Born to Die Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Може да пишете каквото си щете и да, беше нагласено това излизане, но Мария беше страхотен играч, силен и потенциален победител. Шоуто загуби много, реално се държеше на нея, шефа, Мегз и Сашка. Останалите не могат да бъдат по-скучни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Интересно как са извикали защитници точно за тези хора, след като уж не се знае кой ще бъдат спасени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Може да пишете каквото си щете и да, беше нагласено това излизане, но Мария беше страхотен играч, силен и потенциален победител. Шоуто загуби много, реално се държеше на нея, шега, Мегз и Сашка. Останалите не могат да бъдат пи-скучни. Напълно. Марчелис беше много силна като играч и ако искаше можеше да се развихри още повече, да го докара до финал и т.н., но както знаем, всичко в това предаване е предварително съгласувано и постигнато споразумение между страните. Преди да влезе още се говореше, че тя влиза със срок и ще я замести Николета. Да видим, там какво ще се получи. В момента останаха двама интересни - Мегз и Шефа, всичко останало издиша пред тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Дано да си ходи това копие на Роналдо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 4 Сезон ги засичам че ползват за фон музиката от играта Симс .. :D Дали си плащат права на ЕА games ? :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Между другото, това между Мегз и Мария е било предварително уговорено да си направят цирка и шоуто вътре. Как пък точно преди да излезе, си останаха отново приятелки и се държаха за ръце? По всички личи, че това е било чист сценарий между двете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 И аз мисля, че Мария щеше да стигне на финал, но никоя чалгарка в скоро време няма да излезе с подкрепата която имаше Емануела. За Мария в началото имаше много позитивни коментари, но после нещата се промениха. Може би направи добре, че напусна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Може да пишете каквото си щете и да, беше нагласено това излизане, но Мария беше страхотен играч, силен и потенциален победител. Шоуто загуби много, реално се държеше на нея, шефа, Мегз и Сашка. Останалите не могат да бъдат по-скучни. Абсолютно! И моето мнение е такова до този момент! Мария беше страхотен играч и беше от моите фаворити. За това, че спасиха Сашка и Мегз, не се учудвам, все пак те са интересни участници и навярно ще бъдат и на финал. Добър избор, за сега. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Чалгарките що не влизат просто като гости, така и така напускат по-средата на формата? Е никоя ли не напуска в най-средата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Е никоя ли не напуска в най-средата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 От чалгарките май Преса най-малко се е излагала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Е никоя ли не напуска в най-средата? Опита да се направиш на интересен беше тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Десислава също стигна до финал, два пъти. Вторият път и победи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 С позитиви от формата са излезнали: Емануела Константин Софка Азис... ...Преслава... ...Десислава Райна Лияна Бони Рени За Луна и аз не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Ти гледаш ли предаването редовно? Най-редовно, губя сън напрао ако не съм изгледал порената порция простотии на набедените за звезди, поне половината от които са ми напълно неизвестни дори като физиономии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 От чалгарките май Преса най-малко се е излагала. Падението на Преслава започна именно от Брадъра. На много хора им падна в очите точно от тук. Държеше се супер изкуствено и прикрито; преиграваше с мнимата връзка с Богданов; обедини се с най-големите гадове в Къщата и се подиграваше на по-слабите играчи - Кичка, Луна и т.н.; изложи се с мотивите, поради които напусна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Падението на Преслава започна именно от Брадъра. На много хора им падна в очите точно от тук. Държеше се супер изкуствено и прикрито; преиграваше с мнимата връзка с Богданов; обедини се с най-големите гадове в Къщата и се подиграваше на по-слабите играчи - Кичка, Луна и т.н.; изложи се с мотивите, поради които напусна... Отвратителна беше в Брадъра. Лицемерна, фалшива и прикрита. Нищо не показа от себе си, нито остави някоя следа, изказ, фраза и т.н. Да не говорим, че след това, Ритон й дадоха награда, а тя не отиде на техния концерт и се разбра, че е интересчийка. (не че не се знаеше, де) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Знаеше се, че тоя напуска, беше като диван в къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Отвратителна беше в Брадъра. Лицемерна, фалшива и прикрита. Нищо не показа от себе си, нито остави някоя следа, изказ, фраза и т.н. Да не говорим, че след това, Ритон й дадоха награда, а тя не отиде на техния концерт и се разбра, че е интересчийка. (не че не се знаеше, де) Какво да покаже от себе си? Истинското си лице на лигава глезла, нимфоманка, разгулничка и алчница? Излагацията щеше да е пълна, а тя нали реноме пази. И въпреки това, както казваш ти и Пламен, пак успя да се изложи с лицемерието си, прикритостта, абсурдните мотиви да напусне по-рано и фалшивата любов с онзи алкохолик Гъмов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Мегз пак ли е с фиби на главата, лепило и пИрука? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ако трябва да посочим чалгарка, която се е запомнила с нещо от това предаване, уви, не е нито Емануелица, Преслава, Мара или Луна... С риск да ме обвините в пристрастие ще кажа само, че Камелия влизайки в къщата само за броени минути отнесе език от Божидара Бакалова и плесница по дупарата от Тодор Славков, които постъпки се коментират и до днес. Отделно интервюто й с проф. Вучков и най-вече СКАНДАЛНОТО ИНТЕРВЮ с Ицо Хазарта беше паметно. Брутално, истинско и сърдечно. Ха-ха Иначе Мара на мен много ми хареса участието й. И евалата, че навреме се праждоса, защото сега тепърва маските "ще падат" и нямаше как да продължи да изглежда като топ метресата на България. Верно, че си е обогатила речника с десет думи, но не простееше толкова много като Емануела или неадекватнееше като Рена и Преса. Беше си топ ъф дъ топ. Еваларката. Е, организаторите можеха малко повече да го обиграят с напускането й - нещо скандалчета, иди ми-дойди ми, а-у. Среща с детето, знам ли. Можеше да бъде по-"въздействащо", не се научиха от фейла с Пресла и многобройните й участия ужким, на които те така или иначе си ходят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Аз лично даже не помня че е влизала, а само че е водела, даже в един лайв беше с топ визия, че чак ми се е запечатала в главата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Днес Мегз даде заявка за победителка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Днес Мегз даде заявка за победителка. Факт, направи го на 2 стотинки! "Ти мъж ли си?" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари