Jump to content

VIP Brother 2017

Препоръчани коментари

Може ли да върви плейбекът и Галин да си сваля микрофона и да не си отваря устата даже... :mf_surrender: Голям тъпак. Тото си рекламира неговите песни, умирам. Цирк! :roll1:

Не беше плейбек, ами силни вокали. При Криско си беше самата песен пусната.

Чакаме ли кралица Мегз с чалга песента на десетилетието "Кой"?

Сподели в други сайтове

Не беше плейбек, ами силни вокали. При Криско си беше самата песен пусната.

Чакаме ли кралица Мегз с чалга песента на десетилетието "Кой"?

Общо взето новите звезди са трагедия в това отношение, то са подложки, плейбеци...

Виж Марги... Класа! :Vishenka_05:

Очаквам Мегз и Фики да разцепят. И това, че ще пеят песен на 4 години говори само, че ще остаме завинаги.

Сподели в други сайтове

Маргарита беше страхотна, не че е имало някакво съмнение за това! На мен и тя ми е фаворит още от самото начало, нямам нищо против и тя да спечели. И все пак като се има в предвид, че Мегз донякъде износи инак скучния сезон на плещите си и с това изкефи много хора... тя ми е номер 1 фаворит.

С Фики сега наистина ще сцепят...

Сподели в други сайтове

Боклуци меко казано. Шаферската ми рокля е от нейния магазин. Ципа не работеше, налагаше се да го коригирам и понеже сватбата беше след 2 дни, само се молех да не стане фал и да мога да я облека. На другото момиче, дантелата скъсана. И имаше магазин в Стз в универсалния. Ходихме на място да гледаме и съм виждала и другите дрехи и на живо честно нямат нищо общо с това от сайта. И бързо, бързо затвори този магазин де.

Мен за нея най-мн ме издразни, как се била жертвала за другите, за "семейството" си там.. а 2-3 мисии тя ги проваля. Като им взеха всичката храна, вещи, уреди и всичко тя седя си гледа отстрани и се тръшкаше, после била жертвала всичко. Или че ББ я изключил от играта, тя кога е играла?! Като просто беше там да си прави реклама на дрехите. Разбирам да се е впускала във всяка мисия, да не е хленчила и протестирала, да го каже, ама...

Аз не знам и аз за кой съм честно казано

Браво, че казваш истината за нея. :clap:

За съжаление, недораслите хлапенца и мъжете ще гласуват за нея.

Всички я мислят за успяла, а тя не е. Истинският професионален успех се постига с истински труд, с много борба и пот не всичко е лъскаво. Мегзито използва заучени фрази, за да изглежда по - умна. Децата и вярват........Толкова е тъжно това..........

А Джулиана видяхте ли я - същински паун! Зор да си покаже задника, не знае как да се държи на сцена, как да се облича, има се за някаква измислена кралица.

И мъжете за съжаление, харесват такива жени......... :cry2:

Сподели в други сайтове

Всички я мислят за успяла, а тя не е. Истинският професионален успех се постига с истински труд, с много борба и пот не всичко е лъскаво. Мегзито използва заучени фрази, за да изглежда по - умна. Децата и вярват........Толкова е тъжно това..........

А Джулиана видяхте ли я - същински паун! Зор да си покаже задника, не знае как да се държи на сцена, как да се облича, има се за някаква измислена кралица.

А какво мислиш за Маргарита Хранова, Тото, Александра Богданска? Ами за Енджи Касабие?

Сподели в други сайтове

Тото и Мегз имат еднакви гласови възможности обаче.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Алооо.... Недоклатената

Сподели в други сайтове

Много грозно от страна на някои бивши съквартиранти да освиркват Мегз. Особено путката Антон, дето беше мишката в къщата, а откакто излезе го играе много голям. Супер жалък човек!

Ще гори като факла! МЕГЗ - ПОБЕДИТЕЛ!

Сподели в други сайтове

За момента нещата вървят повече от предвидимо, ясно си беше че Алекс и Джули ще са 4 и 5. Сега Маргарита ще е 3 и ще оставят Тото и Мегз накрая, за да приберат колкото може повече SMS-и от тях. Тото заключва къщата...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...