nenooo123 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Прегледай се Така е човек, като е с беден речник и като го притиснат по опашката и няма какво друго да каже...трай си там и не се обаждай, че ми е жал от теб. Много ме е яд, че Ема не даде шанс на тази песен, ако беше снимала клип шеше да е хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Така е човек, като е с беден речник и като го притиснат по опашката и няма какво друго да каже...трай си там и не се обаждай, че ми е жал от теб. Много ме е яд, че Ема не даде шанс на тази песен, ако беше снимала клип шеше да е хит. Ненке май не си издоена сутринта! Нервна си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Дуета на Деси и Джордан се очертава да е най-силната премиера и за двамата в YouTube. Да се надяваме, че ще задържи интереса, по мои наблюдения песента си е доста харесвана. И все пак е балада, а те рядко имат много милиони- всъщност има само две с над 10 милиона, и двете на Деси Слава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Виждам някакво изнасилено хвалене на новата на Деса и Джордан. Ще коментирам само в този пост, за да не кажат обичайните дърдорковци, че нещо там завиждам или глупостите от 8-ми клас голямото междучасие, които са им винаги на устата. Няма да стане някакъв хит тази песновка. Тя и затова е пусната така - за да се върти нещо, докато тя е бременна и ражда. Можеше нищо да не пуска и мога да се хвана на бас с всеки, че след половин година щеше да има по-голям ефект за нея самата от тази песновка с Джордан, която е римейк, на оня дует с Тони Стораро от преди години. Но Деса не е такава. Тя не може да бъде като Камелия. Не се ли върти нещо от нея в ефира и не я ли споменават жълтите, направо се побърква като Преслава и Галена, които са обсебени от тоя тренд. Големите имена и звезди не правят така. Не и на 20-та година от кариерите. Не може цял живот по "пайнерския" начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Дуета на Деси и Джордан се очертава да е най-силната премиера и за двамата в YouTube. Да се надяваме, че ще задържи интереса, по мои наблюдения песента си е доста харесвана. И все пак е балада, а те рядко имат много милиони- всъщност има само две с над 10 милиона, и двете на Деси Слава... Болка в минути е на Константин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Фокс, Деса тази година има само две песни и навярно ще си остане с толкова. Следващата най-вероятно ще е догодина пролетта или лятото. Да твърдиш, че искала постоянно да я въртят с нещо звучи комично в година като тази, като това към днешна дата да кажеш, че милионите гледания са невъзможни. А и не виждам какво лошо има да е подготвила 1-2 песни за по време на бременността. Мен лично Камелия по-скоро ме дразнеше, когато не си даваше зор и пускаше само по 1 песен на година, а феновете й се опитвахте да я изкарвате супер актуална само заради участията. Виждаш какво стана тази година, когато най-накрая се стегна, нали? Един малък хит, един огромен хит, участие в Гласът, в следващите дни още една песен с потенциал за хит. Ето това вече е онази Камелия, на която има какво да й се хвали. Болка в минути е на Константин. ... и Деси Слава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Хванати в кражба: Клип на Константин е едно към едно с клип на френски изпълнител Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Още една премиера се очаква днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Вълна от суперлативи за дуета на Деси Слава и Джордан в 14:40 Деси Слава и Джордан промотираха първия си дует “Ангелите плачат” вчера вечерта. За броени часове видеоклипът към сингъла генерира над 200 000 гледания. Коментарите на меломаните са изпълнени с много суперлативи за песента и клипа, красноречиво доказателство за доброто дуетно попадение. Джордан споделя пред Планета ТВ, че с Деси Слава се познават от много години и винаги са искали да направят нещо заедно. “Златото ми” е песента, след която са си стиснали ръцете за дует. Музиката е създадена от Деси Слава, Джордан и Даниел Ганев в студиото на композитора в Сливен. След това двамата изпълнители работят с поетесата Петя Радева за написването на текста на “Ангелите плачат”. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев, който елегантно и с финес е претворил в картина тази любовна история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 '' Ясни са 10-те видеа, които достигнаха до втория етап на тримесечната класация за попфолк клипове на Signal.bg. Първите 5 ще продължат в годишната ни класация. До заключителната фаза достигнаха: Андреа ft. Сузанита - Строго забранено Анелия - С тебе ми е най Галена - #TheBo$$ Галин и Лорена - Нощта гърми Джена и Преслава - Тук жена му пази Емануела - Без чувства Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея Кали - Que Pasa Камелия и Гъмзата - Дразни ме Райна - Сафари " Страшни клипове ама то и няма други де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Още една премиера се очаква днес Есил Дюран? Нелина? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Есил Дюран? Нелина? Незнам но видях че има частен видеоклип в канала на планета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Незнам но видях че има частен видеоклип в канала на планета Този си стои отдавна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Пак се скъсахте да плюете по невероятната Андреа, тя беше истинска топ икона и сензация! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Няма да помогне. Не и докато Кама кърти в америка, а Бъчвата пуска претоплени манджи, бутащи се за вселенски хитове Големи смешки. "Дразни ме" било шедьовър, а тая яка балада била претоплена манджа. Ебавате се, нали? Иначе много тъжно. А тва турне какво толкова е? Ще кажеш, че е пяла на една сцена с духа на Майкъл Джексън...Бах мааму. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 .. но аз избирам теб всеки ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 А пък Сенуж не иска да влиза заради Меката китка и Изрусения перчем, който и да са те :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 А пък Сенуж не иска да влиза заради Меката китка и Изрусения перчем, който и да са те :1000 (29): коИто..Фенството ти към Кама не се отразява добре на правописа ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Големи смешки. "Дразни ме" било шедьовър, а тая яка балада била претоплена манджа. Ебавате се, нали? Иначе много тъжно. А тва турне какво толкова е? Ще кажеш, че е пяла на една сцена с духа на Майкъл Джексън...Бах мааму. За всеки случай пее пред повече хора, отколкот събраха целия кокошарник на Варна. Или Наркоманката по кварталните пицарии и МакДоналдси по същите щатски паланки. И то с/у бая повече вход, отколко се иска за каймака на курника със милиардите гледания А баладата не е лоша, даже обратното, ама 1) дует-балада от Фатмишка не е нищо ново 2) вече сме я слушали 3) не е и няма да стане вселенския хит, който троскота се мъчи да я изкара. Аз поне не съм твърдял никога, че Дразни ме е някъв апотеоз на чалгата или кариерата на Камелия, но че стана голям хит на фона на пайнерското безличие и цялостната суша в жанра, стана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Айде спрете се вече с простотиите за Камелия и ДесиСлава... Нито едната, нито другата са някакъв фактор днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Айде спрете се вече с простотиите за Камелия и ДесиСлава... Нито едната, нито другата са някакъв фактор днес. Не. Яница е фактор :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не. Яница е фактор :1000 (29): И голите ти гнусни снимки, който искат да ги кача вече :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не. Яница е фактор :1000 (29): Това щях да кажа :1000 (29): Фенове на певици извадени от нафталина след 10тата си година от кариерата, да не коментират. Кама, Деса и Азис са единствените, които 20 години са на върха - участия , хитове , продажби и медийно внимание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 И голите ти гнусни снимки, който искат да ги кача вече :1000 (29): И тоя пръст си го сложи в..джоба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари