Alter Ego Публикувано на Август 10 Report Share Публикувано на Август 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Харесва ми, трябваше да я пусне с клипа направо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 И мен ми харесва, очаквах малко по-мелодична песен но добре е. Ако пее на VMA, дано убие с перформанс както Пинк знае. :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Интересът е безпрецедентен като за първи сингъл на Пинк. Мисля, че с времето хората започнаха да оценяват колко качествен изпълнител е и колко е дала на музиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Много добро парче! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Интересът е безпрецедентен като за първи сингъл на Пинк. Мисля, че с времето хората започнаха да оценяват колко качествен изпълнител е и колко е дала на музиката. Така е, Пинк е жестока, преди няколко месеца си правих маратон на нейни песни и осъзнах, че имам поне 10 любими, а дискографията ѝ е много разнообразна. Да не говорим колко е добра на живо. Може би най-големите успехи за нея тепърва предстоят. Доста добра песен, чакам с нетърпение клипа, там също никога не разочарова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Пинк винаги ми е била сред любимите световни артисти! Този път отново ме грабна и не ме пусна до края на самата песен! Страхотна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 И аз много харесвам Пинк, жестока е, този проект също е на високо ниво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Страхотна е Пинк, и този път не разочарова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 От всичко, което излезе в последно време това е най-хубавата песен, точно като от златния период преди години, когато нямаше толкова кълчене и dark ери, а истински текстове и музика. Пинк е просто страхотна, поредна перла в блестящата й дискография. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.