-A. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Народа е жаден за такива песни. Емилия и Стораро смазаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Народа е жаден за истински певици, които да грабват вниманието му с живо пеене, а не с курволък. Това е формулата, върху която всички певици трябва да се опитват да работят и да вземат да крият малко от малко истинската си същност, която не ни вълнува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Народа е жаден за истински певици, които да грабват вниманието му с живо пеене, а не с курволък. Това е формулата, върху която всички певици трябва да се опитват да работят и да вземат да крият малко от малко истинската си същност, която не ни вълнува. То понеже Глория винаги е облечена като монахиня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 То понеже Глория винаги е облечена като монахиня. Във всеки случай не ѝ се виждат превръзките и зърната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Във всеки случай не ѝ се виждат превръзките и зърната. Напротив.Имаше един концерт и беше с някаква жълтеникава рокля и зърното й се виждаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 То понеже Глория винаги е облечена като монахиня. Не става въпрос за облеклото. Все пак самата тя вкара този лаф за монахините, когато коментираше за облеклото на певиците. Но! Личния живот на Глория изключително рядко е ставал достояние в обществото. Нито знаем как прави секс, нито знаем с кой го прави или, пък с колко го прави , нито става ясно тази година с кой е, преди 2 години с кого е била или пък преди 3, нито се излага да ги обсъжда. Всичко,което се е пишело около нея са само догадки и измислици на тъпи журналя. Никъде не е имало доказателства за разлика от при повечето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Не става въпрос за облеклото. Все пак самата тя вкара този лаф за монахините, когато коментираше за облеклото на певиците. Но! Личния живот на Глория изключително рядко е ставал достояние в общеатвото. Нито знаем как прави секс, нито знаем с кой го прави или, пък с колко го прави , нито става ясно тазигодина си койе, преди 2 години с кого е била или пък преди 3, нито се излага да ги обсъжда. +1,не отричам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Най-яката песен на Джулия до момента. <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Не става въпрос за облеклото. Все пак самата тя вкара този лаф за монахините, когато коментираше за облеклото на певиците. Но! Личния живот на Глория изключително рядко е ставал достояние в обществото. Нито знаем как прави секс, нито знаем с кой го прави или, пък с колко го прави , нито става ясно тази година с кой е, преди 2 години с кого е била или пък преди 3, нито се излага да ги обсъжда. Всичко,което се е пишело около нея са само догадки и измислици на тъпи журналя. Никъде не е имало доказателства за разлика от при повечето. И освен това не демонстрира поведение на лека жена по време на участията си, което е някаква мода последно време и сред глупавите тийнове се счита за супер яко, които с годините стават все по-изпаднали и трагични, каквато е Сузанита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 delete Сега се сетих, че може да чете тук и да се сети кой си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Жената-менингит с якия хит :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Чалгарите вече си отиват и трябва да се откъснат от комерсиалната вълна. Ако се правят песни като 'Кой", "Мотел". "Как да изтрезнея", "В друг живот", "Обичай ме", "Болка в минути" и т.н ще си вдигнат много нивото и лека полека ще изчистят кофти имиджа си. Наистина хората искат такива песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Чалгарите вече си отиват и трябва да се откъснат от комерсиалната вълна. Ако се правят песни като 'Кой", "Мотел". "Как да изтрезнея", "В друг живот", "Обичай ме", "Болка в минути" и т.н ще си вдигнат много нивото и лека полека ще изчистят кофти имиджа си. Наистина хората искат такива песни. Не мисля, че има как вече да изплуват. Да се надяват попът да не издържи. Липсата на нови изпълнители е в основата, но пък и новите не се харесват от публиката. Тоест, самият жанр вече не е способен да създава нови имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 То понеже Глория винаги е облечена като монахиня. Що бре така грубо? Виж, в черно е, като монахиня... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Емануела не е никаква лидерка. Какви са тези участия по 25 минути и то всичко на плейбек Как какви? На половин цена, разбира се! Като Галена, Преслава, Анелия, Емилия.... от пакета на Пайнер, за клубове в София. Трябва да пеят 40 минути, а не 25. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Как какви? На половин цена, разбира се! Като Галена, Преслава, Анелия, Емилия.... от пакета на Пайнер, за клубове в София. Трябва да пеят 40 минути, а не 25. Галена пее в пъти повече, и е на живо и прави купон. Гласувайте за Джулия в Сигнала, заслужава поне 1 победа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Галена пее в пъти повече, и е на живо и прави купон. Знаем колко на живо пее Галена, знаем и какво шоу прави. Но да не искаш да ми кажеш, че фаворитката на половин Рамания за "Певица на годината`2017" Емануела не прави шоу и се изявява на плейбек? Защото аз от години твърдя, че няма никаква разлика кой е на сцената от една групичка набедени за супер певачки като сладураните Анелия, Емануела, Преслава, Деси Слава, Джена, Мара и Алисия. Те са толкова еднакви в своята скучноватост, че се остава с впечатлението, че един к*р ги е правил или са излезли от конвейра в Димитровград една след друга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Знаем колко на живо пее Галена, знаем и какво шоу прави. Но да не искаш да ми кажеш, че фаворитката на половин Рамания за "Певица на годината`2017" Емануела не прави шоу и се изявява на плейбек? Защото аз от години твърдя, че няма никаква разлика кой е на сцената от една групичка набедени за супер певачки като сладураните Анелия, Емануела, Преслава, Деси Слава, Джена, Мара и Алисия. Те са толкова еднакви в своята скучноватост, че се остава с впечатлението, че един к*р ги е правил или са излезли от конвейра в Димитровград една след друга. А в началото на кариерите си, когато обираха големи овации, суперлативи и МАСОВО одобрение, далеч повече се стараеха да са различни и да се отличават. Къде е старата Анелия, която се отличаваше с различни песни, да не говорим за Преслава, която имаше потенциала за супер звезда с по рок-разчупване на песните си. Те са пример за тотален обрат и в момента никой не ги бръсне за слива (за извън феновете на чалга) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Що бре така грубо? Виж, в черно е, като монахиня... :1000 (19): Щракнал си детето, браво, браво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Щракнал си детето, браво, браво Щракнала Сашка, че беше с тях вътре в загражденията до сцената и озвучителите. Че мен като ме видяха ченгетата и ме помислиха за терорист, та сам се изнесох отстрани. Все пак Лом не е Видин, където всички колеги ме познават и си влизам където искам. А и не беше коректно да се бутам, щото имаше и други натрапници, та им подсказах на колегите, че е хубаво да ги разкарат и да ме посочат мен, като повод. Така и стана, ама жената ми остана със Сашето до палатката. То добре, че Симона излезе да пее 2 песни, та успяха да се щракнат, че после Глория я изведоха с кордон и некой не се уреди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Щракнала Сашка, че беше с тях вътре в загражденията до сцената и озвучителите. Че мен като ме видяха ченгетата и ме помислиха за терорист, та сам се изнесох отстрани. Все пак Лом не е Видин, където всички колеги ме познават и си влизам където искам. А и не беше коректно да се бутам, щото имаше и други натрапници, та им подсказах на колегите, че е хубаво да ги разкарат и да ме посочат мен, като повод. Така и стана, ама жената ми остана със Сашето до палатката. То добре, че Симона излезе да пее 2 песни, та успяха да се щракнат, че после Глория я изведоха с кордон и некой не се уреди. Много хубави, браво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Планета Топ 20 - Август 1. Джена и Преслава - Тук жена му пазу 2. Галена - #TheBo$$ 3. Емануела - Без чувства 4. Джена - Коя 5. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли 6. Емануела - Виновна 7. Теди Александрова, Борис Дали и DJ Живко Микс - Температура 8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 9. Константин ft. Деси Слава - Аз бях тук 10. Анелия - Дай ми още 11. Преслава - Пада звезда 12. Галин и Лорена - Нощта гърми 13. Юнона ft. Константин - Безразлични 14. Кали - Каква съм луда 15. Анелия и Kyriacos Georgiou - Кажи ми 16. Устата ft. Деси Слава, Анелия и Преслава - Leila Pala Tute 17. Теди Александрова ft. Азис & Наси - Подгряващи звездички 18. Ваня ft. Азис - Маймуно мръсна 19. Кали ft. Азис - Имаш ден 20. Роксана ft. Румен Борилов - Хиляда пъти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Планета Топ 20 - Август 1. Джена и Преслава - Тук жена му пазу 2. Галена - #TheBo$$ 3. Емануела - Без чувства 4. Джена - Коя 5. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли 6. Емануела - Виновна 7. Теди Александрова, Борис Дали и DJ Живко Микс - Температура 8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 9. Константин ft. Деси Слава - Аз бях тук 10. Анелия - Дай ми още 11. Преслава - Пада звезда 12. Галин и Лорена - Нощта гърми 13. Юнона ft. Константин - Безразлични 14. Кали - Каква съм луда 15. Анелия и Kyriacos Georgiou - Кажи ми 16. Устата ft. Деси Слава, Анелия и Преслава - Leila Pala Tute 17. Теди Александрова ft. Азис & Наси - Подгряващи звездички 18. Ваня ft. Азис - Маймуно мръсна 19. Кали ft. Азис - Имаш ден 20. Роксана ft. Румен Борилов - Хиляда пъти :Vishenka_05: :Vishenka_05: Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Хммм, драснах един пост и махнаха кометарите под тази тема. :1000 (29): PAYNER CLUB дава началото на нова ера в клубния живот на София Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари