Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Песента продължава да жъне успехи..бавно, но малко по-малко набира скорост..стойностна песен със стойностен текст с приличен клип, а за надпяването няма какво да говорим.. Джордан в Звездно каза за Деси, каквото трябваше..още малко и два милиона ще стане. А бе като за умерена песен е много добре..рядко се случва такова нещо, като изключим самостоятелните балади на Деси. :3fdb8960598fa63e:

Същото стана и с "Изневериш ли ми" :Vishenka_05:

Но и двете ги слушах не повече от седмица :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Троскота много трудно приема фактите, че Камелия кърти и тая петилетка, колкото и да му се иска положението да е различно. Даже не му стига една тема, а се полютира засега цели две.

Сподели в други сайтове

Прогнозите ги даваш ти! Ние не се ангажираме да се правим на интересни,е 90% от прогнозите ти са все за провали. За която и да е . Абсолютен хейтър, кво прайш тука? Само да си чешеш езика ли? Естествено , че ще си признаеш грешката след като на Камелияи вещаеш провал от както се е минала от Пайнер, нормално да си признаеш че излезе смешен. Едвам 2 млн. щяла да чукне, канала й не мърдал, а и той за 3 месеца от 6хил. стана на 20 хил. Въобще доста се излагаш напоследък ;)

Преди тази песен, Кама беше на дъното повече от 5 години. Какво се правиш на интересен. Направила една песничка и вече изкарваш, че е била хит мейкър 10 години. Да ти имам Камелота... А като си говорим за купени гледания - винаги имайте предвид, че вече и Кама може да влезе в тази графа.

Дори аз не правя прогнози, споделям мнение. Да съм го обявил в държавен вестник?

Единствените, които се чувствате засегнати от това, че правя някакви "прогнози" са Камелотите. Как никой друг не се оплака?

Сподели в други сайтове

Преиздадени са още:

"Нямам проблеми" - Деси Слава

"Завинаги" - Деси Слава

"Ези-тура" - Деси Слава

"Пепел от рози" - Анелия

"Всичко води към теб" - Анелия

"Ангел в нощта" - Емилия

"Нежни устни" - Емилия

"Весело момиче" - Емилия

" Малина"

"Огнена звезда" - Малина

Обложката на Деси Слава са я омазали... Пише "НАмам проблеми". Това е недопустимо. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Това с "нАмам проблеми" го имаше като грешки и на някои от старите обложки едно време. Какво да чакаш от Пайнер...

Преиздали са и това:

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5A708D8E

Сподели в други сайтове

Това с "нАмам проблеми" го имаше като грешки и на някои от старите обложки едно време. Какво да чакаш от Пайнер...

Преиздали са и това:

Ооо това е чудесно :Vishenka_05: Страхотен албум!

Сподели в други сайтове

Много съм доволен за НАмам проблеми, ще си го взема. :1000 (29): Да вземат да пуснат и на Глория всичките до 2004, а не само Стопроцентова жена.

BTW, вчера бях на участие на една нова надежда- Джулия. Останах впечатлен- макар и незнайно защо да изпя нейните си няколко песни на плейбек, всевъзможните други на различни изпълнители бяха на живо и то чудесно изпълнени. Кулминацията беше като пя акапелно Зайди, зайди и Лале ли си, зюмбюл ли си- мен, като фен на Десислава, нямаше как да не ме докоснат точно тези две песни, отново изпълнени прекрасно. :Vishenka_05: Има много потенциал в това момиче, да продължат да й го развиват.

Сподели в други сайтове

Преиздали са и това:

Ето, значи преиздавали и с кутийка значи... Супер! "100-процентова жена" го нямам на диск. Къде ги разпространяват? В София "Пайнер" имат ли все още действащ магазин?

А къде гледате, че знаете кой албум са преиздали?

Сподели в други сайтове

Ето, значи преиздавали и с кутийка значи... Супер! "100-процентова жена" го нямам на диск. Къде ги разпространяват? В София "Пайнер" имат ли все още действащ магазин?

А къде гледате, че знаете кой албум са прриздали?

https://www.facebook.com/%D0%9C%D1%83%D0%B7...553498/?fref=ts

Човекът, който държи тази страница е така добър да качва снимки на новопристигналата стока. :1000 (29):

Иначе в София има действащ магазин все още. :)

София

тел. 02 9656048

тел. 088 5144494

работно време:

10:00 - 19:00

11:00 - 18:00 - събота

Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията! :)

Супер яките албуми са преиздали! Няма да се огранича само с един. И повечето от тях не са в картонена обложка, което мен супер много ме кефи. Само едно нещо много ме дразни - пайнерската закостеняла политика, която от край време ми е супер противна, а именно да не зачитат изпълнителите, с които са градили името си, които днес вече или не са във фирмата, или изобщо не са действащи певци. Каква е тая простотия да ограничат преиздаването на албумите само на в момента имащите договор с тях изпълнители...

А има не един прекрасен албум на певци от едно време, които дискове почти никъде вече не могат да се намерят.

Ако политиката им беше в противоположна посока, само щяха да спечелят от това, предвид носталгията по старото. А ако бяха малко по-умни, щяха да качват и старите клипове в канала си. Но в тази фирма е дълбоко заложено едва ли не комунистическото, макар и да са иначе с лъскава опаковка, създаваща илюзията за нещо западно...

Сподели в други сайтове

Троскота много трудно приема фактите, че Камелия кърти и тая петилетка, колкото и да му се иска положението да е различно. Даже не му стига една тема, а се полютира засега цели две.

Да, личи доста колко му е тегаво да приеме фактите. Това е защото е предубеден. Той не може като нас да гледа отсрани и да даде мнение, което да не е повлияно от предубедеността му. Другата причина, която не споделя е, че прогнозите и най-вече надеждите, че Пайнер ще помогне на Деса да се завърне в топа не се случиха. Фирмата си има други фаворити и приоритети, а това е като студен душ за всички "десови" живели с илюзията, че тя е незаменима. Още по-тегаво им става като завръщането и във фирмата не бе осребрено с отличия и награди. И понеже най-много ние ги бъзикаме по линията на тези заблуди, са така нихилистично настроени към Камелия. Поне да ходеха по участия, да видят на живо. Със сигурност щяха да са по-кротки. Но те и това не правят, а резултатът е, че стават още по-депресирани.

Сподели в други сайтове

Фокси, пак се опитваш с твоите теории, но вече никой не ти вярва...приеми фактите и самата истина..първо Деса изобщо пък не се е върнала с тази нагласа в Пайнер да е номер едно, нито пък Пайнер да я вкарат в топа..всичко това зависи от Деси, тя си пусна няколко ударни песни, почитателите на поп-фолка я вкараха в А група..така, че не знам какво се опитваш да говориш, то се виждаше по концертите кратко, точно и ясно, че като се скандализира нейното име и всичко пощурява..или ще кажеш, че публиката са запис.. :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията! :)

Супер яките албуми са преиздали! Няма да се огранича само с един. И повечето от тях не са в картонена обложка, което мен супер много ме кефи. Само едно нещо много ме дразни - пайнерската закостеняла политика, която от край време ми е супер противна, а именно да не зачитат изпълнителите, с които са градили името си, които днес вече или не са във фирмата, или изобщо не са действащи певци. Каква е тая простотия да ограничат преиздаването на албумите само на в момента имащите договор с тях изпълнители...

А има не един прекрасен албум на певци от едно време, които дискове почти никъде вече не могат да се намерят.

Ако политиката им беше в противоположна посока, само щяха да спечелят от това, предвид носталгията по старото. А ако бяха малко по-умни, щяха да качват и старите клипове в канала си. Но в тази фирма е дълбоко заложено едва ли не комунистическото, макар и да са иначе с лъскава опаковка, създаваща илюзията за нещо западно...

Преиздавали, преиздавали са, не ги слушай - просто досега не са го разгласявали. Преиздали са дори на Лили Иванова двата пайнерски албуми, но не знам кога. Единия си го взех - "Готови ли сте за любов". Държат доста висока цена, а дискът е Принко, демек CDR. Жалко е - на такава себестойност и качеството се свива. Естествено, че ако има наплив и за стари албуми на Рени, Петра, Мира, Весела и т.н., ще ги преиздадат - щом е за пари. Те и сега си ги пазят в склада в София, който е до магазина на Иван Асен - често ходя и знам, даже сме се карали по някои теми и вече сме приятели. :D Имам и колежка от университета, която бачка горе в телевизията и ми е съдействала. Някои касетки и дискове така си прашасват. Не са лоши хората там, но не са особено компетентни и дори не знаят къде какво е останало. В самия склад не пускат лесно, така че ако ви трябва нещо конкретно на определен носител, питайте и ще ви кажа дали го има - от там може да си го поръчате, само че през магазина. Там има едно ново момиче, ще слезе и ще ви вземе каквото трябва. Доколкото виждам, за повечето хора тук е важно просто да си имат тези албуми и не ги бърка дали дискът е матричен като едновремешните. Така че купувайте - в магазина във Варна, в склада в Пловдив и в централния в Димитровград все още има някакви останали неща.

Последно от София си взех на касетки "Нещо горещо", "Като птица", "Влюбих се опасно", "Мистерия", "Първа луна", "Спомен", "Позволи ми", "9-ият елемент", "Погледни ме в очите" и още други хубави албуми, просто да си попълня колекцията. :) Дискове също. Имат и на Ара неща, както и чуждестранни.

Та така. Пайнер ще се усетят къде е истината и ще е късно. Ще разберат какво са изгубили. Ще си направят и ретро канал. Само това ще ги спаси, щото актуалната продукция им е с кратък срок на годност и се потребява вече предимно в нета. В смисъл ако някой ще си купи нещо на физически носител, то ще е нещо ретро. От актуалната продукция се купува фолклор, и то главно от по-възрастните хора. Купуват се все още стари и нови албуми на Глория. Това е. А албумите на Деса можеха да ги преиздадат още след напускането й от фирмата, вместо да се правят на сърдити и да й правят напук. А те ги потулиха точно така, както изтриха от историята, че е била Певица на 2002. И като се върна във фирмата, пак започнаха с четките. Доста са непостоянни. Сега Камелия ако се върне, и на нея ще преиздадат.

Сподели в други сайтове

Деса е много актуална щото, в някоя шкембеджийница

В Баничарницата. Царицата на баниците. Сещам се как я пръснаха от подигравки че плющи баници посред нощ. Нормално с такъв нисък хонорар не може да си позволи здравословна храна. :whistling:

Сподели в други сайтове

В Баничарницата. Царицата на баниците. Сещам се как я пръснаха от подигравки че плющи баници посред нощ. Нормално с такъв нисък хонорар не може да си позволи здравословна храна. :whistling:

Е те и Галена бяха снимали как яде банички по нощите, какво толкова 😁

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...