Jouey Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Това Екстра Нина ли е? https://www.facebook.com/819071518226769/vi...28395837294334/ Не знам, но мелодията е брутална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Есета Нина май е подготвила нещо интересно... С нетърпение очаквам! Гледам и Соня Немска пуснала много яко парче. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Брутална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Мегахит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 На 28 ноември Телевизия Планета ще празнува своя рожден ден да мистерията е разкрита ще има концерт за рождения ден на Планета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 На 28 ноември Телевизия Планета ще празнува своя рожден ден да мистерията е разкрита ще има концерт за рождения ден на Планета Къде? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Къде? В Медисън скуеър гардън. Като чуя вече за концерт на Пайнер, асоциацията е смях. Защо продължават да се пробват, особено след фиаското във Варна... Тия хора за мазохисти. Или трябва да сменят концепцията и да направят сносен концерт, или не ги виждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Къде? Гледайте лайфа на Татяна в страницата и тя съобщава за концерта и за новата си песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Гледайте лайфа на Татяна в страницата и тя съобщава за концерта и за новата си песен Гледах и лайфа и писах че е ку*ва :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ми като си невъзпитано ще пишеш .То нещо умно или пък хубаво от твоята пропита злобна душица няма да излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ми като си невъзпитано ще пишеш .То нещо умно или пък хубаво от твоята пропита злобна душица няма да излезе. Кой го каза :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 https://www.vbox7.com/play:76a54463 2003 - Анелия 2004 - Анелия и Ко 2005 - Анелия 2006 - Анелия Шокиращо ... 2007 - Анелия и Миро :1000 (29): Дано е щастлива сега с дуетите си с Ваня и Кристали и балади със Софка и Гринго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 https://www.vbox7.com/play:76a54463 2003 - Анелия 2004 - Анелия и Ко 2005 - Анелия 2006 - Анелия Шокиращо ... 2007 - Анелия и Миро :1000 (29): Дано е щастлива сега с дуетите си с Ваня и Кристали и балади със Софка и Гринго. Тя си пуска и самостоятелни песни, които, както виждаме, са доста успешни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Тя си пуска и самостоятелни песни, които, както виждаме, са доста успешни. Освен "Дай ми още" няма нищо доста успешно от "Генерал" насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Освен "Дай ми още" няма нищо доста успешно от "Генерал" насам. "Гот ми е" е един от най-големите хитове на миналата година. Забрави ли? "Дай ми още" пък е най-успешното самостоятелно парче в Пайнер за последните две години. Това да не е малко? "С тебе ми е най" вече си е хит по дискотеките и има 3.5 млн. за един месец, което е супер за слабата година, в която се намира чалгата. Анелия всъщност е своебразен стожер на попфолка и е един от изпълнителите, на които се крепи целия жанр в последно време, нищо, че е неадекватна в повечето си решения и интервюта. Знам, че си разочарован от посоката, която пое кариерата й, но реалността е такава. А сега да погледнем нагоре към небето и да си пожелаем нещо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Брутална. Любима песен, дано започне да я пее по участия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Гледайте лайфа на Татяна в страницата и тя съобщава за концерта и за новата си песен Сигурно ще присъстват само утайките на Пайнер, начело с Тотя крокодила- лицето на треторазрядките ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Освен "Дай ми още" няма нищо доста успешно от "Генерал" насам. Гот ми е и Аз съм дявола са топ хитове ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Ето как изглежда новият спонсор на Мария - Ангел Тенев - Свинаря: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Гергана е започнала работа в музей. Но е казала, че ще продължи да се занимава и с пеене. Първо обаче да сложи ботокс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Гергана е започнала работа в музей. Но е казала, че ще продължи да се занимава и с пеене. Първо обаче да сложи ботокс. Каза, че е доброволка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Скандална!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Долна мръсна к•рва !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Гергана е започнала работа в музей. Но е казала, че ще продължи да се занимава и с пеене. Първо обаче да сложи ботокс. Каквото иска да си слага и където иска да доброволства, само да пусне още поне няколко песни, за да направи 15 години на сцена. Уж била започнала да търси песен, дано успее да изкара нещо до края на годината - поне Коледна ТВ версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари