Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 В кутия номер 11 има 50 000 лв! Миличка, трябва повече да внимаваш и да стимулираш съдбата! Коя е следващата кутия ? Сподели пред публиката какви мъже харесваш - може да се появят много желаещи! Харесвам футболистчета! Красиви, стегнати, с хубаво оформени и епилирани тела! За съжаление в днешно време мъже няма!!! А тези 50 000 отиде ми новата кола..... Избирам кутия 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Аз гледам положително на нещата, ако голямата сума не е в моята кутия, то поне някой богаташ сега ме гледа, ще ме хареса и ще ме вземе за жена Когато живота ти поднесе лимони, амиии направи си лимонада и почерпи някой милионер с нея в тея жеги Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Харесвам футболистчета! Красиви, стегнати, с хубаво оформени и епилирани тела! За съжаление в днешно време мъже няма!!! А тези 50 000 отиде ми новата кола..... Избирам кутия 13 И носа при доктор Енчев отиде! Футболисти ли ? Имаме си вече първата Гонзовица на форума. Те не са много верни. В кутия номер 13 има 0.5 ст. Още три кутии и ще получиш първата си оферта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Когато живота ти поднесе лимони, амиии направи си лимонада и почерпи някой милионер с нея в тея жеги :roll1: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 И носа при доктор Енчев отиде! Футболисти ли ? Имаме си вече първата Гонзовица на форума. Те не са много верни. В кутия номер 13 има 0.5 ст. Още три кутии и ще получиш първата си оферта! Кутия номер 5! Моят рожден ден. Трябва да ми е на късмет. 5 е числото с колкото мъже съм била Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Кутия номер 5! Моят рожден ден. Трябва да ми е на късмет. 5 е числото с колкото мъже съм била В кутия номер 5 има скандалната сума 25 000 лв!! Надявам се да са ти купували толкова скъпи подаръци, че да запомниш числото с добро. Отваряш една силна и една слаба кутия. Интересна ще бъде първата оферта ! Само с петима ли си била ? Кога бе сефтето ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 В кутия номер 5 има скандалната сума 25 000 лв!! Надявам се да са ти купували толкова скъпи подаръци, че да запомниш числото с добро. Отваряш една силна и една слаба кутия. Интересна ще бъде първата оферта ! Само с петима ли си била ? Кога бе сефтето ? Ооооххх много пари взех да губя, не е на добре! Бях на 15 години мисля, беше скучна работа с една пияница която не знаеше какво прави. Сигурна съм, че и до днес си е така. Първо се натискахме в един парк на една пързалка и той дори падна от там, може и на това да се дължи лошото му изпълнение. Кутия номер 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Ооооххх много пари взех да губя, не е на добре! Бях на 15 години мисля, беше скучна работа с една пияница която не знаеше какво прави. Сигурна съм, че и до днес си е така. Първо се натискахме в един парк на една пързалка и той дори падна от там, може и на това да се дължи лошото му изпълнение. Кутия номер 20 Богиня! Аз по-късно, но не мисля, че публиката ги интересува моя живот а само твоя! Като падна от пързалката после стана ли му ? В кутия номер 20 има 12 500 лв! Все по-близко сме до офертата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Богиня! Аз по-късно, но не мисля, че публиката ги интересува моя живот а само твоя! Като падна от пързалката после стана ли му ? В кутия номер 20 има 12 500 лв! Все по-близко сме до офертата! Криво-ляво Не искам даже да си спомням за този смешен момент! Кутия номер 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Криво-ляво Не искам даже да си спомням за този смешен момент! Кутия номер 9 В кутия номер 9 има 5000 лв! От 5-те кой ти е фаворита и защо ? Време е да чуем офертата на банката. Ако не приемеш офертата трябва да отвориш нови 4 кутии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 ОФЕРТАТА НА БАНКАТА Е 2000 ЛВ. СДЕЛКА ИЛИ НЕ ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 О, не! За тази малка сума кък не! Банкерчее знам, че скоро нищо не те е огрявало, но не си го изкарвай на мен де! Не знам кой ми беше любимеца.. Смятам, че все още не съм намерила моята сексуална половинка, която ще изпепели тялото ми от страст и от него ще се вее само пепел. Избирам кутия номер 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 О, не! За тази малка сума кък не! Банкерчее знам, че скоро нищо не те е огрявало, но не си го изкарвай на мен де! Не знам кой ми беше любимеца.. Смятам, че все още не съм намерила моята сексуална половинка, която ще изпепели тялото ми от страст и от него ще се вее само пепел. Избирам кутия номер 1 В кутия номер 1 има 750 лв!!! БРАВО!!! А би ли спала с някой от форума ? Ако да, с кого ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 В кутия номер 1 има 750 лв!!! БРАВО!!! А би ли спала с някой от форума ? Ако да, с кого ? Добре, добре. По-добре е от 7000! Разбира се, че бих! За никого не е тайна, че моето слабо място е Денис. Такова съвършенство е рядко срещано! Завиждам на мадамата, която е с него Избирам кутия номер 19!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Добре, добре. По-добре е от 7000! Разбира се, че бих! За никого не е тайна, че моето слабо място е Денис. Такова съвършенство е рядко срещано! Завиждам на мадамата, която е с него Избирам кутия номер 19!!! Само с Денис ли ? Ами Динев и Конди ?? В кутия номер 19 има скандалните 10 лв! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Само с Денис ли ? Ами Динев и Конди ?? В кутия номер 19 има скандалните 10 лв! Конди е страхотен, но е от другия бряг. Динев може би трябва да порасне още малко А и се носят слухове в града, че май си има някоя? Не искам да им развалям идилията Кутия 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Конди е страхотен, но е от другия бряг. Динев може би трябва да порасне още малко А и се носят слухове в града, че май си има някоя? Не искам да им развалям идилията Кутия 14 Е, ти може да промениш Конди и да го вкараш в правия път. Ако не е друго поне всеки ден ще си знаеш хороскопа. Би ли пребила гаджето на Динев ако тя го нарани ? В кутия номер 14 има 300 лв! Още една кутия и следва оферта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Е, ти може да промениш Конди и да го вкараш в правия път. Ако не е друго поне всеки ден ще си знаеш хороскопа. Би ли пребила гаджето на Динев ако тя го нарани ? В кутия номер 14 има 300 лв! Още една кутия и следва оферта. Едва ли ще стане така с Конди, аз и сега си имам личен хороскоп всеки ден По-скоро някой вече го е променил. Там страст няма как да има. Чувствам го по братски! Ама знам ли.. Те и Церсей и Джайм са брат и сестра, но нагорещяват страстите пред тв-то най-редовно. Чак и дечица си имаха Динев да го пребие момиче? Ама вие виждали ли сте го? Това някоя шега ли е? Иначе вземам бухалката и я причаквам някъде. Той да ви каже как само ми действат заплахите! Хората бягат от задни изходи от страх да не ме засекат. Кутия номер 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Едва ли ще стане така с Конди, аз и сега си имам личен хороскоп всеки ден По-скоро някой вече го е променил. Там страст няма как да има. Чувствам го по братски! Ама знам ли.. Те и Церсей и Джайм са брат и сестра, но нагорещяват страстите пред тв-то най-редовно. Чак и дечица си имаха Динев да го пребие момиче? Ама вие виждали ли сте го? Това някоя шега ли е? Иначе вземам бухалката и я причаквам някъде. Той да ви каже как само ми действат заплахите! Хората бягат от задни изходи от страх да не ме засекат. Кутия номер 2 Задните изходи и за други неща се използват. Кое е най-скандалното място където си правила .... любов ? В кутия номер 2 има 2500 лв Следва оферта от банката. Ако я отхвърлиш трябва да отвориш нови 3 кутии! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 ОФЕРТАТА НА БАНКАТА Е 5000 ЛВ! СДЕЛКА ИЛИ НЕ ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Оххх, накрая ще си тръгна с жълти стотинки! Кутия номер 17! Няма сделка! Хмм... място, място. Банално, но за мен е това. Кола А тиии? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Оххх, накрая ще си тръгна с жълти стотинки! Кутия номер 17! Няма сделка! Хмм... място, място. Банално, но за мен е това. Кола А тиии? Нали си засадила пари - няма как да си тръгнеш с жълти стотинки!!! Дали в кутия номер 17 най-накрая ще излезе тази ютия... В кутия номер 17 има скандалните 50 лева! Ооо, аз не си падам по странни локации. Обичам си леглото. Кои според теб са топ 3 на най-красивите потребители ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Най-накрая!! О, не знам. Има много красиви наистина трудно ми е да определя. Денис 2. Денис, 3. Денис Кутия 21! heartless, боровинката, Конди, Динев.. са все едни от най-сексапилните хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Най-накрая!! О, не знам. Има много красиви наистина трудно ми е да определя. Денис 2. Денис, 3. Денис Кутия 21! heartless, боровинката, Конди, Динев.. са все едни от най-сексапилните хора. В кутия номер 21 има 100 лв! А Сашо защо не го вкл. ? Нека сме искрени - в топа е. Още една кутия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.