чушка. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Мария пак от всички мъже, падна се при най-богатия. Еми, всеки с къмета си, дори и в такива ситуации се урежда. Талант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Мария пак от всички мъже, падна се при най-богатия. Еми, всеки с къмета си, дори и в такива ситуации се урежда. Талант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Утре кой ще влиза още? Николета и Дебора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Николета и Дебора А, ясно. Е, Николета нали средата на формата щеше да влиза уж? И някъде бях чела за Сузанита?? Ама явно няма да е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 А, ясно. Е, Николета нали средата на формата щеше да влиза уж? И някъде бях чела за Сузанита?? Ама явно няма да е. Каква Сузанита, бе? Кой ще ѝ бърше задника там? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Каква Сузанита, бе? Кой ще ѝ бърше задника там? Ми и аз се чудех.. ама парите кво ли не правят, ще бутнат на бащата, ще има негово разрешение, ала бала... /макар лично аз не съм и фенка де, даже не мога да я понасям и се радвам за което, че няма да я има/ Фаворити са ми Даниел Петканов, Мара, Маргарита Хранова. Интересни и забавни са ми Мегз, Сашка Васева, тоя Цуни ли какъв е и Богданска и диетоложката, но само като са с Петканов заедно и се закачат там нещо. Ще видим по-натам, че доста често с времето нещата се променят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Моят едноличен фаворит е Енджи Касабие - синоним на класа! Сашка е скучна засега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Цуни - бившето гадже на Преслава ли е влязъл? Енджи Касабие ми звучи като Нинджа Касабова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Според коментарите, лайковете и обсъжданията най-харесван от всички е момчето от Скандау. На второ място е Даниел Петканов, Енджи и след това е Мария. Интересна е и Александра Б., както и Мегз. Мисля че нещага ще се въртят около тези участници. Нормално е и да има изненади от готвача, Ваня, Цуни и т.н, но не мисля, че ще се преврънат в абсолютен топ. Моята прогноза, макар и да е мноого рано още е: 1. Момчето от Скандау 2. Енджи 3. Даниел Петканов Мисля че тези хора ще са в ТОП 3 на финал, но времето ще покаже как ще се развият нещата, просто това е моята прогноза към момента и впечатленията ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Миналата година първоначално Жана беше абослютен фаворит и бе изритана на третата седмица. Даниел Петков има лайкове, но коментарите са негативни. И аз виждам засега Тото като масов фаворит, но го подкрепят децата дето не гласуват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Миналата година първоначално Жана беше абослютен фаворит и бе изритана на третата седмица. Даниел Петков има лайкове, но коментарите са негативни. И аз виждам засега Тото като масов фаворит, но го подкрепят децата дето не гласуват. На мен Жана никога не ми е била фаворит. Не понасям слабите хора и които решават проблемите си с наркотици. Даниел Петканов има много голям аванс, че е млад, луд, непредсказуем и редовно има предавания по ТВ и интернет (А на бас), отделно че работи в Нова Тв, което само по себе си означава, че малко или много има връзки и няма да го пуснат първия месец. Има интрига и с Алекс, така че, там нещата са интересни за зрителя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Жива да не бях, Ваня Щерева влезнала в къщата .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ваня е супер пичка. Сашка карикатура, нямаше ли стилист... и тая дантела на една кука най-добре никога да не я слага по тялото си. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Очаквам приятни моменти от Сашка. Изглежда мила и земна жена, макар и малко сякаш отнесена. Дано се отпусне и да покаже човека Сашка. Мария не би ме изненадала с нищо, освен с някой и друг лаф! За Каканашева моля за цялостен превод и субтитри! Излишни ми идват Дани Милев и Щерева, която всъщност май е станала от леглото в хотела и направо в къщата си влезе по нощницата. Антончо ме дразни още от сега, с всеки приятел, на всеки се слага и за всеки пита - дразнещо е. Ще си пълни списанието с историите им! От готвача очаквам избухвания и скандали - има скандално, агресивно излъчване и прекалено високо самочувствие. Петканов без съмнение ще е интересен с простотията, шегите и може би с цялостното си поведение. Бившата му е видимо достъпно момиче, тя с това че е спала с няколко / не знайно колко / по време на връзката си с Дани ли е станала "Известна"? Това само при нас е възможно. Алфредо ще е скучен играч според мен, покрай танцовите му изяви в разни шоа, не ми е изпъквал с нищо интересно. Тото, ще ми бъде интересно да наблюдавам в каква посока ще избере да тръгне. Енджи ме впечатли с красота, добър изказ и това, че е жена държаща на семейството и съпруга си. Дано бъде активна в живота на къщата. Гани, Гани си е Гани - силикон и нищо друго. Цуни ми е напълно непознато момче и като цяло не го виждам да се впише в цялостната картина от толкова популярни и свикнали на всякакви медийни провокации хора. Но ще видим! Роналдо смятам ще бъде интересен играч, интелигентно момче е. Маргито е истинската ВИП участничка там в пълния смисъл на думата. Желая и успех и вярвам, че ще се представи достойно, ще бъде активна, забавна и преди всичко себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Очаквам приятни моменти от Сашка. Изглежда мила и земна жена, макар и малко сякаш отнесена. Дано се отпусне и да покаже човека Сашка. Мария не би ме изненадала с нищо, освен с някой и друг лаф! За Каканашева моля за цялостен превод и субтитри! Излишни ми идват Дани Милев и Щерева, която всъщност май е станала от леглото в хотела и направо в къщата си влезе по нощницата. Антовчо ме дразни още от сега, с всеки приятел, на всеки се слага и за всеки пита - дразнещо е. Ще си пълни списанието с историите им! От готвача очаквам избухвания и скандали - има скандално, агресивно излъчване и прекалено високо самочувствие. Петканов без съмнение ще е интересен с простотията, шегите и може би с цялостното си поведение. Бившата му е видимо достъпно момиче, тя с това че е спала с няколко / не знайно колко / по време на връзката си с Дани ли е станала "Известна"? Това само при нас е възможно. Алфредо ще е скучен играч според мен, покрай танцовите му изяви в разни шоу не ми е изпъквал с нищо интересно. Тото, ще ми бъде интересно да наблюдавам в каква посока ще избере да тръгне. Енджи ме впечатли с красота, добър изказ и това, че е жена държаща на семейството и съпруга си. Дано бъде активна в живота на къщата. Гани, Гани си е Гани - силикон и нищо друго. Цуни ми е напълно непознато момче и като цяло не го виждат да се впише в цялостната картина от толкова популярни и свикнали на всякакви медийни провокации хора. Но ще видим! Роналдо смятам ще бъде интересен играч, интелигентно момче е. Маргито е истинската ВИП участничка там в пълния смисъл на думата. Желая и успех и вярвам, че ще се представи достойно, ще бъде активна, забавна и преди всичко себе си. Благодарим ти за коментара, Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Готвачът със сигурност ще върти най-много скандали, той в Черешката се изпокара с Ути от първия ден и се заяждаше с всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ваня е супер пичка. Сашка карикатура, нямаше ли стилист... и тая дантела на една кука най-добре никога да не я слага по тялото си. :1000 (29): Именно. Осоебно ми е интересно Тупарев как е преглътнал коментара за малката му пишка от преди години .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не знам какво да очаквам от участниците. Липсват ми определени типажи като че ли, което прави кастът твърде еднороден и скучноват. Няма например някой остър ум като Патрашкова, Колтуклиева, Миглена Ангелова или Мира Радева да речем. На пръв поглед липсват и такива като Луна или Кичка Бодурова, които са яко "над нещата" и не се съобразяват с нищо и с никого. На Маргарита Хранова мисля, че ще й е скучно сама и няма да се разгърне, трябваше още някой от нейната генерация да вкарат. Липсват и актьори, но с последните им "попадения" като Бахаров, Гъмов и Шинова, май е по-добре че няма. Този Тото е видимо фаворит за момента, защото децата явно му се кефят много, а и като цяло в БГ вървят такива "лоши момчета". Аз за сефте го чувам и виждам. Знам че имат песен с Алисия и дотам. След силното представяне на Емануела миналата година, чалгата ще е яко хейтвана в този сезон ми се струва, главно заради Марче, която явно е дружка и с друга "масова любимка" - Мегз. Дано Сашка се отпусне по-нататък, че засега е абсолютен пън, в нея ми е една от надеждите за нещо по-така. На мен лично ми е интересно как ще се развият само няколко от образите - Сашка, Хранова, Енджи, Ваня Щерева и донякъде Петканов и Тото. Останалите ми идват леко предсказуеми. Особено Алфредо, Антон Стефанов, Дани Милев, Джулиана Гани. Като цяло не съм особено очарован от каста, дано ме опровергаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Даниел Петканов: Мария, какво ще пиеш? Имаме шампанско, бяло вино, червено вино, розе..? Мария: Ми.. една водка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Защо не ги постват в YT в ВБОКСА не ми се свалят всички, свалих профила на Марче, ами нажалост не е толкова яка колко се приказва но добре изглежда профила и'. Интересно е да видим дали Мария ще се прикаже по-добре от Eмануела/Преслава или по-лошо и от Рени. Дано е интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Сашка карикатура, нямаше ли стилист... и тая дантела на една кука най-добре никога да не я слага по тялото си. :1000 (29): Пич, Сашка беше с тоя тоалет на Пирин Фолк Сандански 2017-та година, явно много си го тачи това ретро булчинско ансамбълче. Може би съм имал по-големи очаквания, или някакви професионални изкривявания, които ми повлияват, но... кастът е супер слаб, еднотипен. Някой беше споменал липсата на интелектуалец (ала Патрашкова/Радева), вероятно Тончо са го гласяли за такъв. А той е такъв мазняр. Обясняваше години наред, че никога не би влязал в къщата, но бам... срещу 2000 лева се намъкна вътре. Само курвентии братче са ги събрали, най-големите бръмчалки, пълен ад. А малкото мъже, които са ги вкарали са толкова нафталинени и еректилнодисфункциониращи, че не знам каква любов, какъв секс ще има. Май за първи път няма отявлен представител на гей общността. Няма и специален гост от световен ранг. Аз съм на мнението, че е по-добре да убедиш и купиш десет популярни личности и внимателно да си разиграеш картите по сценария, от колкото някакъв треторазрядна групировка от двайсетина миндили и да се карат там, да правят каквото си искат и ако се върже нещо - супер. Какви випаджии са тоя Тото, Лудия репортер, Гани, Мани, Готвачи и гъзотресачи (Алфредо)?! Енджито ми е фаворит. За съжаление, нито Сашка, нито Мара ще се покажат такива, каквито искаме да ги видим. Сашка ще е обрана и смирена, каквато си е в действителност, а Мара нарочно ще се прави на висока класа, каквато никога не е била и няма да бъде! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Сашка и Мария- ТОП! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не съм го гледала, но като виждам каста, 90% са ми непознати. Някави мидили и простаци. Не може това да са ви виповете. Баси държавата (без извинение)... Тото е единственият, който ме кефи. Дани Златков също ми се струва много свястен и възпитан мъж. Жените са дъно без Марги Хранова и Ваня Щерева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Утре кой ще влиза още? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 защо обиждаш поп фолк певицата мутро аз я уважавам я покрепям моята певица а не да я обиждате и да викате миндил е майка ти путката долна тя правеше дуети с песента азис след това правеше песента с марая дъщеря и мн сте умни да пишете поредните злобни коментари за да плювате мария си е страхотна мария ако четеш моя коментар аз те покрепям за всичко дано да участваш вип брадър 2017 година браво че влезе в къщата с колешката ти сашка васева обичам те мария с дъщеря ти сте неверятни и красиви хубави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари