Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Това трябваше ли да е смешно? Не си интересен, говоря от личните си наблюдения, защото там мога със сигурност да знам, а не да изкарвам вселенски масови хитове като някои дето почти не ходят на дискотека и казват, че се пуска и гърми навсякъде. Ето и над мен се кефят, че са чули от кола любима песен. Съучениците ми са една извадка от масата тийнейджъри, ходещи по клубове и щом те я одобриха, значи има потенциала. А как Рени ще пише по време на участие от сцената :mf_surrender:

Просто лъжеш като дърта циганка. Тийнейджъри си били свалили на телефона нова песен на Рени. Тия трябва да са някакви ненормални, или някой да им е платил. Абсолютно не вярвам. Не виждаш ли, че всеки твой пост в този форум е на тема Рени, постоянно се опитваш да я издигнеш и да онеправдаеш глупостите й. Не само във форума, но и навън абсолютно никой не се вълнува от новите песни на тази забравена тьотка със самочувствие до небесата. Ако тийнейджърите се вълнуваха от нея, последният й "хит" нямаше да има 16 хиляди гледания за две седмици. Enough said.

Сподели в други сайтове

Просто лъжеш като дърта циганка. Тийнейджъри си били свалили на телефона нова песен на Рени. Тия трябва да са някакви ненормални, или някой да им е платил. Абсолютно не вярвам. Не виждаш ли, че всеки твой пост в този форум е на тема Рени, постоянно се опитваш да я издигнеш и да онеправдаеш глупостите й. Не само във форума, но и навън абсолютно никой не се вълнува от новите песни на тази забравена тьотка със самочувствие до небесата. Ако тийнейджърите се вълнуваха от нея, последният й "хит" нямаше да има 16 хиляди гледания за две седмици. Enough said.

+2683624391

Сподели в други сайтове

Защо да са ненормални, какво и има на песента? Даже покрай нея и 1,20 един беше свалил да ти кажа пък на теб. Да главно за нея си позволявам да говоря, защото не следя в такива детайли и подробности другите, че да си позволя да се изкажа неподготвен, както някои като теб. Говоря за неща, в които съм сигурен и запознат със всичко около това, за да мога да изкажа адекватно мнение и реална позиция, а не филми.

Кога съм казал, че "Ден след ден" е хит? Толкова ли си ограничен, че не схващаш идеята за осъществяване на проекта? Ако не си разбрал поради желанието от страна на ФЕНОВЕТЕ И да клипира някоя от старите и песни, останала незабелязана, Рени и направи и нов аранжимент. Целта е да възроди и даде нов живот песен, не добила голяма популярност сред по - големите хитове във въпросния албум. Това е песен на 14 години, по запалените фенове я знаят и е в по - умерено темпо и с леко баладичен текст с поп звучене, което си е експеримент. Представи си, че ако залагаше на нея щеше да и направи по - добър клип и да я пее по участия, и че ако беше в развит канал като в платформата на Планета щеше да има повече гледания. Това е песен за ценители и отбрана аудитория, главно от нейната вярна маса, не е за шир потреба, няма как да изпее мазен кючек, за да танцуват на него, аман :mf_surrender:

Остани и си пиши тук, излизам аз :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Защо да са ненормални, какво и има на песента? Даже покрай нея и 1,20 един беше свалил да ти кажа пък на теб. Да главно за нея си позволявам да говоря, защото не следя в такива детайли и подробности другите, че да си позволя да се изкажа неподготвен, както някои като теб. Говоря за неща, в които съм сигурен и запознат със всичко около това, за да мога да изкажа адекватно мнение и реална позиция, а не филми.

Кога съм казал, че "Ден след ден" е хит? Толкова ли си ограничен, че не схващаш идеята за осъществяване на проекта? Ако не си разбрал поради желанието от страна на ФЕНОВЕТЕ И да клипира някоя от старите и песни, останала незабелязана, Рени и направи и нов аранжимент. Целта е да възроди и даде нов живот песен, не добила голяма популярност сред по - големите хитове във въпросния албум. Това е песен на 14 години, по запалените фенове я знаят и е в по - умерено темпо и с леко баладичен текст с поп звучене, което си е експеримент. Представи си, че ако залагаше на нея щеше да и направи по - добър клип и да я пее по участия, и че ако беше в развит канал като в платформата на Планета щеше да има повече гледания. Това е песен за ценители и отбрана аудитория, главно от нейната вярна маса, не е за шир потреба, няма как да изпее мазен кючек, за да танцуват на него, аман :mf_surrender:

Остани и си пиши тук, излизам аз :3fdb8960598fa63e:

OMG той отново тръгна да пише есе на тема "Новата песен на Рени - замисъл, сюжет и реализация". :mf_surrender:

Какво ми обясняваш неща, които знам? Факт ли е, че към тази певица няма интерес? Факт е. 16 хиляди за две седмици!!! Ако не залагаше на тази песен, изобщо нямаше да се занимава да й снимка клип. Тя и без това е от бедничките певици.

Факт ли е, че въпросната песен, за която твърдиш, че била хит сред тийнейджърите едва направи 700К за половин година, при положение, че "честната" Рени дори купуваше гледания за нея. Един Бог знае колко са реалните.

Сподели в други сайтове

Когато купените гледания спрят :1000 (29):

Цък

Цък

Лошо, много лошо. Не знам кой им пусна тази муха, че кариери се подържат с трафик, но освен, че същият направи едни добри пари, друго не се случи.

Сподели в други сайтове

Кога излиза новата песен на Ками и кой е композитора с който тя работи по проекта :) Говори се че песента ще стане голям хит и ще я въртят по дискотеките

Сподели в други сайтове

Кога излиза новата песен на Ками и кой е композитора с който тя работи по проекта :) Говори се че песента ще стане голям хит и ще я въртят по дискотеките

Извинете, Вие с ясновидци ли разговаряте?

Сподели в други сайтове

OMG той отново тръгна да пише есе на тема "Новата песен на Рени - замисъл, сюжет и реализация". :mf_surrender:

Какво ми обясняваш неща, които знам? Факт ли е, че към тази певица няма интерес? Факт е. 16 хиляди за две седмици!!! Ако не залагаше на тази песен, изобщо нямаше да се занимава да й снимка клип. Тя и без това е от бедничките певици.

Факт ли е, че въпросната песен, за която твърдиш, че била хит сред тийнейджърите едва направи 700К за половин година, при положение, че "честната" Рени дори купуваше гледания за нея. Един Бог знае колко са реалните.

Момчето е добро и грамотно. Няма лошо, че е фен, но за съжаление и той осъзнава истината, само че не смее да си я признае и затова така бясно се старае да оправдае Рени по своя си начин. Рени наистина беше огромна звезда - 3 концерта в НДК, хитове, успехи в Сърбия, оборотен фолк клуб. Но изгуби ужасно много заради това, че се довери на мъжа си и си би камшика. Каза и доста истини за Пайнер, които обаче никой няма да й прости - следователно тя никога няма да се върне във фирмата. Няма къде да налага ретро хитовете си освен на участията, които Сашка й организира. Старите лаври не помагат вече и картинката е жалка, защото тя си вярва ужасно много по интервюта напоследък, а това психологически погледнато, издава неувереност и и в същото време стремеж да си върне изгубеното. Все пак има да храни и две деца и ще й е трудно. Рени е готин човек, просто... много си навреди сама. А можеше нещата да стоят по друг начин...

Сподели в други сайтове

Извинете, Вие с ясновидци ли разговаряте?

Виждаш ли за какви ни смятат, а? Задават си въпрос в първото изречение и си отговарят във второто. Но все пак, никак не ми хареса последното, което Кама пусна някъде из фейса си, че Люси Иларионов щял да участва като помощник на Жоро Марков. А и Теди Грозданов качи някаква кукла, на каквато са я направили и много изкуствено ми се видя. Не, че не е правила лабораторни експерименти в други клипове, но вече минаха 10 години откакто каза на Люси Иларионов, че няма да го чака да монтира Ивана, Преслава и половината Пайнер, за да стигне след 8 месеца до "Забранена зона". Някакви бивши кралски поданици и нови галенини ми дрънкат, че ще е тупалка "Кукла", но да видим. И аз като Москва, не вярвам на сълзи....

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...