Dinnev Публикувано на Август 23 Report Share Публикувано на Август 23 Можете да гласувате за (най-много) 7 песни и (най-малко) 5 песни, не по-стари от година. Може да включите най-много 2 песни на един изпълнител (изкл. feat./дует). Гласувайте до 30.08.2017г. /сряда/. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Късмет с воденето. 1. Джена и Преслава - Тук жена му пази 2. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли 3. Преслава - Пада звезда 4. Джена - Коя 5. Емануела - Виновна 6. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 7. Цветина - Поздрав Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Галена - #TheBo$$ 2. Галин и Лорена - Нощта гърми 3. Камели и Гъмзата - Дразни ме 4. Райна - Сафари 5. Есил Дюран - Искам само теб 6. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 7. Анелия и грък - Кажи ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1.Галена - #thebo$$ 2.Мария - Червеният картон 3.Деси Слава - Гледай да не бъркаш 4.Юнона ft. Константин - Безразлични 5.Емануела - Без чувства 6.Райна - Сафари 7.Джена и Преслава - Тук жена му пази Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1.Преслава и Джена - Тук жена му пази 2.Емануела - Без чувства 3.Райна - Сафари 4.Деси Слава - Гледай да не бъркаш 5.Преслава - Пада звезда 6.Джена - Коя 7.Камелия и Гъмзата - Дразни ме Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1.Камелия и Гъмзата- Дразни ме 2.Джена- Коя 3. Преслава и Джена- Тук жена му пази 4. Преслава- Пада звезда 5.Галин и Лорена- Ноща гърми 6.Мария- Червения картон 7. Емануела- Без чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Галена - #TheBo$$ 2. Емануела - Без чувства 3. Емилия и Тони 100раро - Как да изтрезнея 4. Джена - Коя 5. Камелия и Гъмзата - Дразни ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Джена и Преслава - Тук жена му пази 2. Райна - Сафари 3. Преслава - Пада звезда 4. Джена - Коя 5. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 6. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 7. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Емануела - Без чувства 2. Джулия и Коце - Ще ме научиш ли 3. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 4. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 5. Преслава и Джена - Тук жена му пази 6. Галена - The boss 7. Юнона - Безразлични Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Яница - Фуклата 2. Райна - Сафари 3. Джулия и Константин - Ще ме научиш ли 4. Емануела - Без чувства 5. Преслава и Джена - Тук жена ми пази 6. Юнона ft. Константин - Безразлични Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Джена и Преслава - Тук жена му пази Джена - Коя Галена - The Boss Преслава - Пада звезда Емануела - Виновна Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Камелия - Дразни ме 2. Емануела - Без чувства, Виновен, Незабравима, Почти перфектен (не мога да избера, ако искате не го зачитайте изобщо) 3. Фики - С друг ме бъркаш 4. Деси - На всички като теб 5. Преслава - Пада звезда 6. Галин и Лорена - Нощта гърми 7. Галена - Моро моу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Джена и Преслава - Тук жена му пази 2. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли 3. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 4. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 5. Джена - Коя 6. Емануела - Без чувства 7. Анелия и Кириакос - Кажи ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Go2lin0 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Джена и Преслава - Тук жена му пази Емануела - Виновна Галин и Лорена - Нощта гърми Константин и Джулия - Ще ме научиш ли Емануела - Без чувства Райна - Сафари Азис - Мотел Подписът ви е изтрит, защото е в разрез със правилата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Как да изтрезнея 2. Без чувства 3. Тук жена му пази 4. Виновна 5. Дразни ме 6. Нощта гърми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1.Eмилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 2.Преслава и Джена - Тук жена му пази 3.Галена - Moro mou 4.Емануела - Без чувства 5.Райна - Сафари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. "Гледай да не бъркаш" - Десислава 2. "Мотел" - Азис 3. "Искам само теб" - Есил Дюран 4. "Дразни ме" - Камелия и Гъмзата 5. "Пада звезда" - Преслава 6. "Кажи ми" - Анелия и Кириакос 7. "Аз бях тук" - Константин ft. Десислава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Глория - На по-добрите стрелци 2. Емануела - Без чувства 3. Емилия и Стораро - Как да изтрезнея 4. Райна - Сафари 5. Нелина - Код червено 6. Преслава и Джена - Тук жена му пази 7. Мария - Червеният картон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Карлос - Да няма нас 2. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 3. Юнона - Безразлични 4. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 5. Джена - Коя 6. Димана - Без мен не можеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1.Галена- #TheBo$$ 2.Деси Слава- Гледай да не бъркаш 3.Емануела- Без чувства 4.Константин и Джулия- Ще ме научиш ли 5.Яница- Фуклата 6.Райна- Сафари 7.Ванеса- Шедьовър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1.Алисия- Мачкай 2.Камелия и Гъмзата- Дразни ме 3.Емилия и Тони Стораро- Как да изтрезнея 4.Доан- Ти ли беше 5.Ванеса- Шедьовър 6.Галин и Лорена- Нощта гърми 7.Галена- #TheBo$$ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1. Боса 2. Дразни ме 3. Нощта гърми 4. Не деля 5. Дай ми още 6. Момчето ми 7. Без чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 1. Нощта гърми - Лорена и Галин 2. #TheBo$$ - Галена 3. Дразни ме - Камелия и Гъмзата 4. Тук жена му пази - Преслава и Джена 5. Безразлични - Юнона 6. Как да изтрезнея - Емилия и Тони Стораро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1.Преслава - Пада звезда 2.Преслава и Джена - Джена и Преслава - Тук жена му пази 3.Анелия - Дай ми още 4.Лорена и Галин - Галин и Лорена - Нощта гърми 5.Лорена - Като теб такава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1. Тук жена му пази - Преслава и Джена 2. The Boss - Галена 3. Унутамам - Анелия 4. Моро Му - Галена 5. Пада звезда - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари