Born to Die Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Те номинираха най-интересните, много тъпо. Само да махнат Сашка точно като започва спирам да гледам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Това се очертава да е най-тъпия Брадър въобще. Това в къщата е просто сбиртък. Рано и е на Мара да си ходи. Не е показала и 10% от глупостта и арогантността си. Сигурен съм, че болните мозъци сред сценаристите могат да изкарат най-добрата истерия от Марче. Само трябва да и каже някой от участниците същото, което Евгени Минчев подхвърли на Кали и готово. Иначе, Дани Златков засега изглежда супер, за прост футболист и стои супер до най-добрата мадама във формата - Богданска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Доста негативи навлече Богданска снощи, а Меги дали още е в изповедалнята?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тази вечер Мария ще поведе истинска война срещу Александра. Чаровното миньонче открито ще заяви, че е искала да бъде приятел с всички в Къщата, но сега всеки ще получи отношението, което сам е заслужил. ПРОДЪЛЖЕНИЕТО ОЧАКВАЙТЕ ТАЗИ ВЕЧЕР В 21.00 ЧАСА ПО NOVA! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Долу ръцете от Богданска! Най-арната мадама им в къщата.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Долу ръцете от Богданска! Най-арната мадама им в къщата.... Бе то само с арност не става... очевидно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Мария ще гръмне яко довечера,ще се гледа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Мара може да е всякаква, но в къщата се държеше добре с всеки, беше освободена, усмихната и комуникативна. Богданска я нападна напълно неоснователно, само и само да не изгонят единствената й дружка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Щом няма трейлър епизода, въздух под налягане и измислен измукан от пръстите конфликт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Щом няма трейлър епизода, въздух под налягане и измислен измукан от пръстите конфликт. В крайна сметка, ще разберем довечера Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Щом няма трейлър епизода, въздух под налягане и измислен измукан от пръстите конфликт. Е,има как да няма ? Гледах го .. https://m.vbox7.com/play:48f370f92b Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Какъв проблем имаш ти с мен, не ме интересува миличко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Мария много мълчи и се скатава...гласа и не се чува. Изобщо не й отива такова поведение. Дано се отприщи скоро и да смаже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Хахаха, опасна е Мария, много ме кефят надъхани селтачки като нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Мария много мълчи и се скатава...гласа и не се чува. Изобщо не й отива такова поведение. Дано се отприщи скоро и да смаже. Просто не иска да излезе с лошо от това предаване. Мисля че нейната стратетия е да запази докрай някакво хладнокръвие, да е над нещата, да бъде усмихната и разбираща се с всички останали. Иска да излезе като позитивен играч, а не мразен, както беше Ирини, Рени, дует Ритон и .т.н. Казусът Мария-Александра, в този случай съм на страната на Марчето. Тя по природа не е много умна и не смятам, че е имало някакъв лош намек. Дори да го е казала, едва ли е вложила нещо лошо. Тя самата призна, когато бяха на масата, че не е наясно какво се е случило и коя е тая Богданска и за какво се бори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Номинацията на Сашка беше твърде предвидима- чак дразнещо предвидма. Такива по-колоритни като нея, Луна, Джорджано и т.н. винаги са на прицел в началото. Дори и да са кротки като Сашето, хората в къщата виждат потенциал да се обединят срещу тях и да ги номинират, но после като въпросните съквартиранти излязат започва истинският смях, като другите тръгнат да показват и своите същности и да се разкъсват и помежду си. Номинацията на Мария, от друга страна, беше изненадваща. Как пък за толкова кратко време Александра я видя точно пък нея като двулична при положение, че в първите дни на практика почти всички в такива предавания са двулични и се правят на такива, каквито не са. Това или е сценарии, или Алекс ревнува- да се чуди човек защо, все едно Мара би се хванала с не много богат репортер, вместо с поредния милионер. :1000 (29): Номинацията на близначките пък беше комична- едва влезли само в двора на къщата и вече номинирани. Според мен тя ще отлетят, очертават се като най-безинтересни на публиката, въпреки че на мен са ми симпатични. Но до титаните Сашка и Мария са незабележими- все пак явно постигнаха тази част от мисията си. Мегз изкърти, още по-голяма любимка ми е вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Всички тук знаете, че Александра всъщност беше много права! Всички знаем за Марчелис каква е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Хахаха, опасна е Мария, много ме кефят надъхани селтачки като нея. :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 И аз като Мегз искам да имам спомени различни от награди, рекорди и продажби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Хората все повече симпатизират на Сашка. Почти не срещам някой негативен коментар. Така като гледам, има голям шанс да стигне до финал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 :gun_bandana: Казах, че ме кефи, защо стреляш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Близначките са супер, пеят много, за разлика от финтес инструрторката Мария. Разликата се видя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Казах, че ме кефи, защо стреляш? Имаше негативна нотка в коментара :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Мара ми изглежда много напълняла в бузите, да не се е ботоксирала ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Голяма скука. Дори не са забавни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари