Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 В кутия номер 21 има 100 лв! А Сашо защо не го вкл. ? Нека сме искрени - в топа е. Още една кутия! Жал ми е за липсата ти на вкус тогава. Не и в моя топ. Аз все още имам вкус! Кутия 23! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Жал ми е за липсата ти на вкус тогава. Не и в моя топ. Аз все още имам вкус! Кутия 23! Шокираща обида към водещия. MajkataNaKemi се появи защото в кутия номер 23 има една чисто нова ЮТИЯ! Следва оферта на банката. Ако я откажеш трябва да отвориш три кутии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 ОФЕРТАТА НА БАНКАТА Е 6969 ЛВ. СДЕЛКА ИЛИ НЕ ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 ОФЕРТАТА НА БАНКАТА Е 6969 ЛВ. СДЕЛКА ИЛИ НЕ ? Оха! Мисля да приема тази оферта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Оха! Мисля да приема тази оферта Сигурна ли си за това решение? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Сигурна ли си за това решение? Абсолютно. На 69 кой би отказал? Опа 6969 де.. Следващите кутии са 10,22, 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Абсолютно. На 69 кой би отказал? Опа 6969 де.. Следващите кутии са 10,22, 4 Може би трябваше да поемеш.... риска ? Какво пое за последно драга ? В кутия номер 10 има 15 000 лв В кутия номер 22 има 1000 лв В кутия номер 4 има 20 лв Сега щеше да има поредна оферта от банката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 ОФЕРТАТА НА БАНКАТА ЩЕШЕ ДА Е 7000 ЛЕВА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Хапче поех за последно. Не се интересувам в момента от мъже. Не ми е приоритет. А и не мога да си харесам. Избирам кутии: 6, 24, 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Хапче поех за последно. Не се интересувам в момента от мъже. Не ми е приоритет. А и не мога да си харесам. Избирам кутии: 6, 24, 18 Определено лятото е най-добре да си сам. Горко им на тези които спят с някой друг. В кутия номер 6 има БОНБОНИ ХАРИБО В кутия номер 24 има 7500 лв В кутия номер 18 има 5 лв Сега шеше да получиш оферта от банката. След това трябва да отвориш две кутии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 ОФЕРТАТА НА БАНКАТА ЩЕШЕ ДА Е 7777 ЛЕВА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Определено лятото е най-добре да си сам. Горко им на тези които спят с някой друг. В кутия номер 6 има БОНБОНИ ХАРИБО В кутия номер 24 има 7500 лв В кутия номер 18 има 5 лв Сега шеше да получиш оферта от банката. След това трябва да отвориш две кутии. Оооо точно ми се дояде нещо сладичко!!! Избирам кутии 8 и 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Оооо точно ми се дояде нещо сладичко!!! Избирам кутии 8 и 15 Поздрав В кутия номер 8 има 0,2 ст. В кутия номер 15 има 100 000 лв. Останаха две кутии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 ОФЕРТАТА НА БАНКАТА Е ''СМЯНА НА КУТИИТЕ''. СДЕЛКА ИЛИ НЕ ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 ОФЕРТАТА НА БАНКАТА Е ''СМЯНА НА КУТИИТЕ''. СДЕЛКА ИЛИ НЕ ? Нее!! Това си беше моя късмет! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Нее!! Това си беше моя късмет! В КУТИЯ НОМЕР 7 ИМА 10 000 ЛЕВА!!!!! В кутия номер 16 има 200 лв. ЧЕСТИТО, НО СЕ ПРЕЕБА!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 В КУТИЯ НОМЕР 7 ИМА 10 000 ЛЕВА!!!!! В кутия номер 16 има 200 лв. ЧЕСТИТО, НО СЕ ПРЕЕБА!!! Късмета този път е бил на моя страна! Благодаря виии на всичкии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Когато живота ти поднесе лимони, амиии направи си лимонада и почерпи някой милионер с нея в тея жеги :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Смаза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.