Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Това истински профил на Яница ли е? Ако е, жалко за Яница, не й отива да говори така с хората, направо съм изненадана- тя псува, обижда феновете.

Къде това ?

Сподели в други сайтове

Това истински профил на Яница ли е? Ако е, жалко за Яница, не й отива да говори така с хората, направо съм изненадана- тя псува, обижда феновете.

Това е fake профил

Някое педалче се представя за нея и май знам кой е

Сподели в други сайтове

Не знам за Яница,но попаднах на отвратителни коментари от Райна под един нейн клип в инстаграм.А даже си и отговаря сама на себе си. :D

Screenshot_2017-09-23-16-17-58-1.png

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Не знам за Яница,но попаднах на отвратителни коментари от Райна под един нейн клип в инстаграм.А даже си и отговаря сама на себе си. :D

Screenshot_2017-09-23-16-17-58-1.png

:roll1: :roll1: :roll1:

Eгати истеричната, нетърпяща критика женица. И това ми била публична личност.

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Eгати истеричната, нетърпяща критика женица. И това ми била публична личност.

Ужас :mf_surrender: Не й е за първи път да се зъби на фенове, един път беше изтерясала след като я бяха критикували за плейбек на концерт. Да не забравяме безпричинното блокиране на почитатели от фейса и филма с наша Таня. Много кофти, а уж е дипломирана психоложка. :dontgetit: Иначе е смазала с отговарянето на самата себе си в 2 поредни поста, и това звучно "въйййй" за завършек - точно Zai4e style :roll1:

Сподели в други сайтове

Не напразно повтарям че Гергана е синоним за БГ певица :3fdb8960598fa63e:

https://www.facebook.com/mnogufina/posts/14...943?pnref=story

Но май я имат там за синоним на не добра певица, или не съм разбрал правилно?

Сподели в други сайтове

Но май я имат там за синоним на не добра певица, или не съм разбрал правилно?

Генерално за поп-фолк певиците се мисли че са бездарни, блондинки с дълги коси, разголени,силикони, с много грим...

Иначе мисълта ми е че когато се спомене БГ певица - Гергана е първата която почти всеки знае, макар че след нея много лидерки допреха трона. :D

Сподели в други сайтове

Честито! Гергана се дипломира като студентка по "Геология" в СУ "Св. Климент Охридски" с успех от държавен изпит Много добър (4,75).

Поздравления! Надявам се да пусне нещо догодина.

Сподели в други сайтове

Генерално за поп-фолк певиците се мисли че са бездарни, блондинки с дълги коси, разголени,силикони, с много грим...

Иначе мисълта ми е че когато се спомене БГ певица - Гергана е първата която почти всеки знае, макар че след нея много лидерки допреха трона. :D

Ясно, както е и тук...

А много ми е интересно Елена Велевска наистина ли е голяма звезда в Македония, или тук пак са се изхвърляли в статиите за нея...?

Сподели в други сайтове

Гергана беше голяма звезда, изиграла си е ролята и е оставила прекрасни песни и албуми, веднага се сещам за сините очи , например.

Надявам се догодина да пусне нещо.

Сподели в други сайтове

Ясно, както е и тук...

А много ми е интересно Елена Велевска наистина ли е голяма звезда в Македония, или тук пак са се изхвърляли в статиите за нея...?

То и самата тя си казва че не се оценява в МК, да беше в друга държава щеше да е много по-голяма звезда за това което е направила за тези 20 години кариера. Лично аз я знаех само като име.

Иначе преди 2-3 месеца когато гостуваше в Звездно, когато говореше за турнето си в Австралия и Петя я пита кои БГ песни ги пее и тя посочва Облаче ле бяло и Јованко Јованке. Много я осъдиха че така казала, че ги класифицирала като Български тези песни. И турнето и' в Австралия е било провал, тъкмо заради това, тя и публично се извиняваше но много са се насърдили и не са ходили. Това го призна в македонско интервиу.

http://www.muzika24.mk/makedonska/elena-ve...selenici/27065/

Сподели в други сайтове

Приятелят на Софи Маринова е задържан за изнудване

Певицата е изненадана от обвинението

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/pri...-iznudvane.html

Няма по прост мангал от Софка в тая страна...

Не и омръзна да прави циркове и публични панаири

image.png

Сподели в други сайтове

21766689_1519946691377811_6139515417611197376_n.jpg

22045689_1519946738044473_3341381811083457629_n.jpg

Много са готини.

Деса е толкова щастлива, че пак е заченала след дългогодишни напразни опити, че грее. Бебето и е божи дар буквално

Готина двойка са, но жените като са влюбени и просяка виждат като принц...

Аз лично визуално по ги харесвах със Зарко, но този сякаш по оценява, че има до себе си не коя да е, а Деси Слава :girl_witch:

image.png

Сподели в други сайтове

Нещо за Преса в САЩ, че нищо отникъде не ми излиза и започва да ми става любопитно.... ? :scratch:

п.п. С Деса няма да се занимавам, но да си направиш фотосесия само и само да те забележат, че още си бременна е някак най-малкото странно. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Деса е толкова щастлива, че пак е заченала след дългогодишни напразни опити, че грее. Бебето и е божи дар буквално

Готина двойка са, но жените като са влюбени и просяка виждат като принц...

Аз лично визуално по ги харесвах със Зарко, но този сякаш по оценява, че има до себе си не коя да е, а Деси Слава :girl_witch:

Тя ли ти каза

Сподели в други сайтове

Никой не се вълнува от тея чалга пачаври. Вече не слушам такава музика изобщо :3fdb8960598fa63e:

Направо ги изхвърлиха от медийният поток. Обикалям сайтовете и нищо за чалгата. Само ебавки с Мара и по нещо за Гелена, която си плаща от години на 2-3 места, а другите преписват, та да е в трафика. Тази фотосесийка на Деса е много показателна, за нивото на интерес към чалгата. Не се ли набутат сами, никой не ги търси. Плеймейтки и брадърки всякакви ги разбиват на медийният фронт. Същото личи и от поканите в светските рубрики. На всеки 3 подобни натегачки я се появила някоя чалгарка, я не. Зле е, много зле. Ако оная мома, дето им прави турнета в САЩ не се бе снимала с Преслава, нямаше да разберем, че Преса е в щатите.

Сподели в други сайтове

Вие пък все едно не знаете как се завършва у нас...???

Сульо и пульо завършват. Даже с отличен успех. Това не е никакъв критерий. :1000 (10):

Сульо и пульо завършват, но не в Су, в повечете факултети тук - се изисква яко учене и оценки не се купуват/подаряват. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...