wga..ca Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 На същото мнение съм. Мария спомена, че често помага, но не го прави публично. Сигурно е вземала и от парите на богаташите, за да ги раздава на нуждаещи се! Това е постъпка, която е достойна за уважение! И реалният сигурно е такъв! Дано поне и парите от SMS- ите пратят за благотворителнсот, защото нищо не казаха този път. Това е обида към зрителите, карат ги да пращат SMS- и, показват кой искат да излезе и накрая ги прецакват. Близначките чак сега се показаха и то в най- лошата светлина, предполагам всички сме чули Влади как питаше защо тя си тръгвала и след това Алекс редеше кого щяла да номиниа следващия път. Като един истински Робин Худ. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Близначките чак сега се показаха и то в най- лошата светлина, предполагам всички сме чули Влади как питаше защо тя си тръгвала и след това Алекс редеше кого щяла да номиниа следващия път. Усещам, че ще си го изкара на Сашка и Мария. Никой не и е виновен, че те имат повече фенове и подкрепа от вън, това е състезание и е нормално да се случи и на тях. Разделиха се все едно едната заминава да живее в чужбина, егати драмата, егати сополите. И как пита "Ама защо аз да си тръгвам", а другата после каза нещо като "Ами мисля, че тя е по-достойната" със сопнат тон, като обясни, че другите трябваше да си тръгнат. И веднага им се разсърди, като започна да мисли да им връща. Обаче те наистина бяха супер изненадани, явно наистина са си вярвали и може би имат височко самочувствие. Едни милички и добрички, а загрубее ли играта изведнъж търсят вината в друг и кроят отмъщения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Усещам, че ще си го изкара на Сашка и Мария. Никой не и е виновен, че те имат повече фенове и подкрепа от вън, това е състезание и е нормално да се случи и на тях. Разделиха се все едно едната заминава да живее в чужбина, егати драмата, егати сополите. И как пита "Ама защо аз да си тръгвам", а другата после каза нещо като "Ами мисля, че тя е по-достойната" със сопнат тон, като обясни, че другите трябваше да си тръгнат. И веднага им се разсърди, като започна да мисли да им връща. Обаче те наистина бяха супер изненадани, явно наистина са си вярвали и може би имат височко самочувствие. Едни милички и добрички, а загрубее ли играта изведнъж търсят вината в друг и кроят отмъщения. Абсолютно. Само не знам как така отричаш същото за любимката си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 (редактирано) Жената си излезе усмихната, лъчезарна, нито се разрева от яд, нито попита защо пък точно тя. Ако намекваш за отношенията им с Емануела, те не бяха в особено цветущи още преди доста време и нормално да изрази мнението си за нея. Докато сестрата на изгонената и самата тя бяха "приятели" със всички, нямаха спорове и пререкания и лицемерно се усмихваха като го играеха добрички, но до тогава, изведнъж както всички са и приятни, без да има защо тя се обръща срещу въпросните. Рени не носеше маска и си казваше каквото има да каже, а всеки знаеше какво мисли за него, докато те са си таили мнението и кой знае какво са си мислили, но тогава изби и истинското им лице се показа. Не се е правила на положителен герой, за да се хареса на всички. Не намирам някаква прилика в двата случая Редактирано Септември 18 от Runevski Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Мария е тотален лидер. ВинагИ съм я харесвал, но с формата я преоткрих. СилНа и достойна жена. Знае къде и как да се държи. Всички около не я възприемат за много класна жена, но само в рама пак е най селското парче... най доброто представяне на фолк фурия в този формат. На Деса и липсваше характер, на Райна възпитание, на Кали реална самооценка, на Лияна достойнство, а на Емануела класа и маниер. Е Мария си има всичко. Завиждайте колкото си искате Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Мария е тотален лидер. ВинагИ съм я харесвал, но с формата я преоткрих. СилНа и достойна жена. Знае къде и как да се държи. Всички около не я възприемат за много класна жена, но само в рама пак е най селското парче... най доброто представяне на фолк фурия в този формат. На Деса и липсваше характер, на Райна възпитание, на Кали реална самооценка, на Лияна достойнство, а на Емануела класа и маниер. Е Мария си има всичко. Завиждайте колкото си искате Т.е. това, че се влачи след грозни дебели чичковци, за да свали някоя и друга парцалка или автомобил от гърбовете им НЕ Е липса на класа, достойнство и възпитание? :1000 (29): Мария е певицата, която стана известна с това, че отваря бира с гърдите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 И аз съм приятно изненадан от Мария. Наистина говори малко високопарно, но има учудващо богат речник. Мария като е голямата филанропка, да помага повече и по-често. Като иска да дава пари, да даде и без повод - може да извади доста повече от 3000, бълха я ухапала за тия пари. Перченето прави грозно впечатление. Дайте ми чантичката да ви дам джобните си не ме занимавайте. Съпричастен е човек, който помага мълчаливо и редовно. Интересно ми е какво щеше да направи с това предизвикателство, ако не Кънчев не беше споменал, че има награден фонд за благотворителност. Просто на Мария й се даде повод да се покаже като меценат и хората взеха, че й се вързаха колко е блогородна, а всички знаем колко е меркантилна. Това си беше живо скатаване и откуп. Нищо, че се чекне като луда в клиповете и прави доста по-гнусни неща за пари. Иначе голямата класа. Много искаме да говорим високопарно и начетено, ама ефектът на моменти е по-скоро комичен. Дори физиономиите й издават една голяма позьорщина и прикрита злоба. Че тя май много се занимава с благотворителност - почти винаги като е при Гала обяснява за някаква нова кауза. Последно беше построяването на къща за изоставени бебета на рождения й ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Клетата Джулиана. Много наивна и веднага се хваща на думите на шефа. Няма ли някой, който да му затоври устата и да му разкаже играта? Един такъв играч липсва. Миглена Ангелова ако беше, щеше да му вдигне скандал, тук не виждам кой на този етап. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Клетата Джулиана. Много наивна и веднага се хваща на думите на шефа. Няма ли някой, който да му затоври устата и да му разкаже играта? Един такъв играч липсва. Миглена Ангелова ако беше, щеше да му вдигне скандал, тук не виждам кой на този етап. Не е настъпал наща, затова. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Не е настъпал наща, затова. :1000 (29): Спокойно, утре Марчето избухва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Спокойно, утре Марчето избухва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Шеф Петров: "Не ги каня." След малко Сашка: "Имате специална покана." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Много ми се ще да настъпи "ваш'та" простакела и да я навре в кучи гъз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Утре тоя злобар ще го попилеят на номинациите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Явно ураганът Мария няма да е само в Пуерто Рико, а и в Къщата на Брадъра. Съвпадения? Не мисля! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Сашка беше права. А Енджито, дето е по здравословния начин на живот, може да се пръска под мишниците с тези препарати.... Този тюлен готвачът на ориза от пакета директно в тигана си противоречи. Уж беше мъж, а наговаря 20 годишна срещу противника си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Това с миенето на ориза голяма дискусия е заформило в страницата на брадъра, лол. Мен лично са ме учили, че винаги се мие и винаги си го мия, не знам за вас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Това с миенето на ориза голяма дискусия е заформило в страницата на брадъра, лол. Мен лично са ме учили, че винаги се мие и винаги си го мия, не знам за вас. Точно за това и аз го вметнах. :1000 (29): Той като готвач би трябвало да го знае, беше обиколил 5 континента. Този е въздух под налягане, абсолютен селяндур без обноски, на всичкото отгоре е злобен като незадоволена стара мома. Страхотна комбинация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Това с миенето на ориза си е типична соц отживелица, когато ориза е бил пълен с боклуци. Освен че го мият после го чистиш 1 час от черни зърна и други гадости. Никой не мие ориз в нормалните държави, особено тоя с дългите зърна, който шефа готви. Ориз за ризото също е забранено да се мие, вижте в интернет, ако не знаете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Това с миенето на ориза си е типична соц отживелица, когато ориза е бил пълен с боклуци. Освен че го мият после го чистиш 1 час от черни зърна и други гадости. Никой не мие ориз в нормалните държави, особено тоя с дългите зърна, който шефа готви. Ориз за ризото също е забранено да се мие, вижте в интернет, ако не знаете. Нито е "соц", нито е отживелица. Оризът е с такава констистенция, че винаги отделя нещо като нишесте, което при готвене го слепва и не става така както е редно да стане. Ето ти видео, качено не от бивша соц република. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Т.е. това, че се влачи след грозни дебели чичковци, за да свали някоя и друга парцалка или автомобил от гърбовете им НЕ Е липса на класа, достойнство и възпитание? :1000 (29): Мария е певицата, която стана известна с това, че отваря бира с гърдите си. Алекс, достатъчно интелигентен и обективен си, така че не се дръж като мъжката Криси Патрашкова. :} 1. Така като гледаш поведението и в Къщата и отношението на мъжете към нея - дали тя им се влачи или с един жест от нейна страна ги кара те да и се влачат катомекотели. Според мен Мария не е от хората, които се влачат след някой. Така си е организирала живота и оформила характера, че с малко усилие от нейна страна, всички мъже са и в краката. 2. Какво значи грозни дебели чичковци? Красотата не е ли субективно понятие. Това, което е грозно за теб или мен, може да е красиво за друг. Нали за всеки влак си има пътници. Някой като е по грозноват не може ли да спечели една жена и с други качества освен визия... Бившия на Мария не е поредния дебел мазен чичко бизнесмен, ами е аристократична фамилия с европейско възпитание , манталитет и обноски. 3. А и от мъжете на Мария, които познаваме от публичното пространство - нито бащата на дететто и, нито ГАлин {дългата и връзка в началото на кариерта} и са били грозновати. Напротив - симпатичи и добре стоящи до нея мъже са. Уточнявам го, защото подобен етикет е клише и не отговаря на истината за Мара.Виж една Емилия или една Анелия имат доста повече дебели мазни чичковци зад гърба си и то не аристократи, ами подземни босове и мутри... 4. Наистиина ли смяташ, че Мария е от певиците, които за една парцалка или кола ще се продадат... Може би преди 12-15 години и е било цел, но днес приоритетите на Мария са доста по сериозни от една парцлка или кола. Може би с апартамент или албум с клипове и промоция някой ще успее да я развълнува, ама за една парцалка не би си вдигнала и ръката... 5. Какво лошо има една жена с дете , освен да разчита на своите си доходи, да търси сигурност и в по дългосрочен план. Дори напротив - искат се качества да спечелиш един мъж на високо ниво и да го задържиш. Мария не е парцал и не позволява да я подхвърлят като такъв. А когато имаш бреме като малка дъщеря и кофти реноме, е още по трудно да спечелиш един сериозен мъж и да изградиш доверие 6.Нима има реални сведения Мара да е разбивала бракове , да е ходатайствала с женени мъже или да е била на консумация за една вечер??? Няма. Само жълтини... 7.Нима няма дискография на ниво? Нима не е почти 20 години в играта? Когато една жена и певица се е доказалас времето и годините , не е нужно да потдъържаме митове и легенди, в които името и е участвало в началото на кариерата и. 8.Какво значение има с какво е станала известна? Важното е, че е задържла успеха и славата и от ниво Мара Отварачката се е превърнала в класна и уравновесена жена. Такова спокойствие и баланс се възпитава с години , а Мара има афинитет и към четива, които са спомогнали в развитието и като личност. Доста силна воля има и не е нужно да я харесваме, за да отчетем плюсове и минуси. 9.Реално не отваря бирата с гърди, а с отварачка. А рекламата има сексуален характер не защото Мара е поискала така, а защото манталитета на българите в онези год беше такъв и не напразно е най успешната реклама с фолкаджийка. Нека оценяваме това, което показва като личнст в къщата, а не да изтъкваме кирливите и ризи за минали години. Всяка има насрани гащи, нека се съсредоточим върху развитието и като личност и жена днес. Засега единствено не ми хареса изказването за аналната жлеза. Твърде вулгарно е за класата и. Алекс, мисля, че се разминахме неотдавна по бул. България. Докато асимилирам от къде те познавам се подминахме и не успях да ти кимна. Извини ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Коя си ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Алекс, достатъчно интелигентен и обективен си, така че не се дръж като мъжката Криси Патрашкова. :} 1. Така като гледаш поведението и в Къщата и отношението на мъжете към нея - дали тя им се влачи или с един жест от нейна страна ги кара те да и се влачат катомекотели. Според мен Мария не е от хората, които се влачат след някой. Така си е организирала живота и оформила характера, че с малко усилие от нейна страна, всички мъже са и в краката. 2. Какво значи грозни дебели чичковци? Красотата не е ли субективно понятие. Това, което е грозно за теб или мен, може да е красиво за друг. Нали за всеки влак си има пътници. Някой като е по грозноват не може ли да спечели една жена и с други качества освен визия... Бившия на Мария не е поредния дебел мазен чичко бизнесмен, ами е аристократична фамилия с европейско възпитание , манталитет и обноски. 3. А и от мъжете на Мария, които познаваме от публичното пространство - нито бащата на дететто и, нито ГАлин {дългата и връзка в началото на кариерта} и са били грозновати. Напротив - симпатичи и добре стоящи до нея мъже са. Уточнявам го, защото подобен етикет е клише и не отговаря на истината за Мара.Виж една Емилия или една Анелия имат доста повече дебели мазни чичковци зад гърба си и то не аристократи, ами подземни босове и мутри... 4. Наистиина ли смяташ, че Мария е от певиците, които за една парцалка или кола ще се продадат... Може би преди 12-15 години и е било цел, но днес приоритетите на Мария са доста по сериозни от една парцлка или кола. Може би с апартамент или албум с клипове и промоция някой ще успее да я развълнува, ама за една парцалка не би си вдигнала и ръката... 5. Какво лошо има една жена с дете , освен да разчита на своите си доходи, да търси сигурност и в по дългосрочен план. Дори напротив - искат се качества да спечелиш един мъж на високо ниво и да го задържиш. Мария не е парцал и не позволява да я подхвърлят като такъв. А когато имаш бреме като малка дъщеря и кофти реноме, е още по трудно да спечелиш един сериозен мъж и да изградиш доверие 6.Нима има реални сведения Мара да е разбивала бракове , да е ходатайствала с женени мъже или да е била на консумация за една вечер??? Няма. Само жълтини... 7.Нима няма дискография на ниво? Нима не е почти 20 години в играта? Когато една жена и певица се е доказалас времето и годините , не е нужно да потдъържаме митове и легенди, в които името и е участвало в началото на кариерата и. 8.Какво значение има с какво е станала известна? Важното е, че е задържла успеха и славата и от ниво Мара Отварачката се е превърнала в класна и уравновесена жена. Такова спокойствие и баланс се възпитава с години , а Мара има афинитет и към четива, които са спомогнали в развитието и като личност. Доста силна воля има и не е нужно да я харесваме, за да отчетем плюсове и минуси. 9.Реално не отваря бирата с гърди, а с отварачка. А рекламата има сексуален характер не защото Мара е поискала така, а защото манталитета на българите в онези год беше такъв и не напразно е най успешната реклама с фолкаджийка. Нека оценяваме това, което показва като личнст в къщата, а не да изтъкваме кирливите и ризи за минали години. Всяка има насрани гащи, нека се съсредоточим върху развитието и като личност и жена днес. Засега единствено не ми хареса изказването за аналната жлеза. Твърде вулгарно е за класата и. Алекс, мисля, че се разминахме неотдавна по бул. България. Докато асимилирам от къде те познавам се подминахме и не успях да ти кимна. Извини ме Мария по принцип от години се държи така, сякаш целият свят й е длъжен и като слезе от колата, трябва да й постилат червения килим. Нищо общо няма с онова момиченце, което изпя "Спомен" и изглеждаше супер притихнала, но супер чаровна и с много по-готини песни. Впоследствие Мария се натресе на кого ли не - разни рапъри като Ванко, докато стигне до нивото тя да си подбира и да се прави на оборотна. Известен е и случаят в Пирогов, където са я шили преди години - този случай е реален, но това си е нейна работа и е гнусно да се коментира. Мара е изключително сексуална, хитра и алчна и според своите си принципи тя си е успяла. Но някои хора сами си го постигат с доста повече труд и въпреки това не са толкова арогантни. Та тя е една от най-мразените заради това. Дискографията й е хубава до едно време. Напоследък прави основно някакви рап неща, кючеци и дуети с Азо. Тук-таме нещо сносно. Мария в годините можеше да покаже таланта си, да пее на живо, но тя дори си вдигна хонорара нарочно и спря с участията като бившата си приятелка Цура. В този период се показваше единствено в "Автограф", за да ни разкаже колко е щастлива и одухотворена с Хриси-то, на когото сега се подиграва. По едно време си мислех, че е станала супер над нещата и може би наистина е щастлива и се е приземила, но злобата в това малко човеченце надделява винаги при удобен случай. Лошото не са капризите й, а че има глупави мъже, които да ги задоволяват, но глупавите мъже като типични селски тарикати с пари знаят, че няма как да имат една истински класна жена, защото тя няма да им обърне внимание, докато виж - Мара ще ги омае, и те ще се помислят за късметлии. До момента, в който не им бие шута. Когато кинтите свършат например. Мистификация за мен е и участието й в Мюзик айдъл като жури. На кого му хрумна, кой го позволи това изобщо? Беше гротеска. Камелия беше разказвала на някого и какви жертви е правила Мара, за да се добере като участник на първите пайнерски турнета. Въобще, Мара си е изпечена и със сигурност си е подредила животеца, но някои продължават да пеят и да се борят - дали защото няма кой да им даде, или просто защото обичат професията си. Тя не е от тях, така че не мисля, че е човек, от когото да се респектираш. А като човек в семейството си каква е и как се държи си е за нея. Коментираме това, което виждаме от екрана вече години. Простотийката й прозира, защото когато е взела думата в брадъра, се мъчи да се изказва като ерудирана госпожа, обаче в моментите, в които просто си приказват вътре и случайно или не се озове в монтажа, говори като циганка. Та на кое да й се възхитим, Слави? Някакво образование ли има, стабилно семейство ли е изградила, гласище с концертна дейност ли е, или е просто един злобен миньон-позьор, който си изкупува сам тиражите, болен за фалшиви признания? За какви четива говориш, като това въобще не е важно в случая? За Паулу Коелю? Тя няма възпитание, дзвери се на всеки като махленка. По същия начин и Емануела изкараха тука класна, но ти пък нея я направи на нищо. С какво повече е Мария например? С това, че е малко по-скъпоплатена от нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Мария по принцип от години се държи така, сякаш целият свят й е длъжен и като слезе от колата, трябва да й постилат червения килим. Нищо общо няма с онова момиченце, което изпя "Спомен" и изглеждаше супер притихнала, но супер чаровна и с много по-готини песни. Впоследствие Мария се натресе на кого ли не - разни рапъри като Ванко, докато стигне до нивото тя да си подбира и да се прави на оборотна. Известен е и случаят в Пирогов, където са я шили преди години - този случай е реален, но това си е нейна работа и е гнусно да се коментира. Мара е изключително сексуална, хитра и алчна и според своите си принципи тя си е успяла. Но някои хора сами си го постигат с доста повече труд и въпреки това не са толкова арогантни. Та тя е една от най-мразените заради това. Дискографията й е хубава до едно време. Напоследък прави основно някакви рап неща, кючеци и дуети с Азо. Тук-таме нещо сносно. Мария в годините можеше да покаже таланта си, да пее на живо, но тя дори си вдигна хонорара нарочно и спря с участията като бившата си приятелка Цура. В този период се показваше единствено в "Автограф", за да ни разкаже колко е щастлива и одухотворена с Хриси-то, на когото сега се подиграва. По едно време си мислех, че е станала супер над нещата и може би наистина е щастлива и се е приземила, но злобата в това малко човеченце надделява винаги при удобен случай. Лошото не са капризите й, а че има глупави мъже, които да ги задоволяват, но глупавите мъже като типични селски тарикати с пари знаят, че няма как да имат една истински класна жена, защото тя няма да им обърне внимание, докато виж - Мара ще ги омае, и те ще се помислят за късметлии. До момента, в който не им бие шута. Когато кинтите свършат например. Мистификация за мен е и участието й в Мюзик айдъл като жури. На кого му хрумна, кой го позволи това изобщо? Беше гротеска. Камелия беше разказвала на някого и какви жертви е правила Мара, за да се добере като участник на първите пайнерски турнета. Въобще, Мара си е изпечена и със сигурност си е подредила животеца, но някои продължават да пеят и да се борят - дали защото няма кой да им даде, или просто защото обичат професията си. Тя не е от тях, така че не мисля, че е човек, от когото да се респектираш. А като човек в семейството си каква е и как се държи си е за нея. Коментираме това, което виждаме от екрана вече години. Простотийката й прозира, защото когато е взела думата в брадъра, се мъчи да се изказва като ерудирана госпожа, обаче в моментите, в които просто си приказват вътре и случайно или не се озове в монтажа, говори като циганка. Та на кое да й се възхитим, Слави? Някакво образование ли има, стабилно семейство ли е изградила, гласище с концертна дейност ли е, или е просто един злобен миньон-позьор, който си изкупува сам тиражите, болен за фалшиви признания? За какви четива говориш, като това въобще не е важно в случая? За Паулу Коелю? Тя няма възпитание, дзвери се на всеки като махленка. По същия начин и Емануела изкараха тука класна, но ти пък нея я направи на нищо. С какво повече е Мария например? С това, че е малко по-скъпоплатена от нея? Ама и ти намери с кой да се обясняваш ... или ти се ходи на Тенерифе и желаеш много изгодна оферта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Мегз смаза Мара с 1 изречение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари