Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Кой ги пуска тия слухове? :mf_surrender:

Ивана за това не пускала нищо година и половина и в същото време подготвяла песни за поп - фолк албум, който ще си го издаде тя, като самопродуциращ се изпълнител..яд ме е за нея, защото, колкото и да е допринесла много за поп-фолка и Пайнер.... :crybaby: Тъжно е, дано да се разберат...

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ивана за това не пускала нищо година и половина и в същото време подготвяла песни за поп - фолк албум, който ще си го издаде тя, като самопродуциращ се изпълнител..яд ме е за нея, защото, колкото и да е допринесла много за поп-фолка и Пайнер.... :crybaby: Тъжно е, дано да се разберат...

Не е много вярно инфото. Да дойде концерта и ще си говорим пак.

Сподели в други сайтове

Реално, за такива като Глория и Ивана, вече няма смисъл да стоят в Пайнер. Освен, че ги пускат по два пъти на ден по телевизията, не виждам друго с какво им помагат? Щях да изтъкна, че присъстват в канала на Планета, но при положение, че не пускат нови песни, това не е от голямо значение. И да се отделят, пак ще си имат участия.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

а за съжаление на тукашните димитровградски клакьори и клакьорки дори не ви плащат ... Нещо завиждате?

Деса ни изпраща картички по пощата. :gun_bandana: :1000 (29):

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Значи не напуска и всичко е 6?

По скоро не напуска, ама нищо не е 6 ... Поне май вече е излезнала от любимата форма на Фатмето.

Деса ни изпраща картички по пощата. :gun_bandana: :1000 (29):

От Малдивите поне надявам са? Щото иначе сте много на минус.

Сподели в други сайтове

От Малдивите поне надявам са? Щото иначе сте много на минус.

От Раднево с препоръка. :1000 (29):

Тая циганура тука пръска.Коцето изглежда я е почерпил с бяло преди да излезе на сцената. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Тая циганура тука пръска.Коцето изглежда я е почерпил с бяло преди да излезе на сцената. :Vishenka_05:

Най яката и песен!

Сподели в други сайтове

Че тя събира ли се на стандартна картичка, или се е бръкнала за такива с панорамна гледка?

Сподели в други сайтове

Тъкмо ми направи добро впечатление с готини графики и постове и постна Теди Александрова... :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Най яката и песен!

И на мен ми е най-любима.Кавала пръска отвсякъде. :Vishenka_05:

Че тя събира ли се на стандартна картичка, или се е бръкнала за такива с панорамна гледка?

Специално за нея пускат картички в 4В формат.Нали все пак е третата най-голяма звезда на Пайнер откакто съществува компанията. :baaasmiley:

Тъкмо ми направи добро впечатление с готини графики и постове и постна Теди Александрова... :gun_bandana:

Е, винаги има по някое изключение. :baaasmiley: Колкото и силна антипатия да изпитвам към нея не мога да не призная, че тази песен ме кара да си разкъсвам дрехите върху масите. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

На две страници е

За Дора знаем, ма ние за Фатмагюл си приказвахме.

И на мен ми е най-любима.Кавала пръска отвсякъде. :Vishenka_05:

Специално за нея пускат картички в 4В формат.Нали все пак е третата най-голяма звезда на Пайнер откакто съществува компанията. :baaasmiley:

Е, винаги има по някое изключение. :baaasmiley: Колкото и силна антипатия да изпитвам към нея не мога да не призная, че тази песен ме кара да си разкъсвам дрехите върху масите. :1000 (29):

там липсва едно “трийсеи” преди третата. Б4 ми се вижда мн малко, да не бъркаш с А0?

Сподели в други сайтове

Преслава и Десислава изкараха доста силни парчета тая есен. Най-якото е, че като ги пускаш през ютюб са една след друга :happyppl:

Силни? :roll1: Ще ги видиш на 1 януари с нови песни....

Сподели в други сайтове

там липсва едно “трийсеи” преди третата. Б4 ми се вижда мн малко, да не бъркаш с А0?

Няма "трийсеи" , в първата тройка е. :whistling: 4В е точния формат. :girl_cry2:

Да се поздравим с "Бяла роза" викам аз. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Понеже чичо ви Фокс твърди, че Деси пеела на плейбек във Видин...показвам този клип където пее сръбска песен..Кама и тази песен не може да я изпълни..и чичо ви Фокс спомена, че хората се смеели на Деса на нейните изпълнения, а се вижда ясно, каква истерия и се кефят. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...