Fast Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Каквото и да говорите, Преслава си остава певицата с най-голяма и верна фенска маса към момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Наистина, колкото повече ти чета постовете, толкова повече се убеждавам. Аз ако съм заблуден не знам какво да кажем за 99,9% от форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Още чакам гласовете ви в топа на Мария. http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...106813&st=0 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Каквото и да говорите, Преслава си остава певицата с най-голяма и верна фенска маса към момента. А Николета Лозанова е моделката с най- голяма фенска маса. Това кара ли те да я уважаваш и да й признаваш "успехите" в тази сфера? Клана Кардашиян са най-влиятелното семейство в соц. мрежи. Това прави ли ги повече от другите? Разберете, че това кой колко фенове имал в соц. мрежи не е равно на успеха,който е нужен за един човек да бъде номер 1 в дадена сфера. Нито е нещо, заради което да възхваляващ даден човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Каквото и да говорите, Преслава си остава певицата с най-голяма и верна фенска маса към момента. +1 Доста успешна година за нея.Надявам се новата песен да е добра.А също и в личен план върви добре Какво ти е мнението за тях като двойка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Senhor, коментирай! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Senhor, коментирай! Богиня, присъствието ѝ кара кадъра да се смачква отстрани - кой друг, освен Варела? Тези дни съм на нейна вълна нещо, надувам "Без граници" албума нон-стоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Мега яката песеееен :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Мега яката песеееен :Vishenka_05: И този ремикс е як Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Преслава е тази която ви вкарва в страшни мъки много години. Пригответе се следващия тотален хит идва след хитовете “Пада звезда” и “Тук жена му пази” Поздравления за новата песен на Галена и Фики брутална е няма спор , но тематиката ми напомня на песента на Преслава - Заклевам те , а клипа е откраднат от турския идол на Фики , който се старае да изглежда като него , ето и клипа гледайте го и ще разберете за какво говоря. Ааа 1:1 да. Но за България си е новаторски Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Каквото и да говорите, Преслава си остава певицата с най-голяма и верна фенска маса към момента. Абсолютни глупости съчинявани от модератори, които не чистят от "десово" повръщано дори в двете активни теми, които все още се пише. Ааа 1:1 да. Но за България си е новаторски Много скромно, даже е като погалване с перце. А е много по-брутално крадено и направо пунтирано, в сравнение с легендарното "Престъпно е". :1000 (29): Галена е Фики се изложиха тотално, а Галена вече заскърцва за идеи. Видно е с просто око.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Музиката на тоя дует е като всяка втора ретро чалга, която даже не ставаше и хит. Текста е ужасен. Има фрази и думи, които като ги чуя ми става лошо вече - "заклевам те", "изневери", "друг/а" и т.н Самата тематика втръсна. Клипа ми изглежда като "Кой" и "Страх ме е". Галена изглежда ужасно тук. И визуално и певчески. Фики не го коментирам. Той си е трагедия ппц. Хубаво е, че разнообразяват и предлагат нещо което не се пуска днес. Обаче не е нещо нечувано и няма как да впечатли. Чалга от 2005-6. И ако са искали да направят балада, която да докосва. Да е на любовна тематика и изпята с чувство. Е, неуспешно е. Това е такъв дует. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Каквото и да говорите, Преслава си остава певицата с най-голяма и верна фенска маса към момента. Абсолютно! Дано смаже с новата песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Абсолютно! Дано смаже с новата песен! Трудна работа. В следващият месец и без това ще се говори само, за круиза на Галена до Бахамите и турнетата им с Кама в щатите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Какво сега ... прехваления дует Галена и Фики не можа да мине хита на Джена и Преслава за 24ч. , чета коментари ,че вече им е втръснало на всички от тая песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Какво сега ... прехваления дует Галена и Фики не можа да мине хита на Джена и Преслава за 24ч. , чета коментари ,че вече им е втръснало на всички от тая песен Ами тя е супер посредствена,с краден клип-и Галена издиша в последно време,за Фики да не говорим... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Някой да знае дали Глория подготвя нова песен за тази година? :1000 (23): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Ами тя е супер посредствена,с краден клип-и Галена издиша в последно време,за Фики да не говорим... Когато имаш близо 400 000 гледания за ден без обявяване на премиерата и си "издишала" :roll1: 375К на 15К лайка и 42К споделяния срещу 385К на 11К лайка и 35К споделяния Досетете се сами кои са реалните и коя песен след време ще има повече гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Когато имаш близо 400 000 гледания за ден без обявяване на премиерата и си "издишала" :roll1: 375К на 15К лайка и 42К споделяния срещу 385К на 11К лайка и 35К споделяния Досетете се сами кои са реалните и коя песен след време ще има повече гледания Ами то Преслава е винаги със силни премиери , а пък тук се дерете ,че е “издишала” немога да ви разбера двойните стандарти , за Галена може да мине всичко незабелязано , а за Преслава не. Тъпите фенове на Галена и във фейсбук страниците полудяха как това била най-гледания клип за 24 ч. , а забравят онези двете “залязли” , които мачкат любимката им тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Кои са и силните премиери? Правила ли е 300К+ за 24 часа САМА? Както виждаме дуета не може да мине дори "Боса", който бе обявен за "провал" И ако сравним последните 2 самостоятелни на Галена и Преслава следва това: Пада звезда - 231К Без теб - 176К Moro Mou - 311K #TheBo$$ - 321K Кефи ме как изкарвате Галена залязла, но фактите са си факти. И Галена, и Преслава тази година нямат слаби песни, но е смешно да се твърди, че първата "издишвала".. Междодругото Галена и Преслава често се поздравяват по участия (не общи) Преслава докато е пяла снощи "Живей" е казала специален поздрав за моята слабост Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Когато имат само 10к по малко гледания от забравеният дует на Джена и Преслава, но 4к повече харесвания и скоро 10к повече споделяния и ти обявят песента за провал...? wtf Това само пресов го може! Песента може би не е точно в моят стил, но все пак ми харесва и няма как да не я оценя, харесвам и ТЖМП, но вече си забрави и това е факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Някой да знае дали Глория подготвя нова песен за тази година? :1000 (23): Нека да си почине до юни 2018 и с нови сили да пусне нещо яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Ами тя е супер посредствена,с краден клип-и Галена издиша в последно време,за Фики да не говорим... :roll1: кое му е краденото на клипа, че е черно-бял ли :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Някой да метне мастер на "Царя на купона"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Последният цялостно изпипан проект на Глория, заедно с ''Пясъчни кули''! Обожавам тази песен! Песен, клип, текст всичко е 6. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари