gogo Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Откакто е излязъл дуета не мога да спра да го слушам! Така песен не ми е въздействала от много време. Страхотен проект! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Андреа фен тук ли си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Уф, това толумбата да не пусне нова песен, изпълзява целия троскот да наглеят ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Андреа фен тук ли си Тук съм,дуди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Тук съм,дуди Хайде да се заяждаме Андрюш фен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Хайде да се заяждаме Андрюш фен Айде,без това ми е скучно фенче на Елза Парини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Айде,без това ми е скучно фенче на Елза Парини. Ще мечтаеш за такава като Елза П. С. Какво мислиш за песента на Манго Джери и Буцата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Ще мечтаеш за такава кати Елза П. С. Какво мислиш за песента на Манго Джери и Буцата Елза ми е бил/а съседка. Много е зле,като я чуя ми иде да пусна Обама в Белия дом. А ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Елза ми е бил/а съседка. Много е зле,като я чуя ми иде да пусна Обама в Белия дом. А ти? Не я понасям. Утре ще правя заклинания да става провал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Не я понасям. Утре ще правя заклинания да става провал Аз вече си направих олтара и запалих свещите,според мен до няколко дни ще флопне. С моята вуду магия успеха на песента им ще е равносилен на този на Андреа фт Джордан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Аз вече си направих олтара и запалих свещите,според мен до няколко дни ще флопне. Ще пиша на Албена Вулева да ги ориса П. С. Мен пък Соня Немска ми е съседка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Ще пиша на Албена Вулева да ги ориса П. С. Мен пък Соня Немска ми е съседка Добра съседка ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Na men v Sumen Luna i majka i mi bqha съседки. Луди са ей. Бог да я прости майкаи. Голямо пиянде. Просеше от врта на врата по входовете ... България е в ектаз от новата песен на толумбата. И магиите не могат да я спрат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Добра съседка ли е? Да, даже имаха крава и ни носеше някога мляко И като бях малък и плетех косата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Да, даже имаха крава и ни носеше някога мляко И като бях малък и плетех косата Гугутки шарени.На мен пък ми писа един от Патето на Фики в иг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Гугутки шарени.На мен пък ми писа един от Патето на Фики в иг. Не разбрах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Не разбрах Един от клипа на "Пате" на Фики ми писа в инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Един от клипа на "Пате" на Фики ми писа в инстаграм. Аз защо ти нямам Инстаграм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Джордан трябва да е много благодарен на Господ, че го събра в дует с най-добрата поп-фолк изпълнителка излизала някога на небосклона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Аз защо ти нямам Инстаграм Все още си хипнотизиран от Изкушение явно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Все още си хипнотизиран от Изкушение явно Хипнотизиран съм от други неща на този етап Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Хипнотизиран съм от други неща на този етап Ох,и аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Ох,и аз Шанс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Толкова ли е трудно бе, майка му стара, да правят такива песни?!? Думи нямам. Всяко следващо слушане е по-въздействащо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 https://m.vbox7.com/play:100fb1dc Класика! Не знам защо са я махнали от ютюб Някой знае ли защо се отказа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари