Jump to content

Препоръчани коментари

Рекордът на Галя е разбит. В момента Не се изтриваш има 293к гледания. До 18 ще 400к. Преслава ги размаза по всички параграфи!

320k са вече, с 15,200 харесвания, подчертавам. За рекорда с Джена дето имаха 400к с 11к харесвания винаги ще си мисля че има нещо гнило там, но този път смаза, браво!

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Неадекватницата сладка тя. :Vishenka_05:

Абсурд! Тя си е перманентно "на отскок". По рождение си има една-две ракийки. Ако допълнително вземе нещо за стимул, тогава не знам що за неадекватна ще е... :1000 (29):

В последно време нещо и аз започнах да ставам като Деса. :girl_cry2:

Мислите ли, че Пресли може да направи половин милион за денонощие? Вече има почти 400к, а остават над 5 часа до 18 ч.

Мислите ли, че Пресли може да направи половин милион за денонощие? Вече има почти 400к, а остават над 5 часа до 18 ч.

Да!

Пак когато се канеха да я затрият от А листата смаза с гръм и трясък.Това само Пресли го може :3fdb8960598fa63e:

така ще е като рекламира на сто места !

Пак когато се канеха да я затрият от А листата смаза с гръм и трясък.Това само Пресли го може :3fdb8960598fa63e:

Същински феникс. :3fdb8960598fa63e:

така ще е като рекламира на сто места !

Къде е рекламирала? Нито в инстаграм има реклама, нито във фейсбук.

Само да напомня, че TheBoss имаше и на двете места :3fdb8960598fa63e:

Къде е рекламирала? Нито в инстаграм има реклама, нито във фейсбук.

Само да напомня, че TheBoss имаше и на двете места :3fdb8960598fa63e:

Как смееш да говориш такива глупости! Дъ босс е такъв световен не-чалга хит,че рекламите му са под нивото. :mf_surrender:

Колко беше рекорда на Азис за чалгата, 490K ли? Петя като нищо ще го мине и него.

Още 2 х 1 000 000 и 1 х 2 000 000 от Глория :whistling:

И още ще има. ”Можеш ли да ме обичаш” и ”Криле” още малко и ще направят милион, ”Прегърни ме” също. Поне са си нейни гледания и към всяка песен има приличен интерес. Мале, така ми се иска да заложи на Ганев за нова песен или на Биолчев и да гръмне яко...

Как така Преслава още не е влязла в световната класация за клипове в YouTube, по мои изчисления трябва да е някъде между 400 и 450 място? И при Азис беше така, мисля че и тогава бях попитал, но не помня отговора. Не зачитат български клипове ли? Или трябва да ти е потвърден канала, за да те имат за нещо? :D

Няма лошо да се дават пари за реклама, ама трябва да се отбележи все пак, че някаква част от гледанията не идват от страхотна музикалност и желание за слушане на съответната песен, а от реклама и в случая нежелана.

fafaefae7enUemJ.jpg

Преслито пръсна ли ви дето много знаехте някои. Бяхте сигурни, че вече интерес към нея нямало. Та коя е лидерката

Преслито пръсна ли ви дето много знаехте някои. Бяхте сигурни, че вече интерес към нея нямало. Та коя е лидерката

с клипове и песни като пада звезда да лидерка :mf_surrender:

пак песен годината е при Галка

И още ще има. ”Можеш ли да ме обичаш” и ”Криле” още малко и ще направят милион, ”Прегърни ме” също. Поне са си нейни гледания и към всяка песен има приличен интерес. Мале, така ми се иска да заложи на Ганев за нова песен или на Биолчев и да гръмне яко...

"На по-добрите стрелци" също има над милион общо от двата канала.

Когато Соня Немска вадеше убийствени парчета на времето през далечната 2000 година.. като цяло Слави Трифонов имал все добри изпълнители! :3fdb8960598fa63e:

https://www.vbox7.com/play:69bbf1fc91

Максим също уникални песни имаше..жалко,че не продължи!!

https://www.vbox7.com/play:a01e63f3

Вижте какво, от това голям хит няма да стане и го знаете прекрасно. Не ви разбирам усилията в момента... :scratch:

Вижте какво, от това голям хит няма да стане и го знаете прекрасно. Не ви разбирам усилията в момента... :scratch:

Нещо не можеш да преглътнеш от факта, че Преса изкара песен, която е по - интересна от на твоята..свиквай, че Деса и тя с този дует те довърши тотално.

Втори път, от това голям хит няма да стане. Бозичка за до Нова година. Нищо повече....

Втори път, от това голям хит няма да стане. Бозичка за до Нова година. Нищо повече....

Снощи като я чух песента и не ми хареса, но си позволих да я пусна пак и ми хареса..определено Преса се завърна ударно с тази песен....така, че колкото и да ти се иска..приеми факта и свиквай!!!!

Трети път, специално за недоразбралите. От това голям хит няма да стане така, както не стана нито един пайнерски дует в последните години. Само приказки и броене в канал с 1 милион абоната. Хубаво е, че скоро ще има концерт, за да се уверите в същото. "Пада звезда" си е по-добра песен отвсякъде.

"На по-добрите стрелци" също има над милион общо от двата канала.

Така е.

Те сборно и клиповете на "Изсвирете нещо ударно", "Не лъжи на колене", "Обичай ме такава", "На мъжете, които не обичах" и др. също минават 1 000 000. Дори и на "Феникс ако се съберат някакви клипове клонят към 1 000 000.

Но какво от това какви са им гледанията, след като са направени без реклама, а и има хора, които да ги слушат по концерти :)

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...