Western Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Преслава пуска нормални проекти, и не се прави на велика. Евтини проекти* Еми нормално, тя знае къде се намира.. няма как да се правиш на велик, когато си нищо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Преслава пуска нормални проекти, и не се прави на велика. Преслава е една проста селска тапицирана лицемерка. Тя е по селските номера, играе под масата. Рано или късно ще се сгромоляса. Не пуска нищо нормално и иновативно. Зациклила е като крава на баир. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Че Галена не е велика, ами Титан в поп-фолк музиката. Недостижима. Нормално е да има завист от останалите агитки, които мечтаят и техните любимки да правят подобни проекти, ама се иска да излезеш от кръчма мисленето и да се поровиш какво се случва навън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Я да си припомним една от най-бруталните песни на Елена и най-доброто й видео, поне за мен - "Достатъчно"! Дано пак направи нещо. "Първата-последната", "Тук и сега", "Още" и "Достатъчно" са ми най-любимите! А също "Пия за тебе", "Под прикритие", "Безумна лудост" и "Не ме лъжи". Липсват ми такива песни от Елена, но това видео е едно от най-добрите в поп-фолка! Брутално! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Преслава пуска нормални проекти, и не се прави на велика. Галена пуска ненормални. :1000 (29): Видяхме я Пресито колко не се прави на велика, та тя си мисли, че е! Толкова е сбъркана, че Деса, Янева и сие са много по- нормални в сравнение с нея. Първо се изкара мила и добра жертва и, че не можела да номинира, но след второто й влизане във "ВИП"- а вече не остана никакво съмнение за истинското й лице как се вреше в единия лагер само и само да не я сдъвчат нея нещо и тръгна да се пъне на Лунче, дето е и по- интелигентна, и тогава политически активна покрай протестите за КТБ в помощ на народа. А Пресито какво е направила, освен да им пее наркомански, пиянски и оргийни песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Галена пуска ненормални. :1000 (29): Видяхме я Пресито колко не се прави на велика, та тя си мисли, че е! Толкова е сбъркана, че Деса, Янева и сие са много по- нормални в сравнение с нея. Първо се изкара мила и добра жертва и, че не можела да номинира, но след второто й влизане във "ВИП"- а вече не остана никакво съмнение за истинското й лице как се вреше в единия лагер само и само да не я сдъвчат нея нещо и тръгна да се пъне на Лунче, дето е и по- интелигентна, и тогава политически активна покрай протестите за КТБ в помощ на народа. А Пресито какво е направила, освен да им пее наркомански, пиянски и оргийни песни? Лухче Тухче беше ужасно капризна и надменна през цялото време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Преслава е една проста селска тапицирана лицемерка. Тя е по селските номера, играе под масата. Рано или късно ще се сгромоляса. Не пуска нищо нормално и иновативно. Зациклила е като крава на баир. Го каза фена на Джена с крадените напоследък песни и тези в една стилистика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Го каза фена на Джена с крадените напоследък песни и тези в една стилистика. Но не Джена е опряла за дует с Преслава,а обратното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Лошото е, че може да изтрият канала на Пайнер. Тази иначе точно това заслужава. Дай Боже да изтрият този фарс и да заминат всичките милиони ма Галена в канала. Преси!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Луна в онзи брадър беше най-великото нещо, става в него. Просто ги пречука всички - половината са актуални изпълнители, модели , актьори и режисьори, тази 10 години не е вясвала с медиите и за 3 дни накара цялата държава да говори за нея така, както останалите за тия 10 години не са. Просто им е.а мамата отвсякъде. Много и се кефя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Но не Джена е опряла за дует с Преслава,а обратното. Така ли? Затова Джена е предложила да направят дуета и Преслава се е съгласила! Май забравихте до 28.05 тази година как Джена година и половина не беше помирисвала и популярна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Това е най-запомнящото се от Вип Брадър. Луна тогава мачкаше като психопатка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Така ли? Затова Джена е предложила да направят дуета и Преслава се е съгласила! Май забравихте до 28.05 тази година как Джена година и половина не беше помирисвала и популярна песен. Като гледам как цялата песен е в стилистиката на Джена и като текст,и като мелодия,със сигурност толбухинският паразит нарочно се е намърдал в проекта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Като гледам как цялата песен е в стилистиката на Джена и като текст,и като мелодия,със сигурност толбухинският паразит нарочно се е намърдал в проекта Толбухински паразит?! Ти да четеш можеш ли?! Джена е предложила и уредила музика и аранжимент, от Преслава е текста и предложението заКишев да им направи музиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Толбухински паразит?! Ти да четеш можеш ли?! Джена е предложила и уредила музика и аранжимент, от Преслава е текста и предложението заКишев да им направи музиката. Мога да чета и да пиша със сигурност много по-добре от 99% пишещите тук.Нима очакваш Преса да си признае,че нарочно се е натресла на Джена?Целият проект е в стилистиката на Джена и само Плейбекслава е излишната,така че никой не може да ме убеди,че всичко е направено взаимно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Мога да чета и да пиша със сигурност много по-добре от 99% пишещите тук.Нима очакваш Преса да си признае,че нарочно се е натресла на Джена?Целият проект е в стилистиката на Джена и само Плейбекслава е излишната,така че никой не може да ме убеди,че всичко е направено взаимно. Всеки втори тук се провъзгласява за най-интелигентен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Всеки втори тук се провъзгласява за най-интелигентен. Аз не съм всеки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Герганафен, Гергана има участия днес и на 1.09 - коментирай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Герганафен, Гергана има участия днес и на 1.09 - коментирай. На 1.09. има и държавен изпит Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Мога да чета и да пиша със сигурност много по-добре от 99% пишещите тук.Нима очакваш Преса да си признае,че нарочно се е натресла на Джена?Целият проект е в стилистиката на Джена и само Плейбекслава е излишната,така че никой не може да ме убеди,че всичко е направено взаимно. Преслава ако се натрисаше така щеше да вземе "В твоите очи" и "Дай ми още" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 "Винаги се стремя да правя различни проекти – и като клипове, и като звучене на музиката. Все по-малко хората консумират музика от телевизията, търсят си песните в Интернет. Имаше период, в който се дразних, но сега въобще. Не се слагам в кутийка на попфолк изпълнител, защото съм различна, хамелеон" Не е хубаво човек да забравя откъде е тръгнал. Еми тръгнала е от нулата, като голяма част от тукашните и световните звезди. Дай сега да ги обвиним, че не са се родили всички богати и директно не започнат със скъпи проекти, стилисти и хитачки. Дали ще изпее най-бесния кючек и после ще направи нежна балада ( например) какво значение има? Та нали затова е написала, че не се слага в рамки и е хамелион. Кое не е вярно от това? Така както ти пее за пантери и синсжири, в следващия момент Кой,Спри ме, Пак ли и докато се усетиш, вече е минала на вълна МамаУраган, Бос,Хаваната и т.н. Та не е ли това да си хамелион и да не се поставяш рамки? В клипове е същата работа. Едно е да не харесвате някой, а съвсем друго е постоянно да търсите за какво да го захапете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Преслава ако се натрисаше така щеше да вземе "В твоите очи" и "Дай ми още" Твърде лошо за нея щом не ги е взела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Твърде лошо за нея щом не ги е взела Пред природата и аз съм безсилен. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Пред природата и аз съм безсилен. :1000 (19): Всеки е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Еми тръгнала е от нулата, като голяма част от тукашните и световните звезди. Дай сега да ги обвиним, че не са се родили всички богати и директно не започнат със скъпи проекти, стилисти и хитачки. Дали ще изпее най-бесния кючек и после ще направи нежна балада ( например) какво значение има? Та нали затова е написала, че не се слага в рамки и е хамелион. Кое не е вярно от това? Така както ти пее за пантери и синсжири, в следващия момент Кой,Спри ме, Пак ли и докато се усетиш, вече е минала на вълна МамаУраган, Бос,Хаваната и т.н. Та не е ли това да си хамелион и да не се поставяш рамки? В клипове е същата работа. Едно е да не харесвате някой, а съвсем друго е постоянно да търсите за какво да го захапете. Отдавна не е имала балада, една от най-прекрасните й песни - "Лоша ли съм" остана недооценена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари