Alter Ego Публикувано на Юли 27 Report Share Публикувано на Юли 27 Muzika: Evangelos Tassopoulos Phoebus Tekst: Marina Tucakovic Aranžman: Evangelos Tassopoulos Phoebus Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 Надмина очакванията ми!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Богиня!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Нещо ми куца аранжимента, бива иначе ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikmil23 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 MASTER WAV: http://www109.zippyshare.com/v/edCuKbYI/file.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Странен аранжимент и смесване, песните от албума й са класи над тази. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Може би идеята е точно аранжиментът да бъде точно такъв странен. На мен ми харесват рок нотките, има и някакво напрежение в куплетите. Много ми допадат песни с подобна структура. В припева в артикулирането на съгласните има едно "съскане" заради вокалите, предполагам - може би затова се учудвате на смесването, но действително песничката е супер различна и нахакана и според мен има потенциал за хит. Клипът... Бива като идея и заснемане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Не е зле песента, но е мноооого далеч от "Могла сам", кояо и до ден днешен няма омръзване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Песента е "Боби Павлов имитира Токича", толкова е нелепо всичко :1000 (29): Чудесно е как Фивос й е прибрал хиляарките, а й е дал тая боза :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.