Dinnev Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Мария като е голямата филанропка, да помага повече и по-често. Като иска да дава пари, да даде и без повод - може да извади доста повече от 3000, бълха я ухапала за тия пари. Перченето прави грозно впечатление. Дайте ми чантичката да ви дам джобните си не ме занимавайте. Съпричастен е човек, който помага мълчаливо и редовно. Интересно ми е какво щеше да направи с това предизвикателство, ако не Кънчев не беше споменал, че има награден фонд за благотворителност. Просто на Мария й се даде повод да се покаже като меценат и хората взеха, че й се вързаха колко е блогородна, а всички знаем колко е меркантилна. Това си беше живо скатаване и откуп. Нищо, че се чекне като луда в клиповете и прави доста по-гнусни неща за пари. Иначе голямата класа. Много искаме да говорим високопарно и начетено, ама ефектът на моменти е по-скоро комичен. Дори физиономиите й издават една голяма позьорщина и прикрита злоба. А ти откъде знаеш, че не помага "мълчаливо и редовно"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 ОМГ! Мария дава пример на всички малки деца.... wtf? Ама какви са тези приказки за детето й... сама казва, че влиза да си прави кефа а отказва да влезе в тая закачка. Явно за нея е по-достойно да се прави на маймуна като говори на меко и слески. Според мен не е искрена. Имаше някаква идея в главата си, но не го изигра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Един от "показателите" за това доколко човек е интелигентен е чувството му за самоирония. Мария е тотално лишена от такова нещо. Дама, достойнство, бла-бла-бла... Всички знаем колко струва. Само един чалга фен може да е впечатлен от този неин "жест". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Тази пачка хонорара от последното участие на Марче ли е или от бакшишите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 И това е нагласено, как така ще има нагласени в 3 хилки в чантата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Кристина Патрашкова я тресат нервите, че многократно е отказвала да ходи при нея на интервюта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 И това е нагласено, как така ще има нагласени в 3 хилки в чантата? Така или иначе всичко е нагласено и се знае кой кога ще излезе, та нищо чудно и това да е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Важното е парите да отиват там, където трябва. И да е нагласено, нека са за каузата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 А ти откъде знаеш, че не помага "мълчаливо и редовно"? А ти откъде знаеш, че помага? Така като я гледам - само помага. Мария е човек материалист, който се вълнува от скъпи парцали и клипове. За нея е фиксидея тя да е най-богатата, да демонстрира превъзходство във финансите, да изнудва за пари дори. Щом даже наградата за албум на 2015 си купи и си изкупи сама тиража... Тя ще говори Александра колко пъти била изневерила и не знам си какво. Попитай в Стара Загора дали има някой, който знае за Мария, и да има добро мнение. Като е толкова благородна, да направи благотворителен концерт. Но тя в един период дори спря участията си и си вдигна хонорара до небесата, за да не я канят. Защото й бяха много важни феновете ли? Или защото глупави свинчуги й сервираха кинти, за да задоволяват капризите й на "класна" дама? Говори супер троснато и се опитва да звучи високопарно и аристократично, но на моменти ефектът е по-скоро комичен и злобата прозира. "фрострирам" :ДДД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Важното е парите да отиват там, където трябва. И да е нагласено, нека са за каузата. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 А ти откъде знаеш, че помага? Така като я гледам - само помага. Мария е човек материалист, който се вълнува от скъпи парцали и клипове. За нея е фиксидея тя да е най-богатата, да демонстрира превъзходство във финансите, да изнудва за пари дори. Щом даже наградата за албум на 2015 си купи и си изкупи дори сама тиража... Тя ще говори Александра колко пъти била изневерила и не знам си какво. Иди в Стара Загора и попитай дали има някой, който знае за Мария, и да има добро мнение. Като е толкова благородна, да направи благотворителен концерт. Но тя в един период дори спря участията си и си вдигна хонорара до небесата, за да не я канят. Защото й бяха много важни феновете ли? Или защото глупави свинчуги й сервираха кинти, за да задоволяват капризите й на "класна" дама? Говори супер троснато и се опитва да звучи високопарно и аристократично, но на моменти ефектът е по-скоро комичен. "фрострирам" :ДДД Да, Мария помага на себе си като взема от богатите мъже. Това не е ли вид благотворителност към самия себе си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Да, Мария помага на себе си като взема от богатите мъже. Това не е ли вид благотворителност към самия себе си? Не мога! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Да, Мария помага на себе си като взема от богатите мъже. Това не е ли вид благотворителност към самия себе си? Не, това е чистото женско достойнство може би. Щото нали е срамно да врътнеш ханш, но не е срамно да духаш всяка вече за някъв измислен стандарт. Всъщност да де, срамна работа няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Да, Мария помага на себе си като взема от богатите мъже. Това не е ли вид благотворителност към самия себе си? Можеш да избереш разни други неща, за които да й бъдеш фен, но точно за това - едва ли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Саши е невероятна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Мария с най-висок вот! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Мария с най-висок вот! Не ми се мисли каква сметка ще ми дойде другия месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Сега близначката ще я оставят и ще се менкат сигурно със сестра си, само ще й слагат бенка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Мария- Фаворит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Не ми се мисли каква сметка ще ми дойде другия месец. Така изкрещях докато пуших на терасата, а съседите бяха навън. Досрамя ме. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Всичко е измислено, изобщо вотът не е гледан. Целта е да въртят номера с близначките. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Според мен вотът този път беше повече от очакван и реален. Двете близначки никой от зрителите не ги различава, съответно не виждам колко хора биха пуснали SMS за някакво произволно име от двете. Мария пък е най-актуалната номинирана, с най-много фенове- нормално е да е на първо място. И съответно Сашка е получила там някакви гласове, колкото да е над Алекс и Влади. Тя, между другото, получава доста подкрепа из нета, радвам се. Мисията с размяната на близначките е нещо мега изтъркано, но може и да го направят интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Това е сценарий, в днешно време кой ти гласува в подобни предавания.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Да, Мария помага на себе си като взема от богатите мъже. Това не е ли вид благотворителност към самия себе си? На същото мнение съм. Мария спомена, че често помага, но не го прави публично. Сигурно е вземала и от парите на богаташите, за да ги раздава на нуждаещи се! Това е постъпка, която е достойна за уважение! Всичко е измислено, изобщо вотът не е гледан. Целта е да въртят номера с близначките. :1000 (29): И реалният сигурно е такъв! Дано поне и парите от SMS- ите пратят за благотворителнсот, защото нищо не казаха този път. Това е обида към зрителите, карат ги да пращат SMS- и, показват кой искат да излезе и накрая ги прецакват. Близначките чак сега се показаха и то в най- лошата светлина, предполагам всички сме чули Влади как питаше защо тя си тръгвала и след това Алекс редеше кого щяла да номиниа следващия път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Реален или не, всичко е планувано, иначе за чий х*й им беше да вкарват близначки в къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари