pechenko Публикувано на Юли 28 Report Share Публикувано на Юли 28 музика и аранжимент: Радомир Кишев текст: Росен Димитров и Анастасия Мавродиева режисьор: Жоро Марков MASTER Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Колко копия ше направи на "Мой", която на свой ред беше "Видимо изневерил" 2? Кой би си помислил преди 2-3 години, че Алисия, която винаги беше толкова разнообразна и иновативна, ще стане по-изтъркана и от Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Много мяза на "Пада звезда" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Алисия наистина тотално се изтърка. Прави хитове, но като си помисля до преди 2013 какви неща въртеше... Нека разнообрази и пак може да се нареди сред топовете и с две песни на година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Хаха..И аз за Преслава се сетих като чух тази песен. Двете са най-скучните певици напоследък. Това нещо горе трудно го изтърпях до края. Алисия винаги е била анти, като порцеланова ми е - никаква емоция, едно голямо нищо. Радващо е, че истински голям хит не е виждала доста отдавна, дано се откаже с мъките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Тука Алисия е масово подценявана . Навън хората я обожават - Добре ти беше е един от топ хитовете на годината. За тази - мнение по-късно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Алисия си е баш ТОП. В дискотеките на песните ѝ пеят всички, да не говорим на нейно участие - лудница. Никога не съм мислил, че е толкова харесвана. Песента е хубава, но като повечето на Кишев за Алисия, ще ми омръзне след 3 дена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 На мен пък ми напомня Късно си се сетил на Таня Боева - в припева. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Певицата, която изкарва най-блудкавите и еднакви песни. Много скучна, нищо ново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Отдавна не ми се беше случвало самостоятелна песен на Алисия да не ме хване от първо слушане, просто този път нещо ми липсва. Обаче пък видеото е страшно красиво - морето, мястото на което е снимала, тя също изглежда доста добре, даже по-добре от всякога. И на мен ми е като някаква по-слаба версия на "Мой". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Колко копия ше направи на "Мой", която на свой ред беше "Видимо изневерил" 2? Кой би си помислил преди 2-3 години, че Алисия, която винаги беше толкова разнообразна и иновативна, ще стане по-изтъркана и от Преслава. По-изтъркани от Галена и Анелия, едвали има. Мачкай, Лиске! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Хаха..И аз за Преслава се сетих като чух тази песен. Двете са най-скучните певици напоследък. Това нещо горе трудно го изтърпях до края. Алисия винаги е била анти, като порцеланова ми е - никаква емоция, едно голямо нищо. Радващо е, че истински голям хит не е виждала доста отдавна, дано се откаже с мъките. И ти си ми противен, а махараджата, на която миеш краката и пиеш водата е изтъркана бивша девица. Последният голям хит на Аси е дуета с Илиян, а преди това "Мой", естествено тук злобеете, защото нито Махараджата, нито Смядовската луканка могат да се намажат на малкият пръст на Преслава и Алисия по визия, стил и класа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Много ми харесва, при Алисия няма слабо от години. "Добре ти беше" е голям хит иначе, вие добре ли сте? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Алисия наистина тотално се изтърка. Прави хитове, но като си помисля до преди 2013 какви неща въртеше... +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Много ми харесва, при Алисия няма слабо от години. "Добре ти беше" е голям хит иначе, вие добре ли сте? Те са добре, но завистта и злобата им е в повече. Алисия пръска с хитове и участия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Певицата, която изкарва най-блудкавите и еднакви песни. Много скучна, нищо ново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Стига спам, това не са ви скандалите... В тази тема се ограничавайте до коментиране на песента на Алисия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Много е яка! Алисия мачка! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Не ми харесва. Копие на предните й хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Алисия е Богиня! Мачка с песен, страхотна! Много красив клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Алисия пее едно и също от около 10 години, но пък хората й се кефят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 На мен много ми харесва текста, смислен и чувствен е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Никой не отрича, че Алисия е голямо име, радва се на страшна популярност. Аз самия съм бил на нейно участие и съм виждал за какво изригване става въпрос, даже смело мога да кажа, че след участията на Галена, на нейни съм си прекарвал най-добре, а дори не я харесвам особено. Та тя има ли песен, която да не е хит? Но това не прави музиката ѝ добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KRUPA Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Песента звучи като вече слушана многократно, като стара и амортизирана още от момента на пускането й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Тъпа е. Тоя Кишев е запачнал да прави само ужасни мелодии. От години няма хит от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.