nenooo123 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Кой ги пуска тия слухове? Ивана за това не пускала нищо година и половина и в същото време подготвяла песни за поп - фолк албум, който ще си го издаде тя, като самопродуциращ се изпълнител..яд ме е за нея, защото, колкото и да е допринесла много за поп-фолка и Пайнер.... Тъжно е, дано да се разберат... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Той фокса е на договор в Камс продакшън. :1000 (29): а за съжаление на тукашните димитровградски клакьори и клакьорки дори не ви плащат ... Нещо завиждате? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ивана за това не пускала нищо година и половина и в същото време подготвяла песни за поп - фолк албум, който ще си го издаде тя, като самопродуциращ се изпълнител..яд ме е за нея, защото, колкото и да е допринесла много за поп-фолка и Пайнер.... Тъжно е, дано да се разберат... Не е много вярно инфото. Да дойде концерта и ще си говорим пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Реално, за такива като Глория и Ивана, вече няма смисъл да стоят в Пайнер. Освен, че ги пускат по два пъти на ден по телевизията, не виждам друго с какво им помагат? Щях да изтъкна, че присъстват в канала на Планета, но при положение, че не пускат нови песни, това не е от голямо значение. И да се отделят, пак ще си имат участия. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Не е много вярно инфото. Да дойде концерта и ще си говорим пак. Силно се надявам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Не е много вярно инфото. Да дойде концерта и ще си говорим пак. Значи не напуска и всичко е 6? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 а за съжаление на тукашните димитровградски клакьори и клакьорки дори не ви плащат ... Нещо завиждате? Деса ни изпраща картички по пощата. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Значи не напуска и всичко е 6? По скоро не напуска, ама нищо не е 6 ... Поне май вече е излезнала от любимата форма на Фатмето. Деса ни изпраща картички по пощата. :1000 (29): От Малдивите поне надявам са? Щото иначе сте много на минус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 От Малдивите поне надявам са? Щото иначе сте много на минус. От Раднево с препоръка. :1000 (29): Тая циганура тука пръска.Коцето изглежда я е почерпил с бяло преди да излезе на сцената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Преслава и Десислава изкараха доста силни парчета тая есен. Най-якото е, че като ги пускаш през ютюб са една след друга Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 От Раднево с препоръка. :1000 (29): Тая циганура тука пръска.Коцето изглежда я е почерпил с бяло преди да излезе на сцената. Най яката и песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 От Раднево с препоръка. :1000 (29): Тая циганура тука пръска.Коцето изглежда я е почерпил с бяло преди да излезе на сцената. Че тя събира ли се на стандартна картичка, или се е бръкнала за такива с панорамна гледка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 От Раднево с препоръка. :1000 (29): Тая циганура тука пръска.Коцето изглежда я е почерпил с бяло преди да излезе на сцената. Тъкмо ми направи добро впечатление с готини графики и постове и постна Теди Александрова... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Че тя събира ли се на стандартна картичка, или се е бръкнала за такива с панорамна гледка? На две страници е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Най яката и песен! И на мен ми е най-любима.Кавала пръска отвсякъде. Че тя събира ли се на стандартна картичка, или се е бръкнала за такива с панорамна гледка? Специално за нея пускат картички в 4В формат.Нали все пак е третата най-голяма звезда на Пайнер откакто съществува компанията. Тъкмо ми направи добро впечатление с готини графики и постове и постна Теди Александрова... Е, винаги има по някое изключение. Колкото и силна антипатия да изпитвам към нея не мога да не призная, че тази песен ме кара да си разкъсвам дрехите върху масите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 На две страници е За Дора знаем, ма ние за Фатмагюл си приказвахме. И на мен ми е най-любима.Кавала пръска отвсякъде. Специално за нея пускат картички в 4В формат.Нали все пак е третата най-голяма звезда на Пайнер откакто съществува компанията. Е, винаги има по някое изключение. Колкото и силна антипатия да изпитвам към нея не мога да не призная, че тази песен ме кара да си разкъсвам дрехите върху масите. :1000 (29): там липсва едно “трийсеи” преди третата. Б4 ми се вижда мн малко, да не бъркаш с А0? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 За Дора знаем, ма ние за Фатмагюл си приказвахме. Да,де,за Фатме говоря.Радвам се,че мислиш за Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ще пъшкате ли тази вечер като Андри в края на песента? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Преслава и Десислава изкараха доста силни парчета тая есен. Най-якото е, че като ги пускаш през ютюб са една след друга Силни? Ще ги видиш на 1 януари с нови песни.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Да,де,за Фатме говоря.Радвам се,че мислиш за Андреа. Иска ти се, ама щом искаш? Дора изобщо жива ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Иска ти се, ама щом искаш? Дора изобщо жива ли е? Да,яде в момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 там липсва едно “трийсеи” преди третата. Б4 ми се вижда мн малко, да не бъркаш с А0? Няма "трийсеи" , в първата тройка е. 4В е точния формат. Да се поздравим с "Бяла роза" викам аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Понеже чичо ви Фокс твърди, че Деси пеела на плейбек във Видин...показвам този клип където пее сръбска песен..Кама и тази песен не може да я изпълни..и чичо ви Фокс спомена, че хората се смеели на Деса на нейните изпълнения, а се вижда ясно, каква истерия и се кефят. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Няма "трийсеи" , в първата тройка е. 4В е точния формат. Да се поздравим с "Бяла роза" викам аз. Отивам да си облека роклята по задник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари