Сашо Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Камелия - Куклите / next week Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Камелия - Куклите / next week Дано този път музиката е по-добра и да не ми омръзне буквално на 2рия ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И докато излезне Камелия, слушаме ... :Vishenka_05: :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И докато излезне Камелия, слушаме ... :Vishenka_05: :Vishenka_05: +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 +1 Ако обичаш не ме цитирай! Не търся диалог с теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ако обичаш не ме цитирай! Не търся диалог с теб И аз те обичам,дори да не правиш диалог с мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И аз те обичам,дори да не правиш диалог с мен. Не си ми интересен !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Кадърът на Кама от Куклите много ме радва. Пак ще мачка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Насладете се на утрото с кафе и Яница! Също така не забравяйте да натискате ф5 за да генерирате реални гледания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Не си ми интересен !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Скоро нещо ново от Андреа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Тогава не прави диалог с мен. И къде да ме целунеш да ти кажа ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И къде да ме целунеш да ти кажа ли ? Няма, няма, няма друг като мен сега! Няма, няма, няма втори да намериш по-света! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Няма, няма, няма друг като мен сега! Няма, няма, няма втори да намериш по-света! Съжалява че ще те разочаровам, но съм щастливо обвързан Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Реално това са баладите на 2017 и 2016 година. Ако бяха изпълнени от топ имена щяха да са златни хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Жалко,че ни трият коментарите с Doketo,не можем да направим скандал да се раздвижи форума.. Хитът на 2012! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И в мен сии тиии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Вчера бях на участие на Галена , направи страшен купон и всичко беше на живо макар,че не и се получава на живо е много по-добре отколкото да пее на плейбек. Много съм доволен снимаше се с всички , много комуникация с публиката , изглеждаше прекрасно , каквото и да кажа ще е малко , поклон пред тази жена! Евала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Вчера бях на участие на Галена , направи страшен купон и всичко беше на живо макар,че не и се получава на живо е много по-добре отколкото да пее на плейбек. Много съм доволен снимаше се с всички , много комуникация с публиката , изглеждаше прекрасно , каквото и да кажа ще е малко , поклон пред тази жена! Евала! Няма такава шизофрения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Вчера бях на участие на Галена , направи страшен купон и всичко беше на живо макар,че не и се получава на живо е много по-добре отколкото да пее на плейбек. Много съм доволен снимаше се с всички , много комуникация с публиката , изглеждаше прекрасно , каквото и да кажа ще е малко , поклон пред тази жена! Евала! Да и имам живото пеене, едната половина на песента крещи, другата половина я оставя на хората в клуба да я пеят. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Няма такава шизофрения. Върви се прегледай бе ненормалник! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Галена и Фики стъпиха на върха с новия си дует http://m.signal.bg/350292 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Върви се прегледай бе ненормалник! :1000 (29): :1000 (29): Аз ли? Откакто съм се регнал, наблюдавам как се съсипваш да плюеш Галена като откачен, за да стигнем до днес: ПОКЛОН ПРЕД ТАЗИ ЖЕНА, ЕВАЛА! Антидепресантите май ти действат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 След скачането ми срещу Галена се почна едно яростно бутане, както винаги. Нямам търпение балона да се спука вече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари