gogo Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 https://m.vbox7.com/play:100fb1dc Класика! Не знам защо са я махнали от ютюб Някой знае ли защо се отказа? Като цяло Пайнер масово за затрили стари клипове. Смешки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Като цяло Пайнер масово за затрили стари клипове. Смешки! Тази не беше в канала им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Тази не беше в канала им. Ама те докладват клипове и от чужди профили. Изчезнаха клипове с милиони на Петра, Магапаса, Ивана... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Ама те докладват клипове и от чужди профили. Изчезнаха клипове с милиони на Петра, Магапаса, Ивана... Ужас..Затриват си песните които ги изкараха на върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Магапаса след Мая вадеше страшни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Doketo,караш ли си трабанта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Ей тва е брутално парче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Животът ми с много мъжки ласки мина.. :1000 (6): Това ми беше любимото парче от албума "В крачка" който гърми от хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Клипа е толкова аматьорски, че чак ме кефи. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Животът ми с много мъжки ласки мина.. +1 любимия ми цитат от песента Ти си виновен,че обичам те за двама..🖤 Какво мислиш за този диамантен хит,фен на кака Ками? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Кама му сипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Кама му сипа Богиня! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Богиня! Аз чакаам инстаграма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Аз чакаам инстаграма Пиши на лично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Момчета, съмнителни сте. :1000 (29): Тая година някой да е пускал албум?Май само обичайните сезони и бикини пуснаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Момчета, съмнителни сте. :1000 (29): Тая година някой да е пускал албум?Май само обичайните сезони и бикини пуснаха. О,не,не,аз си имам гадже. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Да ви споделя неприятно преживяване от днес. Спирам на бензиностанция и решавам да си купя някой албум, да си имам в колата да си слушам. Реших да взема два - Преслава-70 хита mp3 и Hit Bikini 2014 (заради тропиканата, слабото място и "вдигни и" на Димана). Какъв потрес обаче - в колата установявам, че диск в хит бикини няма - то нали е опаковано, и няма как на място да се провери, та чак после, много след бензиностанцията установих, че имам само картонче без диск. Искате да купуваме албуми, па то вътре и албум няма.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Момчета, съмнителни сте. :1000 (29): Тая година някой да е пускал албум?Май само обичайните сезони и бикини пуснаха. Албума на Емилия е готов. Правили последни промени по обложката. Да ви споделя неприятно преживяване от днес. Спирам на бензиностанция и решавам да си купя някой албум, да си имам в колата да си слушам. Реших да взема два - Преслава-70 хита mp3 и Hit Bikini 2014 (заради тропиканата, слабото място и "вдигни и" на Димана). Какъв потрес обаче - в колата установявам, че диск в хит бикини няма - то нали е опаковано, и няма как на място да се провери, та чак после, много след бензиностанцията установих, че имам само картонче без диск. Искате да купуваме албуми, па то вътре и албум няма.... Ето ти трите песни - MP3 http://www47.zippyshare.com/v/YB5tZHxT/file.html http://www47.zippyshare.com/v/PFY671px/file.html http://www26.zippyshare.com/v/IpQFFb64/file.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Много тъпо.Бахти аматьорите.Аз имам подобен случай, само че при мен липсваше книжката към "Презареждане" на Камелия. Албума на Емилия е готов. Правили последни промени по обложката. Само 1 албум при близо 60 имена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Марш в темата на мангала и тулумбата. Не ни го навирай мнението си Ах, как умираш от яд, защото ако беше на Камелия песента с Джордан щеше мед да ти капе от устичката и да ни казваш, колко голяма песен и велика песен, но защото Деси я пее, и усещам как злобата ти надделява в повече.. Няма такава песен просто, колкото повече я слушаш..искаш отново и отново да я пуснеш...много силно въздейства... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Ах, как умираш от яд, защото ако беше на Камелия песента с Джордан щеше мед да ти капе от устичката и да ни казваш, колко голяма песен и велика песен, но защото Деси я пее, и усещам как злобата ти надделява в повече.. Няма такава песен просто, колкото повече я слушаш..искаш отново и отново да я пуснеш...много силно въздейства... Прегледай се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Прегледай се Няма да помогне. Не и докато Кама кърти в америка, а Бъчвата пуска претоплени манджи, бутащи се за вселенски хитове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари