, който чуваме за 683292827 път.

И текстът много плосък, Нелинче защо се излагаш с такива песни? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Песента си личи наистина, че е на Павлов. Но Нелина внася един особен колорит в иначе в поредната му не толкова грабваща мелодия. Просто е много чаровна и лъчезарна жена, и пее изключително емоционално и изразително, което на почти всички от новата генерация не им се получава хич. Страшно много я харесвам! Струва ми се, че тя е единствената певица от старото поколение, която съумя да съхрани този много популярен в близкото минало стил във фолка - бързи свежи песни със закачливи хумористични текстове, без крайна мазнотия и без да се правят намеци за секс, бой, блъскане или други такива. :D

Та едва ли някой очаква от нея някакъв мегахит, но определено доста хора я харесват и имат нужда от подобни песни като тази или "Лято, слънце, море" от миналата година. И аз съм сред тези хора. Ще я слушам тази песничка определено. :)

Сподели в други сайтове

Най-хубавото нещо са зъбите й. Песента е приятна, но е еднодневка, която ще последва съдбата на другите й попфолк песни от предните години. Поне adorable си намери парче, на което да кърши снага в остатъка от лятото. :3fdb8960598fa63e:

:roll1: Алооо... Мисля да се огранича с песните на Глория, Анелия и Лазар от това лято.

Ми... Нела може и повече. Разбирам, иска да е комерсиална и наистина се старае. Песничката е приятна, сполучлива и не по-лоша от комерсите на Яници и подобни, ама някак са прекалено преекспонирани този тип летни предложения. Изглежда зашеметяващо за възрастта си, но за съжаление никога не е могла да се облича добре и израженията й са едни такива инфантилни. Ще слушам песента, макар че няма да ми остане дълго в плейлистата. Гласище като Нелина не ми идва ок да се съобразява с теченията нещо. Не и всеки път поне. :)

Друго си е това:

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...