Guest Kondomcho Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Марковите дрехи не са всичко на този свят. Не виждам нищо лошо в репликите, с тях да изглеждаше добре. Да не говорим, че така подпомагаше българската икономика, а сега подпомага чуждата. На мен, ако майка ми почине, няма да ми е до лъскави магазини и дрешки. Татяна се излага и показва пълно неуважение към майка си. На всичкото отгоре е на сериозна възраст, а се държи като тинейджърка. Грозна работа. Самo да я видя Татяна и всичко ще й изпея какви ги дрънкаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Няма нищо по-противно от този свят от репликите. Просто е отвратително. По-добре си купи някой парцал за 5 лв, отколкото да се излагаш. Да не говорим, че има български дизайнери, които работят евтино като скандалната Мегз, която се нуждае от субтитри, когато говори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ама какви реплики? Тоца до вчера носеше анцузи от пазара в Димитровград и с тях се носеше по концерти? Тя дори не се опитваше да прикрие факта, че се облича за пет лева Майка й умря преди две седмици, тя е на друга планета тая, пусна нова песен с гръм в края - това защо? Газовата бутилка ли искаше да ни покаже как е гръмнала? До вчера претендираше колко била морална и със стабилно семейство, раздели се с мъжа си и веднага си намери спонсор. Песента й нарасна от 300к на 1 млн. гледания за един ден ... Пълно куку и дъно .... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Марковите дрехи не са всичко на този свят. Не виждам нищо лошо в репликите, с тях да изглеждаше добре. Да не говорим, че така подпомагаше българската икономика, а сега подпомага чуждата. Дали? А не се ли подпомага така Китай, от които взимат всички реплики тукашните магазини? Как може да питаш какво лошо има в ментетата, които са и незаконни? Не само, че така се обира труда на световните дизайнери, ами и се печелят пари на гърба на необразованите хора тук, които дават по 300 лв за реплика на Плейн, която реално струва не повече от 20-30 лв в Китай. Щом джоба не ти позволява да си купуваш друхи на световни дизайнери, на пазара има достатъчно достъпни марки. Обаче да се накиприш в реплики е голяма селяния.Точно комплексарите правят така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Да не говорим, че окакто разбрах, че фирми като "Адидас", Пума", Хуго Бос", "Шанел" и "Байерн" са имали вземане - даване с нацистите, се отвратих. Харесвах маратонките на "Адидас", но повече няма да си купя нищо тяхно! Сто пъти предпочитам българското пред чуждото! Това лято, като пътувах из България, разбрах къде се произвеждат обувките "Ингилиз", на които Райна беше рекламно лице. От всички фото реклами на певиците, нейната си остава най - добрата! А от видео рекламите- тази на "Актавис" с Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 На 31ви излиза новата песен на Андра. Тотя винаги е била посредствена и неграмотна. Не знам какво сте очаквали от нея. Нито има стил, за 15 години не се отучи да говори без диалект... сума ти години поддържаше мираж, че има стабилна връзка... избиваше комплекси с плочките си, а накрая приключи цялата тая фантасмагория с няколко чанти от италиански марки и богат тъпкач. На фона на смъртта на майка си. Купуваща гледания на една от най-тъпите си песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Да не говорим, че окакто разбрах, че фирми като "Адидас", Пума", Хуго Бос", "Шанел" и "Байерн" са имали вземане - даване с нацистите, се отвратих. Харесвах маратонките на "Адидас", но повече няма да си купя нищо тяхно! Сто пъти предпочитам българското пред чуждото! Това лято, като пътувах из България, разбрах къде се произвеждат обувките "Ингилиз", на които Райна беше рекламно лице. От всички фото реклами на певиците, нейната си остава най - добрата! А от видео рекламите- тази на "Актавис" с Анелия. Тази година беше ли в Приказките ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 3 милиона - Salvatore, във възторг ли сме? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ама какви реплики? Тоца до вчера носеше анцузи от пазара в Димитровград и с тях се носеше по концерти? Тя дори не се опитваше да прикрие факта, че се облича за пет лева Майка й умря преди две седмици, тя е на друга планета тая, пусна нова песен с гръм в края - това защо? Газовата бутилка ли искаше да ни покаже как е гръмнала? До вчера претендираше колко била морална и със стабилно семейство, раздели се с мъжа си и веднага си намери спонсор. Песента й нарасна от 300к на 1 млн. гледания за един ден ... Пълно куку и дъно .... +1 000 000 А какво точно се е случило, че аз жълтурски медии не чета, а в сайтовете на "Пайнер" и "Планета", както и в "Сигнал" не пишеше нищо? Нито в националните всекидневници. Да, Татяна е на друга планета......Здраво се излага, здраво...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 3 милиона - Salvatore, във възторг ли сме? Пируваме и празнуваме! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 БТВ... Тая Тотя си проси report-ване на купените си гледания. Я вижте - Тотя няма и 5к лайка, докато песента на Юнона има 11к. Обикновено 1% интеракции трябва да има дадена песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Дали? А не се ли подпомага така Китай, от които взимат всички реплики тукашните магазини? Как може да питаш какво лошо има в ментетата, които са и незаконни? Не само, че така се обира труда на световните дизайнери, ами и се печелят пари на гърба на необразованите хора тук, които дават по 300 лв за реплика на Плейн, която реално струва не повече от 20-30 лв в Китай. Щом джоба не ти позволява да си купуваш друхи на световни дизайнери, на пазара има достатъчно достъпни марки. Обаче да се накиприш в реплики е голяма селяния.Точно комплексарите правят така. Да ме прощаваш, Филип Плейн е пълна простотия, аз дреха с череп и масонски знаци няма никога да облека. Нито да изляза облечена като коледна елха. Мерси, но предпочитам изчистените и стилни дрехи на "Акропол", "Зорница Колекшън", много харесвах нещата на "UB jeams", на които Гери беше рекламно лице. На "H&M" също ми харесват някои неща. Но да се обличам като коледна елха и да се нашаря с масонски знаци - абсурд! Николета и Галя са страшно смешни, навлечени в Филип Плейн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тази година беше ли в Приказките ? В Панагюрско бях. Видях къде са снимани видеоклиповете "Нямаш право на любов" на Елена (Велинград) и "Кой сега е №1" на Соня Немска (Панагюрище). Както и къде са снимани повечето фолклорни видеоклипове (Копривщица). Не питайте как се изкатерих до паметника на Тодор Каблешков и на онзи монумент в Панагюрище. Трябва да ми дадат медал. А в "Приказките"е безбожно скъпо. И празно. Още се чудя как на промоцията на "Дяволско желание" Петя е ходила с онази рокля - торта до тоалетната. Тва си е цяло приключение. а има и стълби, слиза се, изобщо........ Освен да не е консумирала напитки цяла вечер...... А и такива рокли сигурно не се перат, не искам да знам как ли се чистят..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Още се чудя как на промоцията на "Дяволско желание" Петя е ходила с онази рокля - торта до тоалетната. Тва си е цяло приключение. а има и стълби, слиза се, изобщо........ Освен да не е консумирала напитки цяла вечер...... А и такива рокли сигурно не се перат, не искам да знам как ли се чистят..... Ми, вместо да й снасяш всичко от тука, може да я питаш това, като дойде в твоя град Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Бахти простачката. Няма такова дъно. Продажна, че и не се срами да го демонстрира. Майка й ще се обърне в гроба. Айде, айде, сякаш ти не си спал за пари с момче на морето! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Абсолютно против съм новенето на реплики. Ако не можеш да си позволиш нещо, просто си купуваш друго, което ти е по джоба, без да се правиш на интересен, че видиш ли дрехите ти били "маркови". Комплексите си не можеш да скриеш каквото и да облечеш. По специално Татяна видяхме точно какъв боклук е след като пусна новата си боза седмица след като майка й почина. Не знам що за човек не би уважил смърта на собствената си майка, поне 40 дни да беше изчакала, 2-та й фена щвха да проявят разбиране. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 А и направо не ми го побира умът "Канарите" как снимат в сградата на класното училище в Копривщица. Че то точно на метри има оживена улица, минават коли, камиони, трактори, а как смърди на селскидвор града, да не обяснявам. Как изобщо на този фон си чуват музиката?Или спират движението? А телевизия "Планета" е за бой, че снимат историческите и природните обекти, но никога не показват как се стига до там, какъв е пътя. Като видях стълбите към паметника на Бенковски, ми се дорева. И в Панагюрище. За Оборище не питайте. Имах чувството, че там ще си останем. Абе, хубаво беше. Обаче останах без крака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Да не говорим, че окакто разбрах, че фирми като "Адидас", Пума", Хуго Бос", "Шанел" и "Байерн" са имали вземане - даване с нацистите, се отвратих. Харесвах маратонките на "Адидас", но повече няма да си купя нищо тяхно! Сто пъти предпочитам българското пред чуждото! Това лято, като пътувах из България, разбрах къде се произвеждат обувките "Ингилиз", на които Райна беше рекламно лице. От всички фото реклами на певиците, нейната си остава най - добрата! А от видео рекламите- тази на "Актавис" с Анелия. Само че на "чуждото" материите и материалите, от които е изработено са хиляда пъти по-добри от българските евтинии на пазарите за 5 лева, моля, моля. Добре, че има малко качествени български марки, които да отсрамят положението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Да ме прощаваш, Филип Плейн е пълна простотия, аз дреха с череп и масонски знаци няма никога да облека. Нито да изляза облечена като коледна елха. Мерси, но предпочитам изчистените и стилни дрехи на "Акропол", "Зорница Колекшън", много харесвах нещата на "UB jeams", на които Гери беше рекламно лице. На "H&M" също ми харесват някои неща. Но да се обличам като коледна елха и да се нашаря с масонски знаци - абсурд! Николета и Галя са страшно смешни, навлечени в Филип Плейн. Едно си баба знае, едно си бае.. Аз ти дадох просто един пример за световен дизайнер. Другата част от написано е по-важно от това дали името е Плейн или Шанел. Семплите неща не са равни на стил и класа.Точно красивото съчетание на повече цветове и аксесоари може да покаже дали имаш понятие от мода и стил или не. Сцената не е място за семпл роклички, а да покажеш различни неща от себе си чрез дрехите, които носиш. Разшири си малко мирогледа и това ще е само в твоя полза. Плейн или който и да е дизайнер са достатъчно признати от света, за да им даваш ти оценка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Едно си баба знае, едно си бае.. Аз ти дадох просто един пример за световен дизайнер. Другата част от написано е по-важно от това дали името е Плейн или Шанел. Семплите неща не са равни на стил и класа.Точно красивото съчетание на повече цветове и аксесоари може да покаже дали имаш понятие от мода и стил или не. Сцената не е място за семпл роклички, а да покажеш различни неща от себе си чрез дрехите, които носиш. Разшири си малко мирогледа и това ще е само в твоя полза. Плейн или който и да е дизайнер са достатъчно признати от света, за да им даваш ти оценка. Не че нещо, ама ми ту мъч Кити да говори за стилно и изчистено облекло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Не че нещо, ама ми ту мъч Кити да говори за стилно и изчистено облекло. Защо? :1000 (29): Ти си от дълго време във форума и сигурно знаеш повече за нея,но на мен ми стана интересно как хем иска да подкрепя българските марки, хем е ЗА рекликите на чуждите. То пък да имахме какво да подкрепяме тук, а то само един Beyond и модната къща на София Борисова отговарят на цена-качество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Дали? А не се ли подпомага така Китай, от които взимат всички реплики тукашните магазини? Как може да питаш какво лошо има в ментетата, които са и незаконни? Не само, че така се обира труда на световните дизайнери, ами и се печелят пари на гърба на необразованите хора тук, които дават по 300 лв за реплика на Плейн, която реално струва не повече от 20-30 лв в Китай. Щом джоба не ти позволява да си купуваш друхи на световни дизайнери, на пазара има достатъчно достъпни марки. Обаче да се накиприш в реплики е голяма селяния.Точно комплексарите правят така. Да, това са престъпления, е реалната цена е под 10 лв. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Edis Pala, Beyond, Junona, Megz, SB (Sofia Borisova).... За мъже май е само първото, Edis, но самите дрехи не ми харесват лично на мен - много са гейски, но пък това е лично мнение. Има и по-изчистени неща, но като цяло са си гейски. То модата за мъже си е доста обратна през погледа на доста дизайнери. На мен ми харесват костюмите на EMPORIO и GIORGIO ARMANI , имах един оригинален такъв, с едно уникално сако, което пазя и до днес на PRADA, дори не знам дали още правят мъжка мода, от около 2012-2013 е, много стилно и красиво. Aramani е другото, което харесвам, изчистено, на eaonline и armani.com може да разгледате колекциите. Не са толкова скъпи, ако човек иска да пазарува само скъпа и оригинална продукция - за 300-400 евро Giorgio има уникални сака и ризи, въпроса е вече в цената нали. Но пък доста други дизайнери се изхвърлят с цени над 1000 евро, за това го споменавам. А предлагат предимно гейски работи. Сега се загледах в клипа на Тотя - бе верно тоя клип нямаше ли до вчера около 250-300К ? Или това е някакъв мега сериозен бъг, или тая се е оляла. Ужас. Новото мъжленце и гледкания купува. Песента е ужас, няма да я спасят и още 10 млн. да купи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Edis Pala, Beyond, Junona, Megz, SB (Sofia Borisova).... За мъже май е само първото, Edis, но самите дрехи не ми харесват лично на мен - много са гейски, но пък това е лично мнение. Има и по-изчистени неща, но като цяло са си гейски. То модата за мъже си е доста обратна през погледа на доста дизайнери. На мен ми харесват костюмите на EMPORIO и GIORGIO ARMANI , имах един оригинален такъв, с едно уникално сако, което пазя и до днес на PRADA, дори не знам дали още правят мъжка мода, от около 2012-2013 е, много стилно и красиво. Aramani е другото, което харесвам, изчистено, на eaonline и armani.com може да разгледате колекциите. Не са толкова скъпи, ако човек иска да пазарува само скъпа и оригинална продукция - за 300-400 евро Giorgio има уникални сака и ризи, въпроса е вече в цената нали. Но пък доста други дизайнери се изхвърлят с цени над 1000 евро, за това го споменавам. А предлагат предимно гейски работи. Сега се загледах в клипа на Тотя - бе верно тоя клип нямаше ли до вчера около 250-300К ? Или това е някакъв мега сериозен бъг, или тая се е оляла. Ужас. Новото мъжленце и гледкания купува. Песента е ужас, няма да я спасят и още 10 млн. да купи. Моля? На тоя парцалите му са ужасни и с тея пайети - хем грозни, хем само той си ги носи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари