Kitty Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Едно си баба знае, едно си бае.. Аз ти дадох просто един пример за световен дизайнер. Другата част от написано е по-важно от това дали името е Плейн или Шанел. Семплите неща не са равни на стил и класа.Точно красивото съчетание на повече цветове и аксесоари може да покаже дали имаш понятие от мода и стил или не. Сцената не е място за семпл роклички, а да покажеш различни неща от себе си чрез дрехите, които носиш. Разшири си малко мирогледа и това ще е само в твоя полза. Плейн или който и да е дизайнер са достатъчно признати от света, за да им даваш ти оценка. Ще те разочаровам, имам право да се изказвам чисто професионално. Учила съм шивачество, даже имам свидетелство за професионална квалификация. Точно от шиене не разбирам, но от мода се интересувам, е не чак така маниашки. Лично според мен да се мъкнеш като натруфена елха, дори и да си артист, говори, че избиваш комплекси и се правиш на клоун, за да бъдеш забелязана и интересна. Не мисля, че истинските изпълнители имат нужда от това. В музиката е важен гласът, талантът, харизмата, сценичното поведение.Облеклото също е важно, но не чак толкова. Не одобрявам певиците да са ходещи рекламни лица, нито да са натруфени. Парадиранетое грозно и отблъсващо. Харесах Деси Слава, Гергана и Магда именно заради таланта им и заради това, че не се мъкнеха "марково". Разбирам от мода много повече от вас, дребсита. Вие гледате твърде много MTV и FTV. Посмалете малко. Тук не е САЩ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Tatyana Payner е в Italy. 7 мин. · Thank you my love❤️🙈💞🍀 Тоца Евтинджоса пак копира по-успелите от нея Emanuela (Official) 27 август в 19:55 · Жена в отпуск..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Снимали се до торбите с някакви си имена, написани на хартия. По-проста паплач от чалгарките са само плеймейтките..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Megz провят най-големите парцали, които съм виждала. Нищо общо нямат дрехите от сайта им с тези от магазините им. Платовете им са възможно най-ниско качество, а шевовете са криви все едно някое дете ги е шило. Junona са в пъти по-качествени от това недоразумение Megz. Бутикът на Есил Дюран също не е лош, но доста еднотипни неща прави. Към мъжката мода нямам наблюдения. Като цяло не мисля,че Beyond имат конкуренция в България. От тях имам една рокля, която като материя и изработка не мога да сравня с никоя друга бг марка. Скоро даже пускат нова колекция, Галена в сторито пусна онзи ден скица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Е аз това казвам, много са гейски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Снимали се до торбите с някакви си имена, написани на хартия. По-проста паплач от чалгарките са само плеймейтките..... +1 000 000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Megz провят най-големите парцали, които съм виждала. Нищо общо нямат дрехите от сайта им с тези от магазините им. Платовете им са възможно най-ниско качество, а шевовете са криви все едно някое дете ги е шило. Junona са в пъти по-качествени от това недоразумение Megz. Бутикът на Есил Дюран също не е лош, но доста еднотипни неща прави. Към мъжката мода нямам наблюдения. Като цяло не мисля,че Beyond имат конкуренция в България. От тях имам една рокля, която като материя и изработка не мога да сравня с никоя друга бг марка. Скоро даже пускат нова колекция, Галена в сторито пусна онзи ден скица. Борче е най-добрият дизайнер на родна територия, а Добри - най-добрият стилист. За мъжка мода - може да бъде ползван Добри за източник - винаги стилен и класен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ще те разочаровам, имам право да се изказвам чисто професионално. Учила съм шивачество, даже имам свидетелство за професионална квалификация. Точно от шиене не разбирам, но от мода се интересувам, е не чак така маниашки. Лично според мен да се мъкнеш като натруфена елха, дори и да си артист, говори, че избиваш комплекси и се правиш на клоун, за да бъдеш забелязана и интересна. Не мисля, че истинските изпълнители имат нужда от това. В музиката е важен гласът, талантът, харизмата, сценичното поведение.Облеклото също е важно, но не чак толкова. Не одобрявам певиците да са ходещи рекламни лица, нито да са натруфени. Парадиранетое грозно и отблъсващо. Харесах Деси Слава, Гергана и Магда именно заради таланта им и заради това, че не се мъкнеха "марково". Разбирам от мода много повече от вас, дребсита. Вие гледате твърде много MTV и FTV. Посмалете малко. Тук не е САЩ. След първото изречение ме срази! :1000 (29): Професионално мнение могат да изказват модните критици и журналисти, които са доказани имена, а не някой, които е учил "шивачество". Силно се съмнявам да разбираш от каквото и да е мода. Хората, които разбират от мода не са затворени за света като теб, а го харесват във всичките му нюанси и разбират, че емоциите на човек могат да се изразят с това, което облича. А още по-малко да отричат артистите, които се обличат атрактивно и искат да показват различни неща пред публиката си. Да ограничаваш модата до официалтите и семпли облекла е пълно невежество! И само да вметна,че Fashion Tv е точно модна телевизия.която показва изобие от стилове. Пък ти се учи на мода ако искаш и от БТВ по време на индийските сериали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 След първото изречение ме срази! :1000 (29): Професионално мнение могат да изказват модните критици и журналисти, които са доказани имена, а не някой, които е учил "шивачество". Силно се съмнявам да разбираш от каквото и да е мода. Хората, които разбират от мода не са затворени за света като теб, а го харесват във всичките му нюанси и разбират, че емоциите на човек могат да се изразят с това, което облича. А още по-малко да отричат артистите, които се обличат атрактивно и искат да показват различни неща пред публиката си. Да ограничаваш модата до официалтите и семпли облекла е пълно невежество! И само да вметна,че Fashion Tv е точно модна телевизия.която показва изобие от стилове. Пък ти се учи на мода ако искаш и от БТВ по време на индийските сериали. Мила, какво мислиш за Краля? Галена трябва задължително да му купи някоя от роклите: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Мила, какво мислиш за Краля? Галена трябва задължително да му купи някоя от роклите: Е това е вече висша мода. Там вече ограничения изобщо няма. Маккуин има много откачени тоалети и са интересни за някой клип или пърформанс с идея, но под наем. Доста често обличаше Гага по време на най-силния й период. Май роклята с месата е негова. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Айде не ни занимавайте с жалки спорове на тема парцали. Специално модата е най-изкуственото нещо на света. Някой решава, че нещо трябва да се купува и го налага, а овцете веднага си хвърлят парите. Трагикомедия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 БТВ... Тая Тотя си проси report-ване на купените си гледания. Я вижте - Тотя няма и 5к лайка, докато песента на Юнона има 11к. Обикновено 1% интеракции трябва да има дадена песен. Направете го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 А и направо не ми го побира умът "Канарите" как снимат в сградата на класното училище в Копривщица. Че то точно на метри има оживена улица, минават коли, камиони, трактори, а как смърди на селскидвор града, да не обяснявам. Как изобщо на този фон си чуват музиката?Или спират движението? Момиче, Канарите (или който и да е друг) не пеят и свирят наживо в клиповете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Момиче, Канарите (или който и да е друг) не пеят и свирят наживо в клиповете. Как така? С тая енергия, с която свирят музикантите......... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Учила съм шивачество, даже имам свидетелство за професионална квалификация. Точно от шиене не разбирам. Като не разбираш от това, дето си го учила и си имала професионална квалификация за него, к'во се изказваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Като не разбираш от това, дето си го учила и си имала професионална квалификация за него, к'во се изказваш? От шиене не разбирам, от стил и мода разбирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От шиене не разбирам, от стил и мода разбирам. Как пък в тая държава всеки разбира от всичко, бе, аман! И накрая точно 5-10 човека се обличат екстравагантно, модерно и интересно, а останалите като от 2003-та, но иначе разбирали от мода. От чалгаджийките винаги Галена, Цветелина Янева и Преслава са били облечени стилно и класно, всяка от тях има и визии, дето не са добре, но масово са топ направени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Не съм жена, имам си приятелка, задоволени сме идеално. И нещо нереално да съм казал? Фолк к*рва , ама от най-долните , дето нито една плеймейтка не може да си стъпи на пръста с мутра номер 1 в момента. Дори плеймейтките не са такива к*рвентии, честно. Боклук ама от най-мършавите, ако я видя, бих я заплюл. Не признавам не глас, не нищо. Ще ми лапа и ражда тя от мутра номер 1 , от най-мразения човек в тая държава, тя не видя ли турнето как я освиркаха на смръдла, тоя боклук долен нещастен к*рвенски. Ся и малка мутричка ше ражда. Пу да ти е*а та мръсна и мутрата свинска. К'фо като имат пари, КОЙ ги обича тях? Единия не може и да магазина да отиде без 20 гарда, другата не участия, не изяви, не интервюта, и никой не пише за нея, щото 80% от медиите са собственост на тоя боклук свински. През к*ра ми е Янева, по-хубаво и да се оттегли. Тя хубаво на сцената няма да види вече, бива бива да си боклук и златотърсачка, ама тва мина и Валериева, и Златки и всичките на куп. Мария може и да лапаше на Шиши, но редовно имаше изяви, дори по-редки, но редовнио, не се ттегли от живота сякаш е умряла, затворена някъде там държанка. Повръща ми се от такива долни к*рви, малко им е и боя, когато ядът такъв. Нека им. Янева никога няма да има доброто име, което имаше от началото. Красива, пееща, родители с оркестър - к'во ти липсваше ма, парцал... Да са гръмнат и убият, никой не взима пари за ония свят, живее са на тоя. Тва тяхното ако е живот, да нямаш никакви изяви, да се изпокриеш, да нямаш спокойствие за живота си и 7 млн да те мразят. Евала за избора на мъж . Няма такава утрепка. Напълно подкрепям! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 DesiSlava 1 час · Скъпи мои, ще се видим следващото лято! А до тогава, ще ме топли любовта, която получих на всичките безброй участия, на които се забавлявахме заедно!!! Ще ми липсвате много !!!❤️❤️❤️Обичам ви! Деси Слава излиза в майчинство Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 RIP ДесиСлавова кариеро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Като сте заговорили за модните корифеи сред чалгарките, е хубаво да се знае, че не е толкова важна самата дреха, колкото кой я носи, как му стои и как е комбинирана. Човек и с ограничен бюджет може да изглежда изискано, стига да има приличен външен вид, харизма, осанка и обноски. Бутикът на Вероника има страхотни неща, самата тя се облича разкошно. В последните години Весела Тотева доста разчупи стила на Емилия, каквато тенденция първо започна Виргиния Здравкова. Есил е много добра. Глория винаги е била и от нея са се учили. Камелия е имала интересни и запомнящи се визии през годините, но така и не разбрах кой е нейният стил. Но тя е хамелеон. Цветелина Янева има приличен стил. Най-зле се обличат Райна и Нелина. Язък им за перфектните тела. Другите са под всякаква критика. Поздравявам и Алисия. А Галена си го носи, но супер евтиното й поведение разваля аутфит и всичко, а и без екипа си няма да е и процент от това, което всички наричате модна икона. И като теглим чертата, най-важното е, че 90 процента от тия жени нямат индивидуалност и всяка има изцепки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 RIP ДесиСлавова кариеро. Едва ли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 DesiSlava 1 час · Скъпи мои, ще се видим следващото лято! А до тогава, ще ме топли любовта, която получих на всичките безброй участия, на които се забавлявахме заедно!!! Ще ми липсвате много !!!❤️❤️❤️Обичам ви! Деси Слава излиза в майчинство Цялата й инерция от миналата година замина в канафката. Евала поне, че ще си гледа детето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Токича се завърна - песен по негов аранжимент вече онлайн: http://signal.bg/view_article.php?article_id=49849 В разгара на лятото Бетина представи дебютния си сингъл Stay Away. Парчето е по музика на самата изпълнителка, която пише и текста в съавторство с Никола Тодев. Тодор Димитров - Токича, чието име стои зад успешните кариери на Гергана, Анелия, Емилия, Малина и още звезди на "Пайнер", след дълго отсъствие от музиката, даде рамо на младата надежда на БГ музиката като направи аранжимента и постпродукцията. Смесването и дигиталното мастериране е поверено на Лени Драганов. Бетина Димитрова сама режисира видеоклипа си като се доверява на операторите Лъчезар Костов и Недялко Василев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Десислава не я мислете, според мен тя избра най-подходящия момент да забременее. Кариерата й е във възход след 2015, 2016 и участието в Капките от 2017. Може да си позволи няколко месеца пауза и 2-3 средно успешни песни, колкото да ги има. По-добре да ражда сега, отколкото да чака да стане над 40 и да е по-трудно. А и тъкмо няма да се преекспонира прекалено много, както често става с актуални изпълнители в Бг и световен мащаб, затова на запад най-големите постоянно си дават почивки от година-година и нещо между албуми. Пожелавам й да роди здраво и силно момченце, като татко му. Пък за кариерата догодина ще мисли, живот и здраве. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари