Guest Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Това истински профил на Яница ли е? Ако е, жалко за Яница, не й отива да говори така с хората, направо съм изненадана- тя псува, обижда феновете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 Това истински профил на Яница ли е? Ако е, жалко за Яница, не й отива да говори така с хората, направо съм изненадана- тя псува, обижда феновете. Къде това ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Това истински профил на Яница ли е? Ако е, жалко за Яница, не й отива да говори така с хората, направо съм изненадана- тя псува, обижда феновете. Това е fake профил Някое педалче се представя за нея и май знам кой е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Къде това ? Facebook Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Това е fake профил Някое педалче се представя за нея и май знам кой е Всички знаят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Това истински профил на Яница ли е? Ако е, жалко за Яница, не й отива да говори така с хората, направо съм изненадана- тя псува, обижда феновете. Не знам за Яница,но попаднах на отвратителни коментари от Райна под един нейн клип в инстаграм.А даже си и отговаря сама на себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Не знам за Яница,но попаднах на отвратителни коментари от Райна под един нейн клип в инстаграм.А даже си и отговаря сама на себе си. Eгати истеричната, нетърпяща критика женица. И това ми била публична личност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Eгати истеричната, нетърпяща критика женица. И това ми била публична личност. Ужас Не й е за първи път да се зъби на фенове, един път беше изтерясала след като я бяха критикували за плейбек на концерт. Да не забравяме безпричинното блокиране на почитатели от фейса и филма с наша Таня. Много кофти, а уж е дипломирана психоложка. Иначе е смазала с отговарянето на самата себе си в 2 поредни поста, и това звучно "въйййй" за завършек - точно Zai4e style Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Не напразно повтарям че Гергана е синоним за БГ певица https://www.facebook.com/mnogufina/posts/14...943?pnref=story Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Не напразно повтарям че Гергана е синоним за БГ певица https://www.facebook.com/mnogufina/posts/14...943?pnref=story Но май я имат там за синоним на не добра певица, или не съм разбрал правилно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Но май я имат там за синоним на не добра певица, или не съм разбрал правилно? Генерално за поп-фолк певиците се мисли че са бездарни, блондинки с дълги коси, разголени,силикони, с много грим... Иначе мисълта ми е че когато се спомене БГ певица - Гергана е първата която почти всеки знае, макар че след нея много лидерки допреха трона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Приятелят на Софи Маринова е задържан за изнудване Певицата е изненадана от обвинението http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/pri...-iznudvane.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Честито! Гергана се дипломира като студентка по "Геология" в СУ "Св. Климент Охридски" с успех от държавен изпит Много добър (4,75). Поздравления! Надявам се да пусне нещо догодина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Генерално за поп-фолк певиците се мисли че са бездарни, блондинки с дълги коси, разголени,силикони, с много грим... Иначе мисълта ми е че когато се спомене БГ певица - Гергана е първата която почти всеки знае, макар че след нея много лидерки допреха трона. Ясно, както е и тук... А много ми е интересно Елена Велевска наистина ли е голяма звезда в Македония, или тук пак са се изхвърляли в статиите за нея...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Гергана беше голяма звезда, изиграла си е ролята и е оставила прекрасни песни и албуми, веднага се сещам за сините очи , например. Надявам се догодина да пусне нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Ясно, както е и тук... А много ми е интересно Елена Велевска наистина ли е голяма звезда в Македония, или тук пак са се изхвърляли в статиите за нея...? То и самата тя си казва че не се оценява в МК, да беше в друга държава щеше да е много по-голяма звезда за това което е направила за тези 20 години кариера. Лично аз я знаех само като име. Иначе преди 2-3 месеца когато гостуваше в Звездно, когато говореше за турнето си в Австралия и Петя я пита кои БГ песни ги пее и тя посочва Облаче ле бяло и Јованко Јованке. Много я осъдиха че така казала, че ги класифицирала като Български тези песни. И турнето и' в Австралия е било провал, тъкмо заради това, тя и публично се извиняваше но много са се насърдили и не са ходили. Това го призна в македонско интервиу. http://www.muzika24.mk/makedonska/elena-ve...selenici/27065/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Приятелят на Софи Маринова е задържан за изнудване Певицата е изненадана от обвинението http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/pri...-iznudvane.html Няма по прост мангал от Софка в тая страна... Не и омръзна да прави циркове и публични панаири Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много са готини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много са готини. Деса е толкова щастлива, че пак е заченала след дългогодишни напразни опити, че грее. Бебето и е божи дар буквално Готина двойка са, но жените като са влюбени и просяка виждат като принц... Аз лично визуално по ги харесвах със Зарко, но този сякаш по оценява, че има до себе си не коя да е, а Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Нещо за Преса в САЩ, че нищо отникъде не ми излиза и започва да ми става любопитно.... ? п.п. С Деса няма да се занимавам, но да си направиш фотосесия само и само да те забележат, че още си бременна е някак най-малкото странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Деса е толкова щастлива, че пак е заченала след дългогодишни напразни опити, че грее. Бебето и е божи дар буквално Готина двойка са, но жените като са влюбени и просяка виждат като принц... Аз лично визуално по ги харесвах със Зарко, но този сякаш по оценява, че има до себе си не коя да е, а Деси Слава Тя ли ти каза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много са готини. Очите на Деса излъчват тъга...не знам защо. А този е заместител на предния й приятел. Тук наистина изглежда щастлива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Никой не се вълнува от тея чалга пачаври. Вече не слушам такава музика изобщо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Никой не се вълнува от тея чалга пачаври. Вече не слушам такава музика изобщо Направо ги изхвърлиха от медийният поток. Обикалям сайтовете и нищо за чалгата. Само ебавки с Мара и по нещо за Гелена, която си плаща от години на 2-3 места, а другите преписват, та да е в трафика. Тази фотосесийка на Деса е много показателна, за нивото на интерес към чалгата. Не се ли набутат сами, никой не ги търси. Плеймейтки и брадърки всякакви ги разбиват на медийният фронт. Същото личи и от поканите в светските рубрики. На всеки 3 подобни натегачки я се появила някоя чалгарка, я не. Зле е, много зле. Ако оная мома, дето им прави турнета в САЩ не се бе снимала с Преслава, нямаше да разберем, че Преса е в щатите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Вие пък все едно не знаете как се завършва у нас...??? Сульо и пульо завършват. Даже с отличен успех. Това не е никакъв критерий. :1000 (10): Сульо и пульо завършват, но не в Су, в повечете факултети тук - се изисква яко учене и оценки не се купуват/подаряват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари