-A. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 ХИТ! Емануела няма слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Емануела е като Джей Ло златна. И винаги е готина и секси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Нищо интересно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 У-А-У!!! Песента е У-А-У!!! Обожавам песни с такъв ритъм и подобен текст! Емануела наистина размазва тая година!!! Най-добрата й песен от "Сменяй ме" насам! Хареса ми повече и от "Почти перфектен", даже и от предната е по-яка. Видеото на "Виновна" ми харесва повече, но тук песента за мен е много по-силна, ритмична и яка. Със сигурност песните на Джена и Преслава, Емануела, Деси Слава, Камелия и Гъмзата най-много ме изкефиха това лято. Супер е! Браво! Това е нейната песен!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Музиката в началото на песента е трепач. Прилича много на "Видимо изневерил", "Мой", "Няма да ти пиша". И те ли са на Ганев? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Музиката в началото на песента е трепач. Прилича много на "Видимо изневерил", "Мой", "Няма да ти пиша". И те ли са на Ганев? Да, единствено "Мой" е на Радомир Кишев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Музиката в началото на песента е трепач. Прилича много на "Видимо изневерил", "Мой", "Няма да ти пиша". И те ли са на Ганев? На Цветелина Янева и Преслава - да, Мой е на Кишев. И на мен ми напомня на "Видимо изневерил" и точно за това от раз ме изкефи толкова! Оная песен е брутализъм, тая също. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 Изби рибата!!! Графики... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 32.94MB WAV Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
STAROZAGOREC Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 32.94MB WAV Пак лъжеш!!! Специално за тебе от онова място, да се успокоиш малко, че напрежение си натрупал от както си изхвърлен от там! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 ЖЕНАТА ХИТ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Пак лъжеш!!! Специално за тебе от онова място, да се успокоиш малко, че напрежение си натрупал от както си изхвърлен от там! Е хайде да я споделите и тук де Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Go2lin0 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Е хайде да я споделите и тук де хубава песничка харесва ми Цитирай Report Подписът ви е изтрит, защото е в разрез със правилата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 Е хайде да я споделите и тук де NEVER! :1000 (29): Довършвам и яка обложка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 NEVER! :1000 (29): Довършвам и яка обложка Вече няма смисъл от този форум, щом не се споделят песни.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 ЕМАНУЕЛА СМАЗВА И НЕ СПИРА!Толкова е красива тая жена и песента много ми напомня на старите и песни.Визиите са много яки,но не виждам тая русата защо е в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Не е лоша, с повече слушане сигурно ще ми харесва, така беше и с "Виновна" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Много зарибява, иначе видеото и тя самата - пълен евтинджос. Нали уж имат стилисти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Не е лоша, с повече слушане сигурно ще ми харесва, така беше и с "Виновна" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Много зарибява, иначе видеото и тя самата - пълен евтинджос. Нали уж имат стилисти? Па нейната стилистка е една стилистка, чеп за зеле не става от нея. Не се пробва като певица ли, като ТВ водеща ли, като каква ли, сега и стилистка ми го играе. Емицата ме кефи много, адски сексуална е, кефи ме как настървено пее против парцалите, а тя изглежда и се държи като най-големия парцаляк. Каквото и да облече всъщност, както и да се изкипри - селската пръчка и курвенския манталитет са си селска пръчка и курвенски манталитет. Не знам защо така всеки път при нея така се получават нещата, другите пак малко от малко дигат акциите, но каквото и да облече Емица - си е като каракачанка на селски събор. Аутотюнът ми е малко в повече на мене и нещо текста нищо не го разбирам, но като цяло ще се слуша... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Мисля, че това е най-силната самостоятелна песен тази година, припева е един път. За 14 часа над 200 000. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Разби ги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Емануела заслужава Певица тази година. Няма слабо и е единствената, която има силни гледания месеци наред, а не да гръмнат първата седмица и да замрат след това. Показателно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Зариби ме!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Много е хубава и хитова песента, но пак избързва при положение, че още има актуален хит. Иначе много силни гледания за Емануела - единствената фолк певица освен Галена, която сама направи над 300K със самостоятелна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.