Jump to content

Online : P!nk - What About Us

Препоръчани коментари

Интересът е безпрецедентен като за първи сингъл на Пинк. Мисля, че с времето хората започнаха да оценяват колко качествен изпълнител е и колко е дала на музиката.

Сподели в други сайтове

Много добро парче!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Интересът е безпрецедентен като за първи сингъл на Пинк. Мисля, че с времето хората започнаха да оценяват колко качествен изпълнител е и колко е дала на музиката.

Така е, Пинк е жестока, преди няколко месеца си правих маратон на нейни песни и осъзнах, че имам поне 10 любими, а дискографията ѝ е много разнообразна. Да не говорим колко е добра на живо. Може би най-големите успехи за нея тепърва предстоят.

Доста добра песен, чакам с нетърпение клипа, там също никога не разочарова.

Сподели в други сайтове

Пинк винаги ми е била сред любимите световни артисти!

Този път отново ме грабна и не ме пусна до края на самата песен! Страхотна!

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

От всичко, което излезе в последно време това е най-хубавата песен, точно като от златния период преди години, когато нямаше толкова кълчене и dark ери, а истински текстове и музика. Пинк е просто страхотна, поредна перла в блестящата й дискография.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...