-A. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 ХИТ! Емануела няма слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Емануела е като Джей Ло златна. И винаги е готина и секси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Нищо интересно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 У-А-У!!! Песента е У-А-У!!! Обожавам песни с такъв ритъм и подобен текст! Емануела наистина размазва тая година!!! Най-добрата й песен от "Сменяй ме" насам! Хареса ми повече и от "Почти перфектен", даже и от предната е по-яка. Видеото на "Виновна" ми харесва повече, но тук песента за мен е много по-силна, ритмична и яка. Със сигурност песните на Джена и Преслава, Емануела, Деси Слава, Камелия и Гъмзата най-много ме изкефиха това лято. Супер е! Браво! Това е нейната песен!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Музиката в началото на песента е трепач. Прилича много на "Видимо изневерил", "Мой", "Няма да ти пиша". И те ли са на Ганев? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 MrKidGSA каза: Музиката в началото на песента е трепач. Прилича много на "Видимо изневерил", "Мой", "Няма да ти пиша". И те ли са на Ганев? Да, единствено "Мой" е на Радомир Кишев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 MrKidGSA каза: Музиката в началото на песента е трепач. Прилича много на "Видимо изневерил", "Мой", "Няма да ти пиша". И те ли са на Ганев? На Цветелина Янева и Преслава - да, Мой е на Кишев. И на мен ми напомня на "Видимо изневерил" и точно за това от раз ме изкефи толкова! Оная песен е брутализъм, тая също. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 Изби рибата!!! Графики... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 32.94MB WAV Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
STAROZAGOREC Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 ribaton каза: 32.94MB WAV Пак лъжеш!!! Специално за тебе от онова място, да се успокоиш малко, че напрежение си натрупал от както си изхвърлен от там! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 ЖЕНАТА ХИТ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 STAROZAGOREC каза: Пак лъжеш!!! Специално за тебе от онова място, да се успокоиш малко, че напрежение си натрупал от както си изхвърлен от там! Е хайде да я споделите и тук де Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Go2lin0 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Mr. Greshen каза: Е хайде да я споделите и тук де хубава песничка харесва ми Цитирай Report Подписът ви е изтрит, защото е в разрез със правилата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 Mr. Greshen каза: Е хайде да я споделите и тук де NEVER! :1000 (29): Довършвам и яка обложка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 pechenko каза: NEVER! :1000 (29): Довършвам и яка обложка Вече няма смисъл от този форум, щом не се споделят песни.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 ЕМАНУЕЛА СМАЗВА И НЕ СПИРА!Толкова е красива тая жена и песента много ми напомня на старите и песни.Визиите са много яки,но не виждам тая русата защо е в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Не е лоша, с повече слушане сигурно ще ми харесва, така беше и с "Виновна" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Много зарибява, иначе видеото и тя самата - пълен евтинджос. Нали уж имат стилисти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Alter Ego каза: Не е лоша, с повече слушане сигурно ще ми харесва, така беше и с "Виновна" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 pacho каза: Много зарибява, иначе видеото и тя самата - пълен евтинджос. Нали уж имат стилисти? Па нейната стилистка е една стилистка, чеп за зеле не става от нея. Не се пробва като певица ли, като ТВ водеща ли, като каква ли, сега и стилистка ми го играе. Емицата ме кефи много, адски сексуална е, кефи ме как настървено пее против парцалите, а тя изглежда и се държи като най-големия парцаляк. Каквото и да облече всъщност, както и да се изкипри - селската пръчка и курвенския манталитет са си селска пръчка и курвенски манталитет. Не знам защо така всеки път при нея така се получават нещата, другите пак малко от малко дигат акциите, но каквото и да облече Емица - си е като каракачанка на селски събор. Аутотюнът ми е малко в повече на мене и нещо текста нищо не го разбирам, но като цяло ще се слуша... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Мисля, че това е най-силната самостоятелна песен тази година, припева е един път. За 14 часа над 200 000. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Разби ги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Емануела заслужава Певица тази година. Няма слабо и е единствената, която има силни гледания месеци наред, а не да гръмнат първата седмица и да замрат след това. Показателно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Зариби ме!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Много е хубава и хитова песента, но пак избързва при положение, че още има актуален хит. Иначе много силни гледания за Емануела - единствената фолк певица освен Галена, която сама направи над 300K със самостоятелна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.