DjBS Публикувано на Август 15 Report Share Публикувано на Август 15 (редактирано) Здравейте! Понеже съм любител на ретро поп-фолка, реших да направя една тема, с която всеки да сподели негови любими песни от изминалите години Надявам се да има още фенове като мен, и дори да си припомня някоя песен, която и аз съм забравил Ето една 20ка от мен: Весела - Колело Емилия - Кой си ти? Ивана - Вик Камелия - Защо повярвах? Мария - Първата луна Милко Калайджиев - Любовна биография Нелина - Обичайте Сашка Васева - Левовете в марки Софи Маринова - Единствен мой Редактирано Август 15 от DjBS Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Ох, доста са. Валя- Ще горя Райна- Гасне пламък Алисия- Палиш ме Деси Слава- Две сърца Деси Слава- До тук Деси Слава- Бели нощи Рени- Влюбих се опасно Тони Дачева- Бедни и богати Валя- Минало си ти за мене Валя- Силната жена Валя- Истинска любов Преслава- Дяволско желание Камелия- Ти си Ивана- Шампанско и сълзи Ивана и Коста Марков- Дърво без корен Камелия- Луда по тебе Камелия- Защо повярвах Камелия- Къде си ти Ивана- Добра среща, приятели Силвия- Просякиня Ина- Зелено Вероника- Втори дубъл Емилия- Няма да тъгувам Емилия- Нежни устни Константин- Черна роза Валя- Няма те Рени- Какво е обич Деси Слава- Завинаги Деси Слава- Мистерия Деси Слава- Думи две Валя- Лека нощ, самотно тяло Весела- Шуми, шуми Яворе Весела- 300 нощи, 300 дни Глория- Радост-тревога Глория- Червена светлина Глория- Дива нощ Глория- Златна клетка Ивана и Деси Слава- Жадни за любов Ивана- Грешна нощ Орнела- Невиждани очи Мария и DJ Jerry- Обичай ме така Мария- Животът си тече Надя- Полунощ е Надя- Любов без граници Алисия- Сини нощи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 До коя година е възможно да изброяваме песните, защото лично аз имам доста които са например в периода 2007-2010, а едва ли това е много ретро, макар, че са доста и от преди това. Моят съвет е, че ще е хубаво да има някакво ограничение до кой период и защото лично на един изпълнител имам по много любими песни, ще се огранича до 2-3 на изпълнител. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DjBS Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Нека кажем до 2010 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Нека кажем до 2010 Благодаря! То всъщност на доста изпълнители се сетих за много песни, които съм слушал и са ми много любими, като съм включил и старички и по-нови, но със сигурност има и още доста..... Преслава - Последен адрес, Лъжа е, Моят нов любовник, Мъж на хоризонта, Нищо друго, Заклевам те, И когато съмне, Дяволско желание, Нямам право, Обичам те, Новата ти.. Глория - Крепост, Присъда, Очакване, Любовен дъжд, Дива нощ, Феникс, Не заслужаваш, Намери си майстора, Влюбена в живота, Ако те няма, Приличам ли на вятъра.. Анелия - Всичко води към теб, Не ме принуждавай, Обичай ме, Как предаде любовта, Не знаеш, Погледни ме в очите (ремикс), Само мене нямаш, Искам те, Не мога да спра да те обичам, Само за миг.. Райна - Хиляди жени, Цип на устата, Плаче небето, Ти ме лъжеш най-добре, Агресия, Любов не прося, Двама, Думите не стигат, Това ми е специалността, Глезената-гледаната.. Галена - Тихо ми пази, На две големи, Знам диагнозата, Дяволът ме кара, За последно Емилия - Ти замина, За мен забрави, Ще рискувам, Целувай ме, Легенда за любовта, Ела ме вземи Камелия - Залеза и зората, Някой ден, Ти си..., Ти си виновен, Луда по тебе, Orgasm, Оставяш петна, Така ми липсваш, Приказен сън.. Деси Слава - Две сърца, Лъжа, Жадувам (с Азис), Мъжете всичко искат, Някой ден, No soy tal mujer, Мистерия, Птица-скитница, Истинска нощ, Бели нощи Ивана - Нещо нетипично, Стриптийз, Като на 17, Не е Ваша работа, Доза любов, Това е парчето, Вик, Къв си ти, бе, Шампанско и сълзи, Стара история, Освободете дансинга.. Емануела - Късам ти нервите, Запознай я с мен, Да си плащал Алисия - Стига, обич моя, Имаме ли връзка, Карамел, Чао-еди кой си, Скрий се, Жестока болка, Палиш ме.. Мария - Не те обичам, Обичай ме така, Родени за любов, Не съвсем, Трябва да те намразя, Просто ти, Две измамливи очи, Не ме лъжи Гергана - Последна вечер, Губя те бавно, Боли, Някой ден, може би..., Може би, точно ти, Сини очи Магда - Нали ти казах, Море и суша, Нямам душа, Не си сама (с Вероника) Вероника - Грешен сън (ремикс), Слушай ме, любов, Стъклен свят, Искам те завинаги, Без коментар Валя - Минало си ти за мене, Ще горя, Никога не зная, Мога, но не искам (с Джери) Есил Дюран - СМС, Съперница, Само мен обичай, Сладки лъжи, Елмаз, Гласова поща, Мразя те, Егоист, Тази нощ не спим, Тя Нелина - Скандално голи, Огледалото и аз Татяна - Хиляди сълзи, Дадох, Ти - моя съдба, Страст в очите ти Таня Боева - Любовен триъгълник, Луди по рождение, Лутам се, Лошо момче, Черно на бяло (с Руслан) И така - олях се, има и още..... То станаха 20 изпълнителски с по 9-10 песни, много...... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Всички на Глория. На други изпълнители много... „Мистерия”, „Завинаги”, ”Безумна цена”, ”Стара история”, ”Влюбих се опасно”, ”Като птица”, ”Хищна хиена”, ”Пак си жива”, ”По-добре”, ”Губя те”, ”Бащината къща”, ”Лястовица”, ”Каменно цвете”, ”Здраве да е”, ”Няма 6-5”, ”Отиваш си”, ”Обич за двама”, ”Хиляди слънца”, ”Още миг моя”. Песни на Валя, Румяна, Вероника, Таня Боева също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Всички на Глория, Преслава, Камелия, Рени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Емилия - Мечтата ми вземи Анелия - Само мене нямаш Глория - Не Заслужаваш Сашо Роман - Оф, оф Коста Марков - Карам си трабанта Цветелина - Не вярвам Радо Шишарката и Попа - Тигре, тигре Валдес - Жега :rofl: Камелия - Защо повярвах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Много са, а и няма да мога да се сетя за някои (повечето) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.