heartless Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Таз не е добре ... + 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Мария за 20 години кариера не можа да си изкорени диалекта.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Засега напълно се оправдават очакванията ми за супер скучен каст. Самата тема "любов" също допринася доста. Ще гледаме явно такива идиотски мисийки и ще слушаме за ордени на сърцето и т.н. лиготии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Мегз ще се окаже по упорита и от Биг Брадър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Даниел Петканов публично заяви, че е изневерявал на Алекс по време на връзката им. Пък после ще вини защо тя ходила по чужди мъже по екскурзии и т.н. айде, моля ви се. Заблуди малоумните и настрои всички срещу момичето. Изключително тъпи неща каза за връзките, за любовта, изневерята. Тоя изобщо не е с всичкия си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Даниел Петканов публично заяви, че е изневерявал на Алекс по време на връзката им. Пък после ще вини защо тя ходила по чужди мъже по екскурзии и т.н. айде, моля ви се. Заблуди малоумните и настрои всички срещу момичето. Изключително тъпи неща каза за връзките, за любовта, изневерята. Тоя изобщо не е с всичкия си. Хем тъп, хем комплексар - събрани заедно му се отразяват зле. Един зрял мъж никога няма да направи подобен скандал тип тинейджърка в 8-ми клас. Имаше една приказка "каквото си посееш това ще пожънеш". Е, или трябва да си прост, или невменяем да очакваш човека до теб да ти прощава изневерите и всичко да е ок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Еееееееееее... Марчето другата седмица май ще си ходи ( неееееее...... Сега трябва да й оскубе косите и да смачка със зрителски интерес!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Еееееееееее... Марчето другата седмица май ще си ходи ( неееееее...... Абсурд! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Еееееееееее... Марчето другата седмица май ще си ходи ( неееееее...... Окей ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Окей ли си? Ама аз не искам да си ходи.. ама знам ли..... Сашка Васева май и се кефят хората... Тея близначки... и те май младите.. Докато Мара, квото и да си говорим е една от най-одумваните и недолюбвани чалгаджийки. Надявам се да греша де, щото съм и фенка и искам да е повече там. Дано нямат и някаква уговорка да влезе за малко и да излезе бързо, бързо.. Просто като гледам коментарите си правя някакви изводи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Някоя от близначките ще си ходи, то е ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ама аз не искам да си ходи.. ама знам ли..... Сашка Васева май и се кефят хората... Тея близначки... и те май младите.. Докато Мара, квото и да си говорим е една от най-одумваните и недолюбвани чалгаджийки. Надявам се да греша де, щото съм и фенка и искам да е повече там. Дано нямат и някаква уговорка да влезе за малко и да излезе бързо, бързо.. Просто като гледам коментарите си правя някакви изводи Мария е получила чисти 200 хиляди от предаването и са й правили предложения над 3 пъти, откакто го има предаването. Абсурд да я изгонят. Още има да разказва за проваленият си брак и да обяви новата си любов. Няма да я пуснат толкова лесно. Имам чувството, че Мария ще свие перките на Алекс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ми дано е така.. То и Памела прибра 200 000 за 1 вечер /в смисъл, че парите може да са много, но да им стигне за рейтинга за няколко дни/. Между другото Марчето много ми харесва за сега. Една усмихната, играе в игрите, не че са и били много де Само където за дрехите се беше притеснила, ама нормално поне за мен. Първо кой знае на каква стойност са и друго, сигурно си е направила и тя разчет като Мегз, кой ден с какво да е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Мара ще обяви война на Алекс, очаквам да я нарече елементарница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 От мъжете засега най-добро впечатление ми направи Даниел Златков. Не го знам от преди, но аргументите му кой да бъде номиниран бяха най-адекватни. Тото показа абсолютно неадекватно поведение. Първо каза за Мегз, после като чу мнението на Алекс и веднага си смени мнението. Общо взето й позволиха да се наложи мнението и тези на Енджи-Даниел, никой не ги отрази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ако утре гледаме как Мария се кара с Александра ще я обявя за фаворитка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Някоя от близначките ще си ходи, то е ясно. Мислех, че се броят за един участник, като тризначките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Мислех, че се броят за един участник, като тризначките Че тризначките бяха отделно. Точно за това имаха и голям шанс да спечелят. Или се бъркам.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Много ме притеснява перуката на Мегз. Тази нощ нека всички се помолим и дано няма проблеми с нея. Фризьорът на Мегз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Как ще си ходи Мара, като има договор тя да излезе и да влезе НиЛо, което трябва да стане на 6 ноември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Че тризначките бяха отделно. Точно за това имаха и голям шанс да спечелят. Или се бъркам.. Май да, а вторият път бяха 1 участник Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Много ме притеснява перуката на Мегз. Тази нощ нека всички се помолим и дано няма проблеми с нея. Фризьорът на Мегз. Явно вече се чудят по какъв начин да направят скандал, че нещо да има да ни покажат. Доста жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Как ще си ходи Мара, като има договор тя да излезе и да влезе НиЛо, което трябва да стане на 6 ноември. Че те двете не бяха ли дружки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Че те двете не бяха ли дружки? Вероятно е заради терариума и рейтинга, кой да знае... Интересно как великия фризьор не е написал цял ден нищо по въпроса, а като казаха в ефир, че не е искал да влезе в къщата, веднага почна да се обяснява А и тя 300 пъти каза, че иска да излезе от къщата да й махнат кечето, а не да го правят вътре. Очаквам довечера да снимат всяка стъпка от премахването и да видим как изглежда омацана с С200 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари