Jump to content

Online: Емануела - Без чувства

Препоръчани коментари

• Отговори 67
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

У-А-У!!! Песента е У-А-У!!! Обожавам песни с такъв ритъм и подобен текст! Емануела наистина размазва тая година!!! Най-добрата й песен от "Сменяй ме" насам! Хареса ми повече и от "Почти перфектен", даже и от предната е по-яка. Видеото на "Виновна" ми харесва повече, но тук песента за мен е много по-силна, ритмична и яка. Със сигурност песните на Джена и Преслава, Емануела, Деси Слава, Камелия и Гъмзата най-много ме изкефиха това лято. Супер е! Браво! Това е нейната песен!!!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

MrKidGSA каза:
Музиката в началото на песента е трепач. Прилича много на "Видимо изневерил", "Мой", "Няма да ти пиша". И те ли са на Ганев?

Да, единствено "Мой" е на Радомир Кишев.

Сподели в други сайтове

MrKidGSA каза:
Музиката в началото на песента е трепач. Прилича много на "Видимо изневерил", "Мой", "Няма да ти пиша". И те ли са на Ганев?

На Цветелина Янева и Преслава - да, Мой е на Кишев. И на мен ми напомня на "Видимо изневерил" и точно за това от раз ме изкефи толкова! Оная песен е брутализъм, тая също.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

ribaton каза:
32.94MB WAV

image.png

Пак лъжеш!!!

Специално за тебе от онова място, да се успокоиш малко, че напрежение си натрупал от както си изхвърлен от там!

Сподели в други сайтове

STAROZAGOREC каза:
image.png

Пак лъжеш!!!

Специално за тебе от онова място, да се успокоиш малко, че напрежение си натрупал от както си изхвърлен от там!

Е хайде да я споделите и тук де

Сподели в други сайтове

ЕМАНУЕЛА СМАЗВА И НЕ СПИРА!Толкова е красива тая жена и песента много ми напомня на старите и песни.Визиите са много яки,но не виждам тая русата защо е в клипа.

Сподели в други сайтове

pacho каза:
Много зарибява, иначе видеото и тя самата - пълен евтинджос. Нали уж имат стилисти?

Па нейната стилистка е една стилистка, чеп за зеле не става от нея. Не се пробва като певица ли, като ТВ водеща ли, като каква ли, сега и стилистка ми го играе.

Емицата ме кефи много, адски сексуална е, кефи ме как настървено пее против парцалите, а тя изглежда и се държи като най-големия парцаляк. Каквото и да облече всъщност, както и да се изкипри - селската пръчка и курвенския манталитет са си селска пръчка и курвенски манталитет. Не знам защо така всеки път при нея така се получават нещата, другите пак малко от малко дигат акциите, но каквото и да облече Емица -

си е като каракачанка на селски събор.

Аутотюнът ми е малко в повече на мене и нещо текста нищо не го разбирам, но като цяло ще се слуша...

Сподели в други сайтове

Мисля, че това е най-силната самостоятелна песен тази година, припева е един път. За 14 часа над 200 000.

Сподели в други сайтове

Емануела заслужава Певица тази година. Няма слабо и е единствената, която има силни гледания месеци наред, а не да гръмнат първата седмица и да замрат след това. Показателно.

Сподели в други сайтове

Много е хубава и хитова песента, но пак избързва при положение, че още има актуален хит.

Иначе много силни гледания за Емануела - единствената фолк певица освен Галена, която сама направи над 300K със самостоятелна песен.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...