Сашо Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Доста добри участници, да не повярва човек но почти всички са ми симпатични. Ще видим кво ще става. Иначе Даниел ми е фаворит, след това Мара и Енджи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 ГОВОРИ BIG BROTHER! 👁️📣 Скъпи Facebook фенове, тази вечер ще бъдат номинирани първите двама Съквартиранти в сезона на любовта! 💘 Кои ще бъдат те? Това ще зависи изцяло от самите ВАС! Очаквайте следващи инструкции от Big Brother тази вечер точно в 21:00 часа по NOVA. 💣💥 Очаквам вместо ''номинация''да е ''имунитет''. На Мегз в кърпа и е вързан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Скандалната Енджи с 10 куфара е дошла. Напомня ми на една форумна звезда, когато отива на почивки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Тото и Александра пяха Черно на бяло на Боева и Руслан. Когато имаше хубави песни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Няма ми ги шранговете!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Кои са тези двете циганки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Марче сложи точката на спора с Богданска и Петканов! Кралица! Сашка и Хранова - ДВЕТЕ ПРИМИ с отделна спалня, браво! Върнете нещата на Марче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Мария вече почна с хистериите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не са циганки, имаха някакъв чужд ген. И са наистина талантливи и свестни на фона на кифльоци като Сузанита. А дано да им потръгне след брадъра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Марги и Сашка са жестока комбина. Смешни са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Е, тия със силиконовите джуки поне ще се разпознаят лесно по тях. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Тези две мацки са готини. Имаха приятен кавър на Рейханна, но дотам. Явно наистина Николета и Ники Михайлов ще влизат ноември месец, както се знаеше и от преди седмици. Надявам се Мария да е по-активна и да не цепи басмата на никого. Мегз е симпатична, не знам защо хората толкова я хейтят, може би най-вече заради бързото говорене и не че не й разбира, ама аз я разбирам перфектно. Момичето е завършило Психология в UK, дизайнер е в БГ и то най-успешния. Дрехите й се продават като топъл хляб и са на достъпна цена за всяко момиче. Богданска много ме изкефи днес. Личи си, че е над нещата и Петканов въобще не го отразява, готина е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Супер тъп епизод с още по-смотана мисия. Тоя брояч на секунди ли беше, на целувки ли, не ми е ясно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Богданска и Енджи са най-класни и красиви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Сашка е звездата, очаквам много от нея, иначе повечето са ми доста симпатични, което трудно се постига. Мария разцепи с визитка, всичко си каза "Право куме в очи". Забавен сезон ще е, въпреки всичко половината са далеч от випове. Тази Алекс не я знам, обаче е брутално яка, много ме кефи и ми е топ още от началото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Тото и Александра пяха Черно на бяло на Боева и Руслан. Когато имаше хубави песни... И аз това си помислих. А вчера Даниел Петканов запя "Мистерия е любовта..." на Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не са циганки Да, не са циганки, а ромки. :1000 (29): Тя фамилията Димитрови е сенегалска, да :1000 (24): И за да е по-забавно доведената им майка им е братовчедка, тоест баща им се е оженил за своя племенница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Не знам защо съм такъв мазохист и ще пусна на бързо да го видя. По-зле звучи от Фактора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Близначките са топ! Нямат едно слабо парче, а и знам че пафкат яка тревичка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Тая с циците ми стана фаворит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Когато дъртия с децата, живота и рутината е по-тъп и заядлив от Мегз. За мъж е въз незадоволен и раздразнителен, щом и тръгна да се пъчи на 30 годишна девойка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Мегз почна да ми става все повече симпатична. Много ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Жива да не бях, Ваня Щерева влезнала в къщата .... Хммм, ясно значи кой печели формата. Само да кажа, че няма никаква разлика между Мара и Енджи Касабие. И двете са маркантилни златотърсачки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Таз не е добре ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Яко параноична. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари