Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Едно си баба знае, едно си бае.. :whistling:

Аз ти дадох просто един пример за световен дизайнер. Другата част от написано е по-важно от това дали името е Плейн или Шанел. Семплите неща не са равни на стил и класа.Точно красивото съчетание на повече цветове и аксесоари може да покаже дали имаш понятие от мода и стил или не. Сцената не е място за семпл роклички, а да покажеш различни неща от себе си чрез дрехите, които носиш. Разшири си малко мирогледа и това ще е само в твоя полза. Плейн или който и да е дизайнер са достатъчно признати от света, за да им даваш ти оценка.

Ще те разочаровам, имам право да се изказвам чисто професионално. ;) Учила съм шивачество, даже имам свидетелство за професионална квалификация. Точно от шиене не разбирам, но от мода се интересувам, е не чак така маниашки. Лично според мен да се мъкнеш като натруфена елха, дори и да си артист, говори, че избиваш комплекси и се правиш на клоун, за да бъдеш забелязана и интересна. Не мисля, че истинските изпълнители имат нужда от това. В музиката е важен гласът, талантът, харизмата, сценичното поведение.Облеклото също е важно, но не чак толкова. Не одобрявам певиците да са ходещи рекламни лица, нито да са натруфени. Парадиранетое грозно и отблъсващо. Харесах Деси Слава, Гергана и Магда именно заради таланта им и заради това, че не се мъкнеха "марково".

Разбирам от мода много повече от вас, дребсита. Вие гледате твърде много MTV и FTV. Посмалете малко. Тук не е САЩ.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Megz провят най-големите парцали, които съм виждала. Нищо общо нямат дрехите от сайта им с тези от магазините им. Платовете им са възможно най-ниско качество, а шевовете са криви все едно някое дете ги е шило.

Junona са в пъти по-качествени от това недоразумение Megz. Бутикът на Есил Дюран също не е лош, но доста еднотипни неща прави.

Към мъжката мода нямам наблюдения.

Като цяло не мисля,че Beyond имат конкуренция в България. От тях имам една рокля, която като материя и изработка не мога да сравня с никоя друга бг марка. Скоро даже пускат нова колекция, Галена в сторито пусна онзи ден скица.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Снимали се до торбите с някакви си имена, написани на хартия. По-проста паплач от чалгарките са само плеймейтките..... :mf_surrender:

+1 000 000

Сподели в други сайтове

Megz провят най-големите парцали, които съм виждала. Нищо общо нямат дрехите от сайта им с тези от магазините им. Платовете им са възможно най-ниско качество, а шевовете са криви все едно някое дете ги е шило.

Junona са в пъти по-качествени от това недоразумение Megz. Бутикът на Есил Дюран също не е лош, но доста еднотипни неща прави.

Към мъжката мода нямам наблюдения.

Като цяло не мисля,че Beyond имат конкуренция в България. От тях имам една рокля, която като материя и изработка не мога да сравня с никоя друга бг марка. Скоро даже пускат нова колекция, Галена в сторито пусна онзи ден скица.

Борче е най-добрият дизайнер на родна територия, а Добри - най-добрият стилист.

За мъжка мода - може да бъде ползван Добри за източник - винаги стилен и класен.

Сподели в други сайтове

Ще те разочаровам, имам право да се изказвам чисто професионално. ;) Учила съм шивачество, даже имам свидетелство за професионална квалификация. Точно от шиене не разбирам, но от мода се интересувам, е не чак така маниашки. Лично според мен да се мъкнеш като натруфена елха, дори и да си артист, говори, че избиваш комплекси и се правиш на клоун, за да бъдеш забелязана и интересна. Не мисля, че истинските изпълнители имат нужда от това. В музиката е важен гласът, талантът, харизмата, сценичното поведение.Облеклото също е важно, но не чак толкова. Не одобрявам певиците да са ходещи рекламни лица, нито да са натруфени. Парадиранетое грозно и отблъсващо. Харесах Деси Слава, Гергана и Магда именно заради таланта им и заради това, че не се мъкнеха "марково".

Разбирам от мода много повече от вас, дребсита. Вие гледате твърде много MTV и FTV. Посмалете малко. Тук не е САЩ.

След първото изречение ме срази! :1000 (29): Професионално мнение могат да изказват модните критици и журналисти, които са доказани имена, а не някой, които е учил "шивачество". Силно се съмнявам да разбираш от каквото и да е мода. Хората, които разбират от мода не са затворени за света като теб, а го харесват във всичките му нюанси и разбират, че емоциите на човек могат да се изразят с това, което облича. А още по-малко да отричат артистите, които се обличат атрактивно и искат да показват различни неща пред публиката си. Да ограничаваш модата до официалтите и семпли облекла е пълно невежество! И само да вметна,че Fashion Tv е точно модна телевизия.която показва изобие от стилове. Пък ти се учи на мода ако искаш и от БТВ по време на индийските сериали.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

След първото изречение ме срази! :1000 (29): Професионално мнение могат да изказват модните критици и журналисти, които са доказани имена, а не някой, които е учил "шивачество". Силно се съмнявам да разбираш от каквото и да е мода. Хората, които разбират от мода не са затворени за света като теб, а го харесват във всичките му нюанси и разбират, че емоциите на човек могат да се изразят с това, което облича. А още по-малко да отричат артистите, които се обличат атрактивно и искат да показват различни неща пред публиката си. Да ограничаваш модата до официалтите и семпли облекла е пълно невежество! И само да вметна,че Fashion Tv е точно модна телевизия.която показва изобие от стилове. Пък ти се учи на мода ако искаш и от БТВ по време на индийските сериали.

Мила, какво мислиш за Краля? Галена трябва задължително да му купи някоя от роклите:

12.McQueenSp2007SarabandeFlowers.EL.jpg

Сподели в други сайтове

Мила, какво мислиш за Краля? Галена трябва задължително да му купи някоя от роклите:

12.McQueenSp2007SarabandeFlowers.EL.jpg

Е това е вече висша мода. Там вече ограничения изобщо няма. Маккуин има много откачени тоалети и са интересни за някой клип или пърформанс с идея, но под наем. Доста често обличаше Гага по време на най-силния й период. Май роклята с месата е негова. :1000 (29):

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Айде не ни занимавайте с жалки спорове на тема парцали. Специално модата е най-изкуственото нещо на света. Някой решава, че нещо трябва да се купува и го налага, а овцете веднага си хвърлят парите. Трагикомедия.

Сподели в други сайтове

БТВ... Тая Тотя си проси report-ване на купените си гледания. Я вижте - Тотя няма и 5к лайка, докато песента на Юнона има 11к. :gun_bandana: Обикновено 1% интеракции трябва да има дадена песен.

Направете го.

Сподели в други сайтове

А и направо не ми го побира умът "Канарите" как снимат в сградата на класното училище в Копривщица. Че то точно на метри има оживена улица, минават коли, камиони, трактори, а как смърди на селскидвор града, да не обяснявам. Как изобщо на този фон си чуват музиката?1000%20(23).gifИли спират движението?

Момиче, Канарите (или който и да е друг) не пеят и свирят наживо в клиповете. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Момиче, Канарите (или който и да е друг) не пеят и свирят наживо в клиповете. :mf_surrender:

Как така? С тая енергия, с която свирят музикантите......... :o :blink: :confused1: :lmaosmiley:

Сподели в други сайтове

Учила съм шивачество, даже имам свидетелство за професионална квалификация. Точно от шиене не разбирам.

Като не разбираш от това, дето си го учила и си имала професионална квалификация за него, к'во се изказваш?

Сподели в други сайтове

Като не разбираш от това, дето си го учила и си имала професионална квалификация за него, к'во се изказваш?

От шиене не разбирам, от стил и мода разбирам. ;)

Сподели в други сайтове

От шиене не разбирам, от стил и мода разбирам. ;)

Как пък в тая държава всеки разбира от всичко, бе, аман! И накрая точно 5-10 човека се обличат екстравагантно, модерно и интересно, а останалите като от 2003-та, но иначе разбирали от мода.

От чалгаджийките винаги Галена, Цветелина Янева и Преслава са били облечени стилно и класно, всяка от тях има и визии, дето не са добре, но масово са топ направени.

Сподели в други сайтове

Не съм жена, имам си приятелка, задоволени сме идеално.

И нещо нереално да съм казал? Фолк к*рва , ама от най-долните , дето нито една плеймейтка не може да си стъпи на пръста с мутра номер 1 в момента.

Дори плеймейтките не са такива к*рвентии, честно. Боклук ама от най-мършавите, ако я видя, бих я заплюл. Не признавам не глас, не нищо. Ще ми лапа и ражда тя от мутра номер 1 , от най-мразения човек в тая държава, тя не видя ли турнето как я освиркаха на смръдла, тоя боклук долен нещастен к*рвенски.

Ся и малка мутричка ше ражда.

Пу да ти е*а :)та мръсна и мутрата свинска. К'фо като имат пари, КОЙ ги обича тях?

Единия не може и да магазина да отиде без 20 гарда, другата не участия, не изяви, не интервюта, и никой не пише за нея, щото 80% от медиите са собственост на тоя боклук свински.

През к*ра ми е Янева, по-хубаво и да се оттегли. Тя хубаво на сцената няма да види вече, бива бива да си боклук и златотърсачка, ама тва мина и Валериева, и Златки и всичките на куп.

Мария може и да лапаше на Шиши, но редовно имаше изяви, дори по-редки, но редовнио, не се ттегли от живота сякаш е умряла, затворена някъде там държанка.

Повръща ми се от такива долни к*рви, малко им е и боя, когато ядът такъв. Нека им.

Янева никога няма да има доброто име, което имаше от началото.

Красива, пееща, родители с оркестър - к'во ти липсваше ма, парцал...

Да са гръмнат и убият, никой не взима пари за ония свят, живее са на тоя. Тва тяхното ако е живот, да нямаш никакви изяви, да се изпокриеш, да нямаш спокойствие за живота си и 7 млн да те мразят.

Евала за избора на мъж . Няма такава утрепка.

Напълно подкрепям!

Сподели в други сайтове

DesiSlava

1 час ·

Скъпи мои, ще се видим следващото лято! А до тогава, ще ме топли любовта, която получих на всичките безброй участия, на които се забавлявахме заедно!!! Ще ми липсвате много !!!❤️❤️❤️Обичам ви!

Деси Слава излиза в майчинство

Сподели в други сайтове

Като сте заговорили за модните корифеи сред чалгарките, е хубаво да се знае, че не е толкова важна самата дреха, колкото кой я носи, как му стои и как е комбинирана. Човек и с ограничен бюджет може да изглежда изискано, стига да има приличен външен вид, харизма, осанка и обноски. Бутикът на Вероника има страхотни неща, самата тя се облича разкошно. В последните години Весела Тотева доста разчупи стила на Емилия, каквато тенденция първо започна Виргиния Здравкова. Есил е много добра. Глория винаги е била и от нея са се учили. Камелия е имала интересни и запомнящи се визии през годините, но така и не разбрах кой е нейният стил. Но тя е хамелеон. Цветелина Янева има приличен стил. Най-зле се обличат Райна и Нелина. Язък им за перфектните тела. Другите са под всякаква критика. Поздравявам и Алисия. А Галена си го носи, но супер евтиното й поведение разваля аутфит и всичко, а и без екипа си няма да е и процент от това, което всички наричате модна икона. И като теглим чертата, най-важното е, че 90 процента от тия жени нямат индивидуалност и всяка има изцепки.

Сподели в други сайтове

DesiSlava

1 час ·

Скъпи мои, ще се видим следващото лято! А до тогава, ще ме топли любовта, която получих на всичките безброй участия, на които се забавлявахме заедно!!! Ще ми липсвате много !!!❤️❤️❤️Обичам ви!

Деси Слава излиза в майчинство

Цялата й инерция от миналата година замина в канафката. Евала поне, че ще си гледа детето.

Сподели в други сайтове

Токича се завърна - песен по негов аранжимент вече онлайн:

http://signal.bg/view_article.php?article_id=49849

В разгара на лятото Бетина представи дебютния си сингъл Stay Away. Парчето е по музика на самата изпълнителка, която пише и текста в съавторство с Никола Тодев.

Тодор Димитров - Токича, чието име стои зад успешните кариери на Гергана, Анелия, Емилия, Малина и още звезди на "Пайнер", след дълго отсъствие от музиката, даде рамо на младата надежда на БГ музиката като направи аранжимента и постпродукцията. Смесването и дигиталното мастериране е поверено на Лени Драганов.

Бетина Димитрова сама режисира видеоклипа си като се доверява на операторите Лъчезар Костов и Недялко Василев.

Сподели в други сайтове

Десислава не я мислете, според мен тя избра най-подходящия момент да забременее. Кариерата й е във възход след 2015, 2016 и участието в Капките от 2017. Може да си позволи няколко месеца пауза и 2-3 средно успешни песни, колкото да ги има. По-добре да ражда сега, отколкото да чака да стане над 40 и да е по-трудно. А и тъкмо няма да се преекспонира прекалено много, както често става с актуални изпълнители в Бг и световен мащаб, затова на запад най-големите постоянно си дават почивки от година-година и нещо между албуми.

Пожелавам й да роди здраво и силно момченце, като татко му. Пък за кариерата догодина ще мисли, живот и здраве.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...