alisali1234 Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Аз не разбрах само тя защо каза, че той бил режисьор на концерта? Бил певец, имал дуетИ с "колежката Анелия" и бил режисьор на предстоящия и концерт?! Кои са тия "дуети" с Анелия, че се сещам за едно трио, и тя Анелия не отказва на никой (дует, де), и откога някакъв сводник-изнудвач стана и режисьор? Аз ако съм на мястото на един Люси примерно ще се изям с парцалите от яд, това е гавра - сводник, изнудвач, побойник и не знам си какъв го направи тая проста мангасарка певец, сега щял и режисьор - егати гаврата с опитните режисьори. А оператор и монтажист няма ли да е? Потрес, не знам дали има връзка с концерта, но предвиждам, че нищо няма да излезе от това. Тая работа с ареста и за PR няма да послужи, от сега ми е ясно, че тоя концерт ще събере нейните колеги и всички от махалата и околията, които са склонни да дадат няколко лева за билетче (и изобщо за каквото и да е, което не се краде и продава). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 За концерта в Арена Армеец и за ареста на Гринго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Има вече реклама за концерта по Планета! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Има вече реклама за концерта по Планета! Във всички вестници на Пеевски (политически и спортни) има големи реклами на по половин страница, за концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.