Denis Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Песента с най-много лайкове и споделяния и победи в класациите Просто няма купени гледания, в топ 3 е за 2017. А това за класациите защо не беше значимо когато "Най-добрата" постави рекорд с цели 8 пъти на върха? Щото сте на принципа на двойния стандарт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ти беше ли тих когато Андреа размазваше наред, а Камелия дори нямаше проекти? Не знам да е имало какъвто и да е период, в който Андра да е стигнала нивото на Камелия. То е и невъзможно в нейния случай. Кама дори не отрази безбройните опити на Митко Пайнера чрез Андреа, да се заяде с Камелия. Защото на Андра и се позволяваше прекалено много, докато шефа бе зад гърба и. Но тя горката не знаеше, че е просто маша в ръцете на Митака, във вечният му мерак да притисне Кама, за да подпише по-изгоден за него договор. Така и не му се получи въпреки, че след Андра използва за целта Деса и Теди Александрова. А иначе, когато Андра усети, че времето и мина започна да лайква всяка активност на Кама, защото Камелия е единствената, която някога и е правила комплимент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 "Кумовете Галин и Гамена заедно с младоженците" :1000 (29): :1000 (10): :1000 (29): https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6506182 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Супер яката песньовчица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Не знам да е имало какъвто и да е период, в който Андра да е стигнала нивото на Камелия. То е и невъзможно в нейния случай. Кама дори не отрази безбройните опити на Митко Пайнера чрез Андреа, да се заяде с Камелия. Защото на Андра и се позволяваше прекалено много, докато шефа бе зад гърба и. Но тя горката не знаеше, че е просто маша в ръцете на Митака, във вечният му мерак да притисне Кама, за да подпише по-изгоден за него договор. Така и не му се получи въпреки, че след Андра използва за целта Деса и Теди Александрова. А иначе, когато Андра усети, че времето и мина започна да лайква всяка активност на Кама, защото Камелия е единствената, която някога и е правила комплимент. Е, сега Камелия с един хит за последните има-няма 10 години измести цели 4 силни години на Андрю ли? Извинявам се за грешката ми! Андреа беше точно тази, която успя да измами Пайнера и да подпише най-добрия договор от младите кокошки и тва си го казвал не веднъж. Пайнера никога не е бил зад гърба й. Абсолютно всичко си постигна сама, защото нито имаше зверска ротация по телевизията като Преслава и Цура, нито имаше големи награди, нито дори получаваше номинация за "Певица" в години в които беше тотален лидер, нито Хари Янакиев някога я е харесвал, нито й даваше добрите участия..Андреа сама се издигна и доведе силните композитори в Пайнер, сама плащаше за скъпата продукция, сама си създаваше пиар игричките. Просто в такъв етап на кариерата си трябваше да преподпишат договор, че ако се беше махнала Пайнера щеше да загуби голямо име. Подписаха договор в който прибираше 70% от хонорара, имаше право да прави песни с който си поиска, не се следеше под лупа колко голотия има в клиповете и т.н и т.н Много сте ми смешни как с факти ви хвърлям твърденията в кофата и не млъквате. Хем нагли, хем оборени на 100%. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Супер яката песньовчица Българската Vale е много по яка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Много сте ми смешни как с факти ви хвърлям твърденията в кофата и не млъквате. Хем нагли, хем оборени на 100%. Само DeanWinchester липсва да ти приглася в защитата на забравения плондер и идилията щеше да е пълна. It almost feels like 2012 all over again. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Българската Vale е много по яка! Ще ходим ли на сватбата на Тошко Тодоров? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Само DeanWinchester липсва да ти приглася в защитата на забравения плондер и идилията щеше да е пълна. It almost feels like 2012 all over again. И лошото е? Никога не ми е пукало как ще изглеждам в очите на заблудени чалгарчета, които нямат мозък за себе си, а какво остава за дъното в музиката. В момента нито я слушам тая музика, нито ме вълнува. Просто имам скучен неделен ден и ми е кеф да оборя неща, които в тоя форум са налагани с години. Не виждам дори една измислица в постовете ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И лошото е? Никога не ми е пукало как ще изглеждам в очите на заблудени чалгарчета, които нямат мозък за себе си, а какво остава за дъното в музиката. В момента нито я слушам тая музика, нито ме вълнува. Просто имам скучен неделен ден и ми е кеф да оборя неща, които в тоя форум са налагани с години. Не виждам дори една измислица в постовете ми. Няма лошо, бе. Кой е казал, че има лошо. Все лошото виждаш значи. Много си негативен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Няма лошо, бе. Кой е казал, че има лошо. Все лошото виждаш значи. Много си негативен. Бъркаш негативизъм с реалност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 И лошото е? Никога не ми е пукало как ще изглеждам в очите на заблудени чалгарчета, които нямат мозък за себе си, а какво остава за дъното в музиката. В момента нито я слушам тая музика, нито ме вълнува. Просто имам скучен неделен ден и ми е кеф да оборя неща, които в тоя форум са налагани с години. Не виждам дори една измислица в постовете ми. Отново темата се чете от рекорден брой хора. Като гледам нивото на интелигентност тук със сигурност някой ви е казал и/или показал,че Андреа е напълняла,иначе още щяхте да си мислите че си е моделка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Отново темата се чете от рекорден брой хора. Като гледам нивото на интелигентност тук със сигурност някой ви е казал и/или показал,че Андреа е напълняла,иначе още щяхте да си мислите че си е моделка. Ти като човек, чийто гадже е приятел с нея, можеш ли да хвърлиш светлина относно какви са й здравословните проблеми? На мен ми казаха, че тялото й правело някаква реакция към силикона и затова се подувала. Вярно ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ти като човек, чийто гадже е приятел с нея, можеш ли да хвърлиш светлина относно какви са й здравословните проблеми? На мен ми казаха, че тялото й правело някаква реакция към силикона и затова се подувала. Вярно ли е? Излизали сме само веднъж тримата и ме беше убила само с поглед.Ако я бях питал защо е надебеляла сигурно щеше да ме пребие. Доколкото знам има проблеми с щитовидната жлеза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ще ходим ли на сватбата на Тошко Тодоров? Там сме! Как леко се върти в тоя клип :1000 (29): особено 2:13, 2:42/46 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Излизали сме само веднъж тримата и ме беше убила само с поглед.Ако я бях питал защо е надебеляла сигурно щеше да ме пребие. Доколкото знам има проблеми с щитовидната жлеза. Точно това си мислех. Видът й е на хипотироидичен човек. Ако почне да взима хормони под формата на таблетки и се нацели правилната доза, може да си върне старата визия за месец-два. Но ако е Хашимото, там положението е по-сложно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Точно това си мислех. Видът й е на хипотироидичен човек. Ако почне да взима хормони под формата на таблетки и се нацели правилната доза, може да си върне старата визия за месец-два. Но ако е Хашимото, там положението е по-сложно. Явно е някакъв сложен проблем щом толкова години не може да се възстанови. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Точно това си мислех. Видът й е на хипотироидичен човек. Ако почне да взима хормони под формата на таблетки и се нацели правилната доза, може да си върне старата визия за месец-два. Но ако е Хашимото, там положението е по-сложно. Много кофти. Аз мислех, че просто я мързи да диша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Като гледам сегашната визия на Риана нищо чудно след време да е модерно да си като Андреа. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Как леко се върти в тоя клип :1000 (29): особено 2:13, 2:42/46 Опасен е!! С такива танци как да му устои човек... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Томе, слушал ли си тази песен на баба ти Петра? Беше много голям хит едно време: :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 С теб да правим кекс,кекс.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Папи, папи е най-голямата шитня тази година.Чак ми е странно защо я гласите за такъв голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Томе, слушал ли си тази песен на баба ти Петра? Беше много голям хит едно време: :1000 (6): Даа, в последно време слушам само ретро песни, мисля да премина и на генерацията на Тошко :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Утре излиза песента на Джордан и Деси Слава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари