selfish. Публикувано на Август 18 Report Share Публикувано на Август 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Поредно добро парче от Невена Пейкова! За мен тя и Жана Бергендорф трябва да са най-вървежните в поп-а. Успех! Обаче кърти с глас - супер е! Между другото, Люси прави много по-добри клипове за поп изпълнителите, отколкото за чалгата. Не знам защо е така, но е факт, че за поп-фолка отдавна не се старае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Поредно добро парче от Невена Пейкова! За мен тя и Жана Бергендорф трябва да са най-вървежните в поп-а. Успех! Обаче кърти с глас - супер е! Между другото, Люси прави много по-добри клипове за поп изпълнителите, отколкото за чалгата. Не знам защо е така, но е факт, че за поп-фолка отдавна не се старае. Да, настина страхотен клип - къщата от "Фуклата" и "Започваме на чисто", морските кадри от последният клип на Кали, локацията и стаята от "Нощта гърми", стъбата от последният клип на Есил - новаторство.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Тая Невена е мъж, нали? Не стига, че няма грам харизма и поведение, ами се и остригала, та хептен на нищо да не прилича. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Много зле. Не съм го очаквала от нея. Принципно ѝ се кефя, но тексът е много тъп, а музиката ми е идва крадена от нещо много популярно. Клипът е свеж, но все тая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Ужас........... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Хит Микс 2... Песента е хубава, обаче техните напоследък звучат еднакво. Като почнем от Михаела, Луиза и т.н... Сигурен съм, че Дара ще ни изненада с нещо различно най-накрая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Тая Невена е мъж, нали? Не стига, че няма грам харизма и поведение, ами се и остригала, та хептен на нищо да не прилича. Подкрепям. Противна ми е и на мен. А клипа е микс м/у последните на Кали, Галин и Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Подкрепям. Противна ми е и на мен. А клипа е микс м/у последните на Кали, Галин и Яница. + стълбището на Есил, преобядисано в розово. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.