DjBS Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 ribatron №2 Не пич, заплашват ме на лични във фейсбук Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 Не пич, заплашват ме на лични във фейсбук С тези youtube рипове си за убиване, а не за заплашване :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DjBS Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 (редактирано) С тези youtube рипове си за убиване, а не за заплашване :1000 (29): Ххахаха, а сега вече си изработих и маркер. Някой ако ми поиска нещо ще му го пращам е така: High Frequency Noise, не чуван от човешкото ухо, ама се вижда на спектрограмата (е сега вече съм за убиване) Редактирано Август 16 от DjBS Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Speechless съм за този "шедьовър", за поведението на Тотя и за посоката, в която пое тоя жанр. Чудничко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Толкова ли не можа да изчака 40 дни преди да пусне тоя гюбек с к*рвенски клип? :1000 (27): Можеше да помоли Янакиев или който там трябва да не го пускат все още. Нали вече е дубайска принцеса, не е като да й е наложително да изкарва нови неща, за да има участия. Винаги е била противна неадекватница и такава ще си остане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Потресена съм. Не знам какво да кажа вече. Толкова ли не можа да изчака да минат 40 дни от смъртта на майка й? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Това е неслушаемо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Откажи са ма. Няма да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Оф, как пък все най-големите утайки четат морал за тея 40 дни. Нищо не става от тоя проект - ни клип, ни текст, ни музика. Най-слабото й от "Раз-два" насам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Незапеваемо и скучно. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Незапеваемо и скучно. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 http://www.etonline.com/photo/2017/06/2434..._lopez_1280.jpg https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5A2EDEC2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Дъно!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Деян Асенов пак копира Оцко, жалко копие на лудницата на Лорена. Туцка, откажи се. Няма да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.