borisslav1 Публикувано Октомври 9 Author Report Share Публикувано Октомври 9 А дано, че и без това сезона започна да затъпява след като Марчето излезе. Днешния епизод беше мега скучен, гледах го по навик. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Днешния епизод беше мега скучен, гледах го по навик. Аз на mute основно го изкарах. :1000 (29): Дано изпратят Антон или Цуни вкъщи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 9 Author Report Share Публикувано Октомври 9 Айде, чао Тони, другата седмица да изкарват вече шефа, стига си правеха рейтинга на негов гръб. Също може да махнат Цуни и Алфредо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Напоследък започнах да позарязвам ВИП-а, защото театърът вече взе да ме дразни. И в предишни сезони е имало нагласени неща, но в този сякаш направо си го признават като реализират някои обсъждани още преди старта на шоуто сюжетни линии. Радвам се, че Сашка е втора по вот (ако вотът е реален, де). Не знам защо не обявиха, че номер 1 е Тото, то още от началото на шоуто е ясно, че той ще е победител. Поне представянията им с разменените роли бяха брутални, много се смях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Наистина това е най-тъпият сезон в историята на ВИП Брадър. Победителят е ясен от ден първи кажи-речи, снощи вече беше и официално потвърдено. Изсмуканата и фалшива любовна история между Даниел и Александра е меко казано дразнеща. Липсват яки мисии, които да ги провокират. Сезонът се крепи основно на скандалите около Шефа - представете си само, ако него го нямаше какво щяха да излъчват... Другите, които стават донякъде, са Сашка и Мегз. Всички останали са абсолютни статисти и мижитурки. Пълен провал за Нова тоя сезон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Стана скучно наистина, аз напоследък гледам само от vbox избрани моменти и клипчета, които са ми интересни. Сега са наред Алекс и Дани, но беше толкова ясно, че и техният момент ще дойде да се сдобрят, че сякаш от 2 епизод беше ясно на всички зрители. Като цяло да дават повече Сашка, че ме спуква от смях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 https://nova.bg/vipbrother/news/view/2017/1...азменят-хитове/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 На Преса бившият Цуни е баси жалкото същество - пълен плазмодий. Намерили са се с Петя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Джулиана героиня, да останеш без екстеншъни в днешно време е като да имаш въшки и да те острижат хубаво. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 11 Author Report Share Публикувано Октомври 11 Мегз прекалява с това да се рекламира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 11 Author Report Share Публикувано Октомври 11 Много долна постъпка от страна на Сашка, не стига, че не иска да направи нищо, ами стои и му се смее отстрани. Дано пак я номинират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Подиграват се със Сашка - как ще се нагъзи, ще лази и ще вие като вълк. И аз не бих се излагал така. Идиотска и несправедлива мисия отново - едните си бият пържолки, а други трябва да се правят на олигофрени. Защо не накараха Хранова да лази и да вие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Мегз не ми хареса с тъпите аргументи за бизнеса си. Обаче първо я направиха чистачка и тя не мрънка. После й взеха гримовете и перуките и тя пак не мрънкаше. Брадъра се опитва да я унижи и вече е много явно. Така правеха миналата година с Миглена и с Кичка преди 2 години. Яд ги е,че те имат его, което могат да защитят и не позволяват да ги водят за носа. Едни като Хранова и Енджи са богопомазани, а други са все мишени. А онова плашило Джулиана не прилича на човек, а все Мегз й е в устата. Миглена е страхотна без грим и перуки. Отново супер точна номинация направи за Тото. Да забрави малко рекламата за дрехите си и ще се превърне в абсолютен фаворит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 На Преса бившият Цуни е баси жалкото същество - пълен плазмодий. Намерили са се с Петя. Ако си беше направил труда да гледаш предаването щеше да разбереш , че с Преслава са нямали близки взаимоотношения,злобар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Ако си беше направил труда да гледаш предаването щеше да разбереш , че с Преслава са нямали близки взаимоотношения,злобар Йее, апотеоз на съвременния феминизъм - секса вече е без близки взаимоотношения! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Енджи е проста като галош. Мегз е царица :1000 (29): , макар и дрехите й да са парцалести, не знам какво чак толкова вярва в тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Сашка, Мегз и Алфредо са хората! Много се кефя как разчовъркаха кошера. Най-после интересен епизод тая вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Този епизод беше най-скандалния досега, шивачката ме разби, искам да спечели формата. Алфредо най-после се появи на хоризонта, а Сашка, тя просто е звездата този сезон! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Енджи и Джулиана са топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 13 Author Report Share Публикувано Октомври 13 Енджи започва да става мега противна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Енджи започва да става мега противна. Показа се колко е проста. Мегз максимално ме кефи вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 13 Author Report Share Публикувано Октомври 13 Показа се колко е проста. Мегз максимално ме кефи вече. Абсолютно, почна да показва рогата и това няма да е добре за нея, ако излезе на елиминации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Харесвах Енджи в началото, но... Тоя шеф Петров ми става все по-противен и противен!!! Дано Мегз да го сложи на място!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Бах го в мизерника, даже селяндурите не си режат ноктите в кухнята. Тези двамата - гълъбчетата, са толкова изкуствени в разговорите си, не знам каква любов водят в реалния живот, но ако така си приказват... П.П.: Липсва им коката на някои май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 13 Author Report Share Публикувано Октомври 13 Тоя Тото е много зле, това ли е идола на тинейджърите? Изключително агресивен без да има причина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари