Senhor Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Обръщаш се към мен като идолизирания идол който виждаш в любимките си. Първо не отива на един мъж да приема идентичността и маниера на изказ от една жена, второ не знам кой е човека с който ме сравняваш защото ако ти си без идентичност и си прозрачен като платно, а си мислиш че си кораб..еми не, не всички са като теб. Някой си е той. Денислав се казвам и не ми е приятно, че водя дискусия с теб но изпитвам нужда да те провокирам за да видя реално колко умствен багаж притежаваш и дали съм прав със атаката си. И да, прав съм. Трето аз се обръщам към с директна атака, но не с лошо а със провокация да проведем ИСТИНСКА дискусия засягаща чалгата, но не по феминизирания начин който водят 99% от хората в форума. Не знам дали си ме разбрал, а и не ме интерсува. Важното е че все някой ще схване и тва ми стига. Е, хубаво, нека я проведем тая дискусия. Не знам как искаш да ти отвърна, като без по никакъв начин да съм те провокирал, влизаш в темата и ме обиждаш. Отделно постът, който изглежда така те е жегнал, е буквално за това колко хубави песни има Мария през годините. Това ли е нещото, което искаш да дискутираме, или друго, че нещо не ми стана ясно от поста ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Е, хубаво, нека я проведем тая дискусия. Не знам как искаш да ти отвърна, като без по никакъв начин да съм те провокирал, влизаш в темата и ме обиждаш. Отделно постът, който изглежда така те е жегнал, е буквално за това колко хубави песни има Мария през годините. Това ли е нещото, което искаш да дискутираме, или друго, че нещо не ми стана ясно от поста ти? Търся контакт със силни личности и знам, че дори в чалга форум има такива хора. Последното нещо което ме вълнува е Мария или която и да е певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Търся контакт със силни личности и знам, че дори в чалга форум има такива хора. Последното нещо което ме вълнува е Мария или която и да е певица. Пиле, той с теб диалог не търси, защо се заяждаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Търся контакт със силни личности и знам, че дори в чалга форум има такива хора. Последното нещо което ме вълнува е Мария или която и да е певица. Като е последното нещо, какво правиш в темата и защо използваш Мария като причина да обиждаш другите? Това силна личност ли те прави? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Като е последното нещо, какво правиш в темата и защо използваш Мария като причина да обиждаш другите? Това силна личност ли те прави? Факта че прецених че искам теб да опонирам и да цитирам точно теб с атака трябва да го приемаш като това че те приемам за силен човек и искам по някакъв начин да обменя нещо с теб, а не да отвръщаш със кофти маниер и пренебрежение. Как да ти кажа, умен човек ще реагира по различен начин и аз търся точно тва различното. Сори ако нещо съм те засегнал или съм ти изглеждал в очите като кисел човек който просто иска да изпрати негативна енергия, а просто ми е хубаво да се конфронтирам със силни личности, защото от самия "двубой" и двете страни научават много. Сори пак, не си такъв човек ама идеята на форум идва точно с тая цел...както и да е, заеби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Факта че прецених че искам теб да опонирам и да цитирам точно теб с атака трябва да го приемаш като това че те приемам за силен човек и искам по някакъв начин да обменя нещо с теб, а не да отвръщаш със кофти маниер и пренебрежение. Как да ти кажа, умен човек ще реагира по различен начин и аз търся точно тва различното. Сори ако нещо съм те засегнал или съм ти изглеждал в очите като кисел човек който просто иска да изпрати негативна енергия, а просто ми е хубаво да се конфронтирам със силни личности, защото от самия "двубой" и двете страни научават много. Сори пак, не си такъв човек ама идеята на форум идва точно с тая цел...както и да е, заеби. Нямам нищо против комуникацията и съм сигурен, че щях да отговоря по друг начин, ако не ме беше засегнал. Не смятам, че по някакъв начин съм показал дали съм или не съм интелигентен, още повече в разговор за песните на Мария. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Нямам нищо против комуникацията и съм сигурен, че щях да отговоря по друг начин, ако не ме беше засегнал. Не смятам, че по някакъв начин съм показал дали съм или не съм интелигентен, още повече в разговор за песните на Мария. Споко, ти си си ОК. Денката от време на време го тресат разни психо полюции (още от малък е така, с времето обаче поотминаха). Всякакви кадри са нужни на тоя напоследък заспал форум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Провокирал ли съм те, шеф Петров, че от нищото да ме наричаш "нискоинтелигентен"? Може шума около Мария да ме е накарал да се досетя за дискографията ѝ, но по никакъв начин не ме е накарал магически да я захаресам. Това са песни, които слушам буквално от 3-годишен, вече 17 години. Дали за 2 дни съм решил, че са ми любими? Айде без глупости, че да не почна и аз с обидите. Не си ти този, който ще ми дава квалификации. А не си ли нискоинтелигентен? От теб освен да броиш гледания - друго не сме видяли. И уж "конструктивните" "анализи" със заучени фразички не са нещо, с което дори бих си забърсал. А толкова си приличаш с броящият кафеви въглища - КалиПресифен, чак се чудя как не сте се взели още?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 А не си ли нискоинтелигентен? От теб освен да броиш гледания - друго не сме видяли. И уж "конструктивните" "анализи" със заучени фразички не са нещо, с което дори бих си забърсал. А толкова си приличаш с броящият кафеви въглища - КалиПресифен, чак се чудя как не сте се взели още?! Интелигентността си я показвам на други места, а не в рамания. Щом от предмета на разговор единствено, което ме вълнува, са числа, за това ще говоря. А нещо, за което изобщо пък няма да говоря с теб, е интелигентност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Интелигентността си я показвам на други места, а не в рамания. Щом от предмета на разговор единствено, което ме вълнува, са числа, за това ще говоря. А нещо, за което изобщо пък няма да говоря с теб, е интелигентност. Ама кой те излъга, че търся диалог с теб?! Просто изложих констатацията си, под която ти за пореден път затвърди мнението на Денис, неуверен си в себе си, лабилен си и вследствие на това се обясняваш като ученичка. А нали няма нужда да обяснявам за един вече пълнолетен индивид колко лошо е това...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Това в началото от къде може да ми е познато? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 387 639 показвания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Споко, ти си си ОК. Денката от време на време го тресат разни психо полюции (още от малък е така, с времето обаче поотминаха). Всякакви кадри са нужни на тоя напоследък заспал форум. Ти ме разочарова с тоя пост, честно. Мислех че можеш да вникнеш. Грешка ми е че не започвам плавно към темата, а рязко и никой не схваща какво искам да кажа. Правилна информация, грешно предадена. И нищо не ме тресе, аз по-добре не съм се чувствал никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ти ме разочарова с тоя пост, честно. Мислех че можеш да вникнеш. Грешка ми е че не започвам плавно към темата, а рязко и никой не схваща какво искам да кажа. Правилна информация, грешно предадена. И нищо не ме тресе, аз по-добре не съм се чувствал никога. Ами не съм ти в главата, за да мога да вникна. Включваш се отникъде и нападаш човек, дето нищо не ти е направил, а само е изразил мнение относно песни, които му харесват, и го наричаш "прост". После пък го обявяваш за "силен". Нормално е да изглеждаш луд в очите на другите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 387 639 показвания Лайковете или дислайковете не мръдват иначе... вече над половин милион гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Тук жестоко сте объркали понятията певица и човек. Разбирате ли, утре може да излезе, че някоя от тях е по-черна и от Дявола и е лош човек, достоен да го заплюеш, но това пак няма да даде право на никой да отрече хитовете и успехите й от преди това. Не харесвам много от певиците като хора, но обожавам песните им. Мария имаше златни моменти в жанра със златни песни-емблеми. Това че българската публика е неблагодарна и не помни си е лично нейн проблем. След 10 години някой ще принизи и Преслава, Камелия, Ивана и Галена до някакви новоизлюпили се с временна популярност, но това не би следвало да отмие цели дискографии, хитове и не може всъщност. Така че нека не се обиждаме на слепци. Ужасно е грозно и то във форум, който до вчера лижеше краката на любимките си, днес едва ли не да се отрича от жанра или да се присеща, че имало много кражби, кавъри, вулгарност и т.н. Точно като корабът взе да се пълни с вода... Малко е мишкарско. Тази музика 20 години е музиката на България и тези певици, творили в тези години са звезди, ако ще утре да продават на Женския пазар краставици и домати или да си легнат с някой, който да ги осигури. Едното няма нищо общо с другото! Като дори не изразявам мнение в момента, това са фактите. И за протокола, не търся диалог с никой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 И нас промени проклетото време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Силно представяне на Яница ! <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Силно представяне на Яница ! <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 #TheBoss е чукнала 7 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 #TheBoss е чукнала 7 млн. Обаче Галена и с най-скучните си и meh песни вади хит. Недоумявам как тази песен и буламача "Една жена" станаха такива хитове, ама... Надявам се скоро да пусне нещо силно и ПОПФОЛК, но също и както вече няколко пъти казах - албум, че много й стана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Обаче Галена и с най-скучните си и meh песни вади хит. Недоумявам как тази песен и буламача "Една жена" станаха такива хитове, ама... Надявам се скоро да пусне нещо силно и ПОПФОЛК, но също и както вече няколко пъти казах - албум, че много й стана. На мен и двете си ми харесват. На последната текстът е много силен. Музиката е изтъркана и куплетите са много по-силни от припева, но има много енергия в нея и то основно заради изпяването на Галена. Най-скучната й песен в последните години е "Да ти олекне" , за която искрено се радвам,че не стана хит. А #TheBoss ми е любимата песен това лято,но аз като цяло харесвам подобен тип песни и може би заради това ми хареса толкава много. Далеч е от Пей, сърце и Хаваната по хитовост, но и като звучене. Надявам се да не спре да прави такива песни. Сега и аз искам от нея чисто поп-фолк парче от типа на Moro Mou, Дай ми, Спри ме,Пак ли,Кой. За Moro Mou всеки път като отида на дискотека( а като виждам сторитата на приятели,популярни личности) се убеждам, че това е най-големият хит тази година след Мотел и следващият златен хит на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 "Една жена" е хубава песен, харесва ми, но клипа е по-силен от песента. Еднакво супер силен клип и песен Галена не е имала от "Хавана Тропикана" и затова смятам този проект като върха и'. И аз би искал албум и не само от нея а и от другите певици с повече нови песни по възможност с клипове. Дано албума на Кама излезе по-скоро, и дано не разочарова и не отложи албума за по-нататък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Джена и Преслава остават на върха в попфолка Джена и Преслава записаха поредна победа с актуалния си хит "Тук жена му пази". Дуетът получи най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и продължава да е начело на класацията "50-те Най...". На втора позиция се нарежда друг дует - Андреа ft. Сузанита с парчето "Строго забранено". В челната тройка на чарта остава Емануела със сингъла "Без чувства". http://signal.bg/view_article.php?article_id=50047 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари