Senhor Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Дара - Недей - 2,383,041 views, 4,150 comments 43K-3K Фики - Пате - 4,523,420 views, 2,199 comments 33K - 6K И двете песни, излязоха в един и същ ден. Поп музиката генерира гледания предимно от децата и туийнове, които са много навътре в ютуб откъм профили, харесвания, абонирания и т.н. Същевременно много от моите познати дори на 20-ина години нямат профили, камо ли да харесват клипове и т.н. Бога ми, повечето ги е срам да си споделят чалга песен във фейсбук, а слушат почти само такава музика, пък камо ли нещо повече. Да не говорим пък за аудиторията на Фики, която в голямата си част едва ли има завършен 8-ми клас. Кой да пише коментари, като не може да пише поначало? Но попринцип тук определено смятам, че купени гледания има, но по-големия хит е повече от ясно кой е. Чалгата винаги е била по-слаба откъм харесвания заради причина, която казах най-първо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Но попринцип тук определено смятам, че купени гледания има, но по-големия хит е повече от ясно кой е. Да, на твоята приятелка Дара. Варна ще се отрече от теб, ако не я подкрепиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Най-добрата с най-добрите!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Да, на твоята приятелка Дара. Варна ще се отрече от теб, ако не я подкрепиш. Не я подкрепях, като си показваше селянията по коридорите в училище, та сега ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Не съм гей, но моя приятел познава Камелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Леле, уникален архив. Евала на този, който го е качил! Петра, Нелина, Деси Слава, Глория, Силвия и Камелия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Не съм гей, но моя приятел познава Камелия Леле,явно няма нищо интересно при Камелия,че по цял ден се заяждаш с мен.Не си е работа да си фен на Камелия.. Убий Камелия,спаси човек от скука! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Леле,явно няма нищо интересно при Камелия,че по цял ден се заяждаш с мен.Не си е работа да си фен на Камелия.. Убий Камелия,спаси човек от скука! Цитирах Даниел, а не теб. Ти се заяждаш в случая, не си ми интересен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Цитирах Даниел, а не теб. Ти се заяждаш в случая, не си ми интересен Не се прави на ощипана осмокласничка.Горната реплика беше моя,следователно съм ти достатъчно интересен за да ме перефразираш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Не се прави на ощипана осмокласничка.Горната реплика беше моя,следователно съм ти достатъчно интересен за да ме перефразираш. Ооо я изтакай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Ооо я изтакай Не разбирам селски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Не разбирам селски. Не се обиждам. Говори си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Не се обиждам. Говори си Преведи ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Какво става с Тони Дачева и тя, като Ивана не е пускала песен от една година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Преведи ми Хасмън Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Хасмън Мамина сладка гугутчица,как да не ти пръсне саксията човек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Мамина сладка гугутчица,как да не ти пръсне саксията човек? Да е саксията, да не е друго :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Да е саксията, да не е друго :1000 (29): Саксията е метафорично казано за нещо друго,все пак тук си има цензура. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 https://www.vbox7.com/play:38c62f99a8 Леле, колко е сладка, а тук е бременна !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Саксията е метафорично казано за нещо друго,все пак тук си има цензура. Ясно де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Не го бях чувал. Искам Тошко да е с розовата риза на сватбата! Някой да ми намери телефон искам да си го поръчам за частно парти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Т-о-з-и-ф-о-р-у-м-е-с-т-р-а-ш-н-а-п-о-м-и-я! Аз също не бих си шернал чалга песен във ФБ... А за първа година 50% слушам бг поп, 30% - световна и 20% фолк. Преди фолкът беше в топа ми. Представете си колко е зле работата. От последните ме зарибиха на Мария и Галин. В попа всички ми харесват. При световната също има доста прилични песнички тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Леле,явно няма нищо интересно при Камелия,че по цял ден се заяждаш с мен.Не си е работа да си фен на Камелия.. Убий Камелия,спаси човек от скука! Това, че опитваш да си намериш публика, за най-новите ти представи за чалгата не значи, че при най-успялата чалгарка няма нищо интересно. Не ми пречат случайните и някак странни преоткривания, на сипатии към чалгарки. Но съм длъжен да отбележа, че ситуацията в октомври 2017 година е следната. Камелия твърдо е звезда #1 на чалгата, с участие-фурор в национално музикално риалити, като "Гласът на България" и следствието от това е покана и за следващата година. В топа за годината е по участия и хонорар. Турнето и в САЩ започна с очакван фурор. А на Андреа дори екипа на Камелия трудно намира работа. Аз бих бил по-тих и кротък на твое място поне докато Андра не изкара нещо сериозно, за което няма сигнали в тази посока. Още по-тих бих бил, ако трябва да слагам срещу Камелия и клиповете и който и да е от чалгата. Защото мисията да се доказва, че някой е възможно да се мери с екипа на Камелия по отношение на клипове е предварително загубена кауза. Това са приятелски съвети... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Аз бих бил по-тих и кротък на твое място поне докато Андра не изкара нещо сериозно, за което няма сигнали в тази посока. Ти беше ли тих когато Андреа размазваше наред, а Камелия дори нямаше проекти? Разкостили сте я Андрю, а другото й фенче даже не може да се обоснове като хората. Феновете на Галена да не ме цитират изобщо, щото в днешно време интернет срива много кариери...да не си вкарате автогол със Майкъл Джексън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 По повод на Кама... сега е най-критично да видим дали ще успее да пусне нещо, което да се приближи до успеха на последната песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари