xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Сигурно защото нямам достъп Май май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 ПРОДУЦЕНТСКА компания, дами и господа! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 ПРОДУЦЕНТСКА компания, дами и господа! :1000 (29): Галин е изключително тъпо и нагло парче и с всеки изминал ден става все по и по-зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 "Ден и нощ се казва и последната песен и клип, които направих" Тъкмо се зарадвах, че е готова и с нещо ново, но просто се обърка май, въпреки че повтори два пъти "Ден и нощ" https://www.bgonair.bg/okolosvetsko/2017-10...s-nov-videoklip А да има някой представа от къде да намеря мастера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Тази есен много хубави песни пуснаха всички.Надявам се и новите, които тепърва ще излизат да компенсират за слабата продукция, напускана през пролетта и лятото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ивана жива ли е? Кога е било година и половина почти без нова песен. Разбира се, че то и последните не ги броя много за стока, ама все пак... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Лидерката мачка Цък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Лидерката мачка Цък Голяма лидерка... Нема що Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 "Ден и нощ се казва и последната песен и клип, които направих" Тъкмо се зарадвах, че е готова и с нещо ново, но просто се обърка май, въпреки че повтори два пъти "Ден и нощ" https://www.bgonair.bg/okolosvetsko/2017-10...s-nov-videoklip А да има някой представа от къде да намеря мастера? "За Най=красивият боклук е АБСОЛЮТЕН ТОТАЛЕН ДИСКОТЕЧЕН ХИТ." Сама не си вярва какво приказва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Гноме слушаме ли ХАнтонина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ама как ви е научил чича ви Фокс. Даже аз съм изумен как Кондомчо и Чушката нахвърляха нещата в сбита форма, с няколко изречения, само по темата и максимално конкретно. Аз по принцип на други в тези форуми обяснявах тези неща. Главно на "десовите", "кралските", "мегастарните", че са си едно поколение с Кама и въобще не съм забелязвал, че по-малките, които разбира се харесват новите генерации, са чели внимателно. В крайна сметка, ако го представим в малко по-нова светлина меренето на его при старата генерация, можем да дадем пример с Галена и Преслава. Значи, до преди 2-3 години изглеждаше, че успехът на Преслава се дължи главно на нейните лични дарби от началото на кариерата, като хитове, глас, огромна гръдна обиколка и като резултат от тях оформена харизма. За Галена, се сочеше предимно клипчето от ваната и безлимитната карта на Галин Атанасов. И този прочит на кариерите им не подлежеше на дискусия около 10 години. На прима-виста, сред публиката поне според мои наблюдения, симпатиите към двете се деляха в съотношение 70:30 в полза на Преслава. Но в последните 2-3 години започна една видима промяна, която сериозно обърна нагласите и в момента Преса трябва да се радва, ако въобще има паритет. Защото погледнато глобално, Галена очевидно има превес. Всичко на Галена днес без съмнение, се харесва повече от това на Преслава и единственото, което Пресли можа да покаже като аргумент насреща е, че задържа едни трайни килограми, което донякъде и помага, да е все още във фокуса на младите. Дали с дрога, дали с воля, не знам, но има ефект. А промяната започна с една проверка на НАП, когато само с Пресли имаше проблем и с никой друг. Още тогава представих своето виждане по въпроса и без съмнение се стигна до предпочитанията на Митко Пайнера. Всичкото това важи с пълна сила и за старата генерация, при която промените в сравнение с началото на века, са доста сериозни като нагласи на публиката. Десетилетие и горница политиката на Пайнер поставяше Глория и Ивана на един пиедестал, който в очите на децата бе безспорен, а Деса я пришиваха около тях, като и бяха отредили специална ниша, в която след време вкараха Преслава, за да изтрият спомена за Деса. Колко фалшива и изкуствена бе тази политика на Пайнер личи именно днес, когато Кама и Галена вървят като валяк из клубовете и след тях трева не никне. И колкото и да им е неприятно на визираните за фаворити в началото и средата на миналата декада, бунтът на онеправданите се случи. Получиха си всичко с лихвите и сега са като отвързани. Дори Азис не сме е да им се одърви.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 311k за 20ч! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ефектът на две големи имена в заглавието е показателен. Топ 3 на премиерите тази година е на дуети между две големи имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Когато Хантонина от никому неизвестна компания изкара доста по-добра песен от творението на 2 Пайнерски топ имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Деска и Джордан с над 160K за четвъртото денонощие. Браво, като за балада е добре. Не очаквам да догонят В друг живот, но с това темпо ще се затвърдят като хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Крещи, кълни, блокирай :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 "За Най=красивият боклук е АБСОЛЮТЕН ТОТАЛЕН ДИСКОТЕЧЕН ХИТ." Сама не си вярва какво приказва. Демек, че е правен по начина и стандартите за един потенциален дискотечен хит. Дискотечен = бърз, вдигащ, модерен, все пак е на най - вървежния композитор тогава - втория Оцко, който прави и хитовете на топ имената. А за нейното творчество е абсолютния дискотечен хит. Точно с него сред много млади се забеляза и и обърнаха внимание, дори съученици дето слушат само най - модерното и актуалното ме поздравяваха за песента и си я пускаха и в мое отсъствие по сбирки училище, свалиха си я на телефоните, даже някой които не са вярвали, че песен на Рени ще ги зариби си признаха вече. Иначе е ясно, че масов хит, гърмящ отвсякъде поради ред причини - липса на реклама, налагане и бутане от мощна компания, финансов гръб и спонсор, но уцели комерсиално парче. Иначе беше написала, че в най - скоро време ще запише и "Ден след ден" на сръбски - "Godinu je dana" - дано поне там се забележи от сръбската страна на екипа, създал песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Крещи, кълни, блокирай :1000 (6): Да те удари гръм в сърцето чакам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Демек, че е правен по начина и стандартите за един потенциален дискотечен хит. Дискотечен = бърз, вдигащ, модерен, все пак е на най - вървежния композитор тогава - втория Оцко, който прави и хитовете на топ имената. А за нейното творчество е абсолютния дискотечен хит. Точно с него сред много млади се забеляза и и обърнаха внимание, дори съученици дето слушат само най - модерното и актуалното ме поздравяваха за песента и си я пускаха и в мое отсъствие по сбирки училище, свалиха си я на телефоните, даже някой които не са вярвали, че песен на Рени ще ги зариби си признаха вече. Иначе е ясно, че масов хит, гърмящ отвсякъде поради ред причини - липса на реклама, налагане и бутане от мощна компания, финансов гръб и спонсор, но уцели комерсиално парче. Иначе беше написала, че в най - скоро време ще запише и "Ден след ден" на сръбски - "Godinu je dana" - дано поне там се забележи от сръбската страна на екипа, създал песента. Съучениците ти са я пускали в твое отсъствие, свалили са си я на телефоните? Уау!!! Вече съм сигурен, че ти си самата Рени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 https://www.instagram.com/p/BauwsPehrjE/ Така се прави купон! Всички на крака и с погледи към изпълнителя, а не забили в телефоните по масата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Днес отново чух "Полудей" от една кола,наистина това е един от най-големите хитове на 2016. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Съучениците ти са я пускали в твое отсъствие, свалили са си я на телефоните? Уау!!! Вече съм сигурен, че ти си самата Рени. Това трябваше ли да е смешно? Не си интересен, говоря от личните си наблюдения, защото там мога със сигурност да знам, а не да изкарвам вселенски масови хитове като някои дето почти не ходят на дискотека и казват, че се пуска и гърми навсякъде. Ето и над мен се кефят, че са чули от кола любима песен. Съучениците ми са една извадка от масата тийнейджъри, ходещи по клубове и щом те я одобриха, значи има потенциала. А как Рени ще пише по време на участие от сцената Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Днес отново чух "Полудей" от една кола,наистина това е един от най-големите хитове на 2016. Това е просто малък хит, стига го пробутва толкова :1000 (29): Кърти!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари