Роско Публикувано на Юли 24 Report Share Публикувано на Юли 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Пак някакво копие на "Пей, сърце" ама текста е покъртителен, клипът и той - целия проект. Просто е само за мезе! :roll1: Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Алооо песента е много яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Е тва вече е копие на Пей сърце пхаххахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Супер тъп текст. Тея в Хитмикс една нормална песен не направиха тая година. Май само Бухалка ми се отличи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Много весело, зарибява, хаха Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Егати ужаса и шока , ще закрият ли тая фирма вече? Оцко почна сериозно да писва, как не му омръзна и на него самия незнам , той слушал ли си е песните? Пак, отново копие на сърцето. Стига вече де, зспри се! Тоя и Павлов са нещо ужасно. Оцко деградира страшно много и вече май не ми е любимия композитор - Пашев трупа точки сериозно. Тая песен е ужасна, клипс е ужасен , това е евтино копие в буквален смисъл. Този п**ал е сина на Мариан Шоколадката и Саранди предполагам Друго обяснение нямам. Всичко е смотано , аз май ще си махна абонамента за Хит. То всичко е един инструментал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Егати ужаса и шока , ще закрият ли тая фирма вече? Оцко почна сериозно да писва, как не му омръзна и на него самия незнам , той слушал ли си е песните? Пак, отново копие на сърцето. Стига вече де, зспри се! Тоя и Павлов са нещо ужасно. Оцко деградира страшно много и вече май не ми е любимия композитор - Пашев трупа точки сериозно. Тая песен е ужасна, клипс е ужасен , това е евтино копие в буквален смисъл. Този п**ал е сина на Мариан Шоколадката и Саранди предполагам Друго обяснение нямам. Всичко е смотано , аз май ще си махна абонамента за Хит. То всичко е един инструментал. Тук е абсолютно 1:1, за разлика от другите песни. Иначе не можем да не признаем, че единствено инструменталът ни харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Оцко деградира адски яко... Половината и повече канал е пълна измет , това и в Diapason го няма. Като видя името му и вече знам цялата песен. Как пък не му писна тоя инструментал, как не се проглуши от тая цигулка, какви уникални педни правеше и какво е това дега - две години по един калъп. Сега вярно, че Павлов е същия (и по-зле) , ама той няма предистория. Тия песни буквално се*ат всичко, което направи в Ара и Пайнер. Почти целия му канаш е трагедия, дава се шанс на пълни бездарници и нереализирани хомосексуалисти. Този освен някой цигани-гей, женещ се за друг такъв на сватба кой ще го покани на участие? (Освен ако участието не е в гей разврат). Ми Саранди и оная Кристи, дето 3 пъти сменя псевдонима , но 1 хит няма. Гледаш и се чудиш - той е жива жена , тя - жив мъж. Кой какво е в клипа и ужсната малоумна песен не е ясно. После като почнем с ония Атанасовци, Георгита , Ашкаровци, нереализираната Герберка (Соня някаква) , абе пълна трагедия. Ангел пъл е на всяка втора песен ft. , Анелия на Хит Микс явно го играе. Хубаво, че е Лорена. Иначе трагедията е пълна. Ама тя и сега си е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ушите ми буквално кървясаха от еднотипните, ама буквално, песни на оцко боцко. Да не говорим, че точно този проект не само по песен, ами и по клип си е пародия на Пей Сърце, момчето се опитва да бъде нещо като Азис явно... Този канал е за никъде, някой да го премахне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Той почти целия канал си е една пародия. Другата седмица излиза новата на Велевска , на Оцко е (доста време негова педен нямаше в Пайнер). От сега знам как звучи. Ужасно ще е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Той почти целия канал си е една пародия. Другата седмица излиза новата на Велевска , на Оцко е (доста време негова педен нямаше в Пайнер). От сега знам как звучи. Ужасно ще е. Добре, че са Лорена, Тереза, Кристиана, Вилислав и Джулиано, за да отсрамват положението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Кое отсрамват? Тази Тереза и тя пее същия инструментал, същата е. Нищо ново и различно. Кристиана има интересни песни, но пищи и не може да пее. Всички знаем , че е бездарна. Красотата глас няма да и даде, рецитира и пищи. На моменти е направо страшно. Джулиано е гласовито момче, но Оцко му прави тъпи песни. За клиповете да не говорим - то целия е канал е пълен с клипове за 1,99 лв. С ДДС. Само и единствено Лорена е нещо в тая фирма. Ангел избълва много песни, всичките еднакви и евтини, Крум деградира. Тя и последната на Лорена не е кой знае какво, копие на Деси и Галин в цигулката , а тя реве , вместо да пее. За затрият тоя канал и да спрат да се мъчат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 По-добре в заграда да пише пародия на "Пей, сърце" по-популярна ще стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.