pacho Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 И мен ме разочарова Енджи. Мария беше права. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 https://www.vbox7.com/play:10a60b2f13 - тука има коментари за Галена, Глория и Лили Иванова. И за още, де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Добре, че е Сашка в това шоу, много ме забавлява в добрия смисъл на думата. Видяхте ли мразещите чалга Тото и Щерева какво правят на чалга партито? Псевдоморалистите в действие. А тоя Тото колко е некадърен само, нямам думи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Добре, че е Сашка в това шоу, много ме забавлява в добрия смисъл на думата. Видяхте ли мразещите чалга Тото и Щерева какво правят на чалга партито? Псевдоморалистите в действие. А тоя Тото колко е некадърен само, нямам думи. Сашка напълно обори представите за себе си в това шоу. Всички очакваха тя да е най-скандалната, а в крайна сметка е на километри зад някои като Шефа и Мегз. Хората сякаш видяха, че макар и да е по-колоритна откъм имидж, същевременно си е и един най-нормален човек, който естествено умее да забавлява другите. Неслучайно беше такава дива през 90-те- знае си как жената. А да не говорим каква реклама направи на себе си като певица с изпълняването на различни стилове, и то доста добре. Ако не бяха някои негативни монтажи, които сценаристите й бяха направили в предните седмици, можеше да излезе от предаването със съвсем добър имидж, но и така става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Мегз на моменти ме дразни адски много. За пръв път има толкова противоречив и странен участник. Такива точни разсъждения, аргументи и реакции има в повечето време, и веднага след поредното издигане нагоре средва някаква лигава и тъпа сценка от нейна страна. Сцените с дрехите и името са пълен потрес. Обаче все още й симпатизирам като цяло. Като си провежда разговорите всеки ден, служителите да й подшушнат да спре с тези глупосни, иначе победата в шоуто ще я гледа през крив макарон.А на нея това й е целта - победа и реклама на бранда. На тези, които излизат им е лесно да разберат какво не харесват хората в тях и да се поправят. При Тото и преди при Мария си личеше,че получават информация какво харесват хората и какво не. Мегз с тези разговори също може да си помогне, но не се знае дали не се записват. В крайна сметка предпочитам хора, които играят за победа, а не такива,които лежат по диваните и играят ролята на фикуси в къщата. Ганка на интервю Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Уникален сезон и кастинг! Този сезон разбиха абсолютно всичко до сега. Даже е по-добре и от любимия ми до сега Биг Брадър 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Като си провежда разговорите всеки ден, служителите да й подшушнат да спре с тези глупосни, иначе победата в шоуто ще я гледа през крив макарон.А на нея това й е целта - победа и реклама на бранда. На тези, които излизат им е лесно да разберат какво не харесват хората в тях и да се поправят. При Тото и преди при Мария си личеше,че получават информация какво харесват хората и какво не. Мегз с тези разговори също може да си помогне, но не се знае дали не се записват. Разговорите, които води са на високоговорител пред хора от продукцията. При Мария и Тото е съвсем различно.В клуба всеки може да дойде и да ти каже каквото си пожелае, докато в къщата е възможен само вариант тип разсъжденията на ШефПетров за 17те артикула. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Брррр, много тегав разговор и истински. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Разговорите, които води са на високоговорител пред хора от продукцията. При Мария и Тото е съвсем различно.В клуба всеки може да дойде и да ти каже каквото си пожелае, докато в къщата е възможен само вариант тип разсъжденията на ШефПетров за 17те артикула. Мария като дойде на участие в Плаза по време на участието си във брадъра имаше 10 човека охрана около нея. Някой от публиката искаше да и подаде телефона да се снима, но охраната не позволи. Но пък от друга страна ако Марче не извади пачките от чантичката, кой друг? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Биг брадър: - Изневерявала ли си на Дани повече от 1 път, докато бяхте заедно? Александра Богданска (без да се замисля): - Да. ББ: - Изневерявала ли си му повече от 5 пъти? АБ (замисля се леко, но не много): - Да. ББ: - Изневерявала ли си му повече от 10 пъти? АБ мълчи 2 минути. Е са си е** мамата. В очите ѝ се чете нечовешко напрежение и трудност. Брои внимателно, да не пропусне някой и да я хване детектора на лъжата. Съквартирантите са в ступор. Алфредо Торес проговаря български от напрежение. От съседната къща в Нови Хан, баба Гица се провиква мощно: уруспио ниеднааааа! Дедо Гошо примлясква жадно, боцкайки туршийката и се изпуска на глас: е таа само аз не съм я минал! Целият свят е вперил очи в телевизора. Напрежението се реже с нож. Цецо Боклука спира за малко да бие мис Тигрова и увеличава звука в трепетно очакване. Майки са готови да се откажат от децата си, бащите да зарежат всичките си любовници. Баба спира да храни внуче, Бойко Борисов да говори глупости. Ким Чен УН е сложил палец на червеното копче, Генерадев гледа умно за пръв път в живота си. Валери Симеонов всеки момент ще спре да бъде тъп. И точно в този момент АБ отронва: - Не. ББ: - Обичаш ли го? АБ: - Да. ББ: - Ще се омъжиш ли за него? АБ: - Да. Край. Светът оцеля и този път. Всичко се връща в нормалния си ритъм на живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 23 Author Report Share Публикувано Октомври 23 Кралица Мегз как се разплака. <3 <3 <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Кралица Мегз как се разплака. <3 <3 <3 Износи на плещите си пак лайфа. Coño! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Coño... Защо Ваня, бе?! Ебаси, тъпотията... Не очаквах точно тя да си тръгне, не и преди шеф Петров... И Мегз взе да ме дразни, а по принцип ми е симпатична. И сега не знам кой искам да победи... Май ще избирам между Алфредо Торес и сем. Петканови, или накрая Маргарита Хранова. Сашка много ме забавлява, но да е победител... Взе да ми става вече безинтересно. Кога е финалът, някой знае ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 23 Author Report Share Публикувано Октомври 23 Coño... Защо Ваня, бе?! Ебаси, тъпотията... Не очаквах точно тя да си тръгне, не и преди шеф Петров... И Мегз взе да ме дразни, а по принцип ми е симпатична. И сега не знам кой искам да победи... Май ще избирам между Алфредо Торес и сем. Петканови, или накрая Маргарита Хранова. Сашка много ме забавлява, но да е победител... Взе да ми става вече безинтересно. Кога е финалът, някой знае ли? След 3 седмици казаха днес, ама те и предния понеделник пак казаха 3 седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 На 11 ноември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Стискаме палци на звездата на сезона - Мегз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ако Мегз един ден фалира, сигурно ще завърши в лудница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Дано оня гнусар готвача да не получи 9 номинационни точки, че да може да бъде служебно номиниран. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Как може да го гледате това ? Всички са такива отрепки тоя сезон.За първи път ми се случва да гледам ББ и да няма дори един човек на който да симпатизирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Що? Сашка е супер пич. :1000 (29): Вчеря се смях толкова на нея, килограмите и тъпченето с храна, че ме заболя челюстта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Вече става много скучно. Все едни и същи спорове. Николета няма ли да влиза ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Вече става много скучно. Все едни и същи спорове. Николета няма ли да влиза ? To предаването свършва, за кога вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 Вече става много скучно. Все едни и същи спорове. Николета няма ли да влиза ? Николета тази година няма как да влезе, понеже ще трябва да плаща неустойка по договора си с "Папараци", ама догодина сигурно ще влезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари