Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

За хитове-Емануела,за клипове-Яница.

За 1 година не се става лидерка с някакви сезонни хитчета :mf_surrender:

Освен това Емануела няма самостоятелен хит от ранга на "Дай ми още" примерно.

Сподели в други сайтове

За 1 година не се става лидерка с някакви сезонни хитчета :mf_surrender:

Освен това Емануела няма самостоятелен хит от ранга на "Дай ми още" примерно.

"Виновна" е един от най-големите хитове на Пайнер за тази година.

Сподели в други сайтове

"Виновна" е един от най-големите хитове на Пайнер за тази година.

То и Моро му е един от най-големите хитове ама и двете песни се забравиха, само че Виновна продължава да прави гледания без лайкове, странно нали?

Сподели в други сайтове

То и Моро му е един от най-големите хитове ама и двете песни се забравиха, само че Виновна продължава да прави гледания без лайкове, странно нали?

Моро му както гръмна така и се забрави.Относно темата за лайковете няма да говоря,защото някои хора тук неведнъж са казвали защо чалга песните имат по-малко лайкове.

Сподели в други сайтове

Моро му както гръмна така и се забрави.Относно темата за лайковете няма да говоря,защото някои хора тук неведнъж са казвали защо чалга песните имат по-малко лайкове.

Моро му - 11 млн. с 48К лайка, Виновна - 11.5 млн. с 37К лайка.

Моро му - 230К споделяния, Виновна - 110К споделяния

Моро му - 2К коментара, Виновна - 700 коментара

Моро му - 6 победи в Сигнал, Виновна - 2 победи

Моро му спечели тримесечната класация, Виновна беше на седмо място чак.

То просто си личи кое е истинско и кое не е. Не отричам хитовостта на тази песен, но я превъзнасяте прекалено много, а си е един сезонен хит.

Сподели в други сайтове

Моро му - 11 млн. с 48К лайка, Виновна - 11.5 млн. с 37К лайка.

Моро му - 230К споделяния, Виновна - 110К споделяния

Моро му - 2К коментара, Виновна - 700 коментара

Моро му - 6 победи в Сигнал, Виновна - 2 победи

Моро му спечели тримесечната класация, Виновна беше на седмо място чак.

То просто си личи кое е истинско и кое не е. Не отричам хитовостта на тази песен, но я превъзнасяте прекалено много, а си е един сезонен хит.

Целият ми инстаграм и фейсбух бяха гръмнали с лафчета от Виновна.Лайковете и споделянията са по-малко,първо защото Емануела няма фенската маса на Галена и второ чалгата се слуша предимно по купони,да не си мислиш,че някой ще тръгне да цъка палци?

Сподели в други сайтове

Утре излиза Преслава <3

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Иначе подкрепям с две ръце, че "Виновна" е пред "Моро моу".

ПС: Ще е нещо от типа:

"Мачкай ме, бий ме и плюй ме, не спирай,

чупи ми сърцето на хиляди части.

Давай, събаряй ме, викай и псувай,

не спирай с мене да се надсмиваш,

но каквото и да правиш, не се изтриваш!

Сподели в други сайтове

Не се интересувам от История много отдавна.А и дори да е така какво значение има дали прабабата или прапрадядото на Андреа са били от село при положение,че самата Галена си е от село?Като знам населението на Шумен и околността нищо чудно и да е циганка.

Малката толумба е в пъти по- голяма селянка от малко останали в жанра, и говори с повече акцент и от зле циганка от блзикафа маала. Албенчето Вулева още навремето я беше хванала много добре в тая посока.

И междудругото, по добре да харчиш парите на тъпкача, отколкото пенсионния фонд на родителското тяло, и като накрая нищо, да се наложи да ходите групово на село, за да не омрете от глад.

А Жалка вдига нивото с познанието поне от кой край на микрофона да пее.

Сподели в други сайтове

Малката толумба е в пъти по- голяма селянка от малко останали в жанра, и говори с повече акцент и от зле циганка от блзикафа маала. Албенчето Вулева още навремето я беше хванала много добре в тая посока.

И междудругото, по добре да харчиш парите на тъпкача, отколкото пенсионния фонд на родителското тяло, и като накрая нищо, да се наложи да ходите групово на село, за да не омрете от глад.

Андреа поне се поддържа по интимните части и цяла България не й знае косматата шунда. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Видя ли това?

Специален поздрав е за теб.
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...