BeSeN_FeN Публикувано на Август 3 Report Share Публикувано на Август 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Софка вече в Диапазон ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Не мога да повярвам, но песента даже е приятна. Искам обаче повече самостоятелни песни на Софи, стига вече с тия дуети!!!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Скъсаха ме по шева. Ама няма да повторя. Присъединявам се към искането за самостоятелни песни от Софка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Е с Гринго-то сега са залепени като дупе и гащи скоро май няма да има самостоятелна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Излезе вече .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Пак ли тоя бе?! След Устата и Слави да ми пропееш с със незнаен сводник, който уж я биеше , после пък не я биел, бремена била ама не точно... Мега противен ми е този, дори Джирджано ми е по-приятен и поне комичен. Адски противен гологлав миндил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Песента бива, Гринго става за ебане, за разлика от Софка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Пропада като Тони Дачева покрай Найден Милков! Да се спре овреме! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.