THE IIconic Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Джена фен кога излиза новата песен на Стоевата крокодилчица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 И :1000 (29): с телешка глава Тъжно Гаргамелите без реч..тъжно!!! Много тъжно, не могат да свържат едно изречение, а за правопис пък да не говорим..тъжно! "Дразни ме" или "Огъзи ме" не е никакъв хит, а претоплена манджа на "Неудобни въпроси"..така говорихте и когато беше пуснала "Силиконово мече", но се оказа ШИТ !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Вечна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Знаем ли кой ден излиза новата на Камелия? Седмицата я преполовихме вече, а дори нямаме дата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Поздрав с новият хит!!! Още малко и 500 000 , като за балада е супер !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Знаем ли кой ден излиза новата на Камелия? Седмицата я преполовихме вече, а дори нямаме дата. Нея оня ден я духаше вятър със 100 км/ч в Чикаго, а днес се снима някъде из Лас Вегас по тениска и скъсани дънки. ЦЪК Вероятно не и е до нови песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Знаем ли кой ден излиза новата на Камелия? Седмицата я преполовихме вече, а дори нямаме дата. Оооо недей ,че ще има масови самоубийства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Лорена и Алисия - Все ми е тая @ Live, Plazza Dance Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ту ту ту само ту, ме мангава само ту тека ме яка мека дикхав те шу жевууща те чумидав! Общо взето това се пее :1000 (29): Ясно, не съм изпуснала нищо. Нямам нищо против Андреа, м/у другото. Канала на Планета стигна 1 млн. абонати! Браво, а за концерта дали са продали 100 билета? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Най-гледани попфолк песни за периода 1 юни - 31 август, демек ЛЯТО 2017: 1. Джена "Коя" 7 709 500 2. Сашо Жокера "Kas Isi Hola Te Halen Peske" 7 246 000 3. Емануела "Виновна" 6 855 800 4. Галена "The Boss" 5 742 200 5. Алисия и Тони Стораро "Добре ти беше" 4 704 722 800 6. Тони Стораро "От януари до декември" 4 558 800 7. Анелия "Кажи ми" 4 588 000 8. Кали "Каква съм луда" 4 394 300 9. Деси Слава "Гледай да не бъркаш" 3 829 800 10. Преслава "Пада звезда" 3 758 400 източник: youtube и popnable Азис не съм го сложил, мн ме дразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Най-гледани попфолк песни за периода 1 юни - 31 август, демек ЛЯТО 2017: 1. Джена "Коя" 7 709 500 2. Сашо Жокера "Kas Isi Hola Te Halen Peske" 7 246 000 3. Емануела "Виновна" 6 855 800 4. Галена "The Boss" 5 742 200 5. Алисия и Тони Стораро "Добре ти беше" 4 704 722 800 6. Тони Стораро "От януари до декември" 4 558 800 7. Анелия "Кажи ми" 4 588 000 8. Кали "Каква съм луда" 4 394 300 9. Деси Слава "Гледай да не бъркаш" 3 829 800 10. Преслава "Пада звезда" 3 758 400 източник: youtube и popnable Азис не съм го сложил, мн ме дразни. Аз си чакам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 https://www.vbox7.com/play:8856b435cb Ето, това бяха награди, хем реални, истински...колегите се подкрепяха помежду си..нямаше конкуренция..всеки се радваше за успехите на другия. Паметен концерт...който няма да се върне никога повече!!! И ето това бяха истинските звезди, а не днешните, които с една песен се мислят за нещо!!! Очаквам и вашите коментари..ще бъде интересно всеки да сподели от своята гледна точка, ако продължаваше да го има Хит Коктейл как ли щяха да се развият нещата.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Не, че нещо специално искам да покажа, но все пак новите песни, на Софка и Есил Дюран, са с повече коментари от тази на Деса, без да има суперлативи за тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Че по-колко пъти искаш да се коментира..достатъчно е само под клипа коментарите, както и от сигнал.бг като промотираха статията с песента..а това е просто новина, че на следващия ден са писали статия, че песента е коментирана и харесана - факт!!! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Лорена и Алисия - Все ми е тая @ Live, Plazza Dance Гласа на Лорена е по-зле и по-дразнещ и от този на Ани Хоанг и Румен Луканов от "Сделка или не" взети заедно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Най-гледани попфолк песни за периода 1 юни - 31 август, демек ЛЯТО 2017: 1. Джена "Коя" 7 709 500 2. Сашо Жокера "Kas Isi Hola Te Halen Peske" 7 246 000 3. Емануела "Виновна" 6 855 800 4. Галена "The Boss" 5 742 200 5. Алисия и Тони Стораро "Добре ти беше" 4 704 722 800 6. Тони Стораро "От януари до декември" 4 558 800 7. Анелия "Кажи ми" 4 588 000 8. Кали "Каква съм луда" 4 394 300 9. Деси Слава "Гледай да не бъркаш" 3 829 800 10. Преслава "Пада звезда" 3 758 400 източник: youtube и popnable Азис не съм го сложил, мн ме дразни. Това "Кас иси" е баси аномалията. Реално тази песен извън ромския контингент има нулева популярност. Гледанията са ненормално много, а е очевидно, че не се купува, а вече е в топ 15 едно 4-5 месеца. Аз я изключих от попфолк класацията, която си водя с данните от попнабле, иначе щеше да е втора в годишната класация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Това "Кас иси" е баси аномалията. Реално тази песен извън ромския контингент има нулева популярност. Гледанията са ненормално много, а е очевидно, че не се купува, а вече е в топ 15 едно 4-5 месеца. Аз я изключих от попфолк класацията, която си водя с данните от попнабле, иначе щеше да е втора в годишната класация. Може да е станала популярна сред ромските общности от други държави. Или в Турция!? Ако няма купени, няма начин само българските цигани, които са максимум 600К-700К, да генерират такъв трафик. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Нямате си на идея тая цигания как звучи всеки ден по няколко пъти от циганската махала във Велинград... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Не, че нещо специално искам да покажа, но все пак новите песни, на Софка и Есил Дюран, са с повече коментари от тази на Деса, без да има суперлативи за тях. Песента на Деса е най-коментирана измежду тях трите. Много аматьорски опит за анти-Десова пропаганда. Иначе и трите песни са с малко коментари, само до преди 2-3 години статиите с премиери генерираха по над 100 коментара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Джена фен кога излиза новата песен на Стоевата крокодилчица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Песента на Деса е най-коментирана измежду тях трите. Много аматьорски опит за анти-Десова пропаганда. Иначе и трите песни са с малко коментари, само до преди 2-3 години статиите с премиери генерираха по над 100 коментара. В Сигнал+ това въобще не е така. Както виждаш на скана, Есил има 13, а Софка 6. Деса е с 1, а е от 2 дена там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 В Сигнал+ това въобще не е така. Както виждаш на скана, Есил има 13, а Софка 6. Деса е с 1, а е от 2 дена там. Ще каже човек, че за първи път посещаваш signal.bg http://signal.bg/view_article.php?article_id=50298 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Лорена и Алисия - Все ми е тая @ Live, Plazza Dance Оф че са яки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Кристина се завръща, като Krissy която ще бъде “Момичето на тати”, в новия си клип https://www.facebook.com/376646832766910/vi...76659462765647/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Това момиче дебютира през 2012 година и то много добре потръгна, но защо по - едно време изчезна и не прави нови песни..до колкото си спомням направи един дует със Славена през 2015 и от тогава не е пускала нищо..тя е гласовита, очаквам да видя какво е приготвила, но дано не върви по комерса..Иначе много ми прилича на Валентина Кристи не знам, защо..и по глас и по визия.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари