-A. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1.Райна - Сафари 2.Емануела - Без чувства 3.Преслава и Джена - Тук жена му пази 4.Емилия и Стораро - Как да изтрезнея 5.Юнони - Безразлична Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1.Джена и Преслава - Тук жена му пази 2.Преслава - Пада звезда 3.Джена - Коя 4.Юнона feat. Константин - Безразлични 5.Татяна - Падам си по теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1.Сафари 2.Да няма нас 3.Дразни ме 4.За мене край си 5.На по-добрите стрелци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1. Райна - Сафари 2. Глория - На по-добрите стрелци 3. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 4. Анелия и Kyriacos Georgiou - Кажи ми 5. Есил Дюран - Искам само тебе 6. Галин и Лорена - Нощта гърми 7. Галена - The Boss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 1. Камелия и Гъмзати - Дразни ме 2. Цветина - Поздрав 3. Райна - Сафари 4. Юнона и Константин - Безразлична 5. Емануела - Без чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 1. Камелия и Гъмзати - Дразни ме 2. Емануела - Без чувства 3. Азис - Мотел 4. Есил Дюран - Искам само теб 5. Галена - The Boss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 1. Емануела - "Без чувства" 2. Емилия и Тони Стораро - "Как да изтрезнея" 3. Джена и Преслава - "Тук жена му пази" 4. Преслава - "Пада звезда" 5. Анелия и Kyriacos Georgiou - "Кажи ми" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 1. Как да изтрезнея 2. Тук жена му пази 3. Без чувства 4. Нощта гърми 5. Мачкай 6. #TheBoss 7. Ще ме научиш ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 1. Емануела - Без чувства 2. Камелия & Гъмзата - Дразни ме 3. Джена и Преслава - Тук жена му пази 4. Лазар - Не деля 5. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 6. Джена - Коя 7. Галена - #TheBoss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 1. Емилия и Тони - Как да изтрезнея 2. Галена - TheBoss 3. Джулия и Константин - Ще ме научиш ли 4. Анелия - Вярвай 5. Яница - Фуклата 6. Цветина - Поздрав 7. Деси Слава - Гледай да не бъркаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 Край на гласуването! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари