pacho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Бизнесдамата Мария, която не разчитала на мъже, както вие тука твърдите, сега сподели, че след раздялата си с бившия нямала пукнат лев. Е, как става така, нали бачкаш, развиваш бизнес. Една Мегз поставена пред Мария - певица със 17 години стаж е по-успешен човек. Колко жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Мария ми се издигна тази вечер в очите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Мария ми се издигна тази вечер в очите. На мен също. За първи път беше толкова откровена и истинска, чак се учудих, че разказа всичко това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Мария ми се издигна тази вечер в очите. С кое ти се издигна бе? Влизала в супера и си правела сметка какво да вземе и реве? Ами цяла България не си правим сметка в супера ли бе? Била мислила всякакви схеми, добре че тоя новия дядка я съжалил. Вижте колко е прозрачна, как се издава. На нея наистина само пари са и в главата. А иначе няма чанта под 4 бона. Милото Марче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Мария: Марая си беше изгризала ноктите като се преместихме в новия апартамент - искаше си в Бояна. Ж Е С Т О К А !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Мария: Марая си беше изгризала ноктите като се преместихме в новия апартамент - искаше си в Бояна. Ж Е С Т О К А !!! Брутална е, наистина няма връзка с реалността. А за бивши беднячки се очаква, че като хванат парата имат поне идея от личен опит как живеят хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Мария: Марая си беше изгризала ноктитИ като се преместихме в новия апартамент - искаше си в Бояна. Ж Е С Т О К А !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Мара обаче разби с номинация. ФАКТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Жестоки номинации направи Марчелис. Евала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 За Антон беше права, но след като не толерира това можеше да не ходи да се маже и търка в готвача. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Останах изненадан, че Мария беше толкова искрена в разказа си за раздялата с Гущеров. Малко дами, които се смятат за част от висшето общество, биха признали по национална телевизия, че са останали без пукнат грош. Браво, показва се като доста истинска в това предаване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 За Антон беше права, но след като не толерира това можеше да не ходи да се маже и търка в готвача. Прав си. Тя обърна плочата, чак като Петров заяде и нея. А преди това мълчеше и не защити Антон на време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Мария се оказа най-силния играч, заслужава да спечели формата. Не съм вярвал, че ще ги е страх всички от нея и каквото каже, това е. Много ме кефи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Трябва ми бързо нов мъж "на пари", че кариерата тръгва надолу Мара, септември`2005 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Хората се променят като ги очука живота.Така че какво е казала 2005 та ....няма значение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Руже, да вземеш да й дадеш едни ботуши от твоите на Марчето, че много го е закъсала горката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Хората се променят като ги очука живота.Така че какво е казала 2005 та ....няма значение Напротив, има. При Мара поне това, което държи като житейска линия не се е променило, ама никак. А от Брадъра видно и днес е така. Да видим в безкрайният архив на чичо Фокс какво има по въпроса..... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 А много интересно от къде това колосално самочувствие, след като нямаш в джоба пукнат лев, когато някой те е изхвърлил като котка на пътя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 А много интересно от къде това колосално самочувствие, след като нямаш в джоба пукнат лев, когато някой те е изхвърлил като котка на пътя. Пачо от Пачавра ли идва? - чушка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Да питаш и да не знаеш! :1000 (29): Но попитах нещо, явно отговорът е труден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 А много интересно от къде това колосално самочувствие, след като нямаш в джоба пукнат лев, когато някой те е изхвърлил като котка на пътя. Какво лошо има в това човек да има самочувствие? Искаш да кажеш, че тези, които нямат пари или не са богати, трябва да ходят с ниско наведена глава ли? Много ясно, че въпреки условията, въпреки нестабилното й финансово положение, не трябва да е повод или да засяга нейното самочувствие. Ако тя не беше разкрила какво преживява и какво чувства, никой нямаше да знае, а само щеше да гадае в какво състояние е. Силните хора са така. Никога не им личи, слаби ли са, богати ли са, имат ли, нямат ли. Мария е перфектна в това отношение. Аз я адмирирам, че за миг не изневери на себе си и остана вярна докрай. А такива като теб, освен да хейтят отстрани, не виждам какво друго им остава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Силните хора са така. Никога не им личи, слаби ли са, богати ли са, имат ли, нямат ли. С това съм много съгласен. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Аз я адмирирам, че за миг не изневери на себе си и остана вярна докрай. A ти лично ли познаваш Марче, та си толкова убеден/а колко много е себе си и колко точно вярна си е останала? Мара е наясно, че я снимат 20 камери нон-стоп. Мара е наясно, че всичко, което каже може да бъде излъчено. Мислиш ли, че докато разказваше драмата с изгризаните нокти и супермаркета е допуснала и за минута, че няма да я излъчат??? Аре събудете се малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Ами тя си е за хейт, супер материалистка и то с показност и самочувствие на нулева основа. Самочувствие и подобен език като нейния може да имаш когато си постигнал нещо в живота. Тя в послените години е единствено известна с богатите си мъже. Ако беше малко умна щеше да се усети и да си вложи парите в нещо и да е неазивисима. Искаш да я съжаляваме, че е останала с 0 лева, на фона на беднотията в България? Под път и над път златотърсачки в бг, но чак такава надувка не е имало в ефира скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Очаквам Мегз да скандализира с огромна зрителска подкрепа на следващия лайф. Радвам се, че не номинираха Сашка, щях да имам цели две любимки на пангара. Шеф Петров или Антон трябва да си излязат. Първият е тотален простак и предполагам, че зрителите не биха го подкрепили, но пък от друга страна може от шоуто да искат да го оставят, за да прави още скандали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари