FikLena Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 И с какво Галена вдига нивото на жанра? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Btw Защо обръщате внимание на инфантили? То и от самолет се вижда къде се намира Галена в кариерата си и къде останалите. Къде? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Коя е лидерката според теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Коя е лидерката според теб? За хитове-Емануела,за клипове-Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 За хитове-Емануела,за клипове-Яница. За 1 година не се става лидерка с някакви сезонни хитчета Освен това Емануела няма самостоятелен хит от ранга на "Дай ми още" примерно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 За 1 година не се става лидерка с някакви сезонни хитчета Освен това Емануела няма самостоятелен хит от ранга на "Дай ми още" примерно. "Виновна" е един от най-големите хитове на Пайнер за тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Не виждаш ли, че мъжът ми ви дразни нарочно!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 "Виновна" е един от най-големите хитове на Пайнер за тази година. То и Моро му е един от най-големите хитове ама и двете песни се забравиха, само че Виновна продължава да прави гледания без лайкове, странно нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 То и Моро му е един от най-големите хитове ама и двете песни се забравиха, само че Виновна продължава да прави гледания без лайкове, странно нали? Моро му както гръмна така и се забрави.Относно темата за лайковете няма да говоря,защото някои хора тук неведнъж са казвали защо чалга песните имат по-малко лайкове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Oooooo, страхотна новина.Дано пуснат първите албуми на Есил, Мария и Райна, че са неоткриваеми. Аз на Райна ги имам всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Моро му както гръмна така и се забрави.Относно темата за лайковете няма да говоря,защото някои хора тук неведнъж са казвали защо чалга песните имат по-малко лайкове. Моро му - 11 млн. с 48К лайка, Виновна - 11.5 млн. с 37К лайка. Моро му - 230К споделяния, Виновна - 110К споделяния Моро му - 2К коментара, Виновна - 700 коментара Моро му - 6 победи в Сигнал, Виновна - 2 победи Моро му спечели тримесечната класация, Виновна беше на седмо място чак. То просто си личи кое е истинско и кое не е. Не отричам хитовостта на тази песен, но я превъзнасяте прекалено много, а си е един сезонен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Преслава-Не се изтриваш..Утре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Утре излиза Преслава <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Моро му - 11 млн. с 48К лайка, Виновна - 11.5 млн. с 37К лайка. Моро му - 230К споделяния, Виновна - 110К споделяния Моро му - 2К коментара, Виновна - 700 коментара Моро му - 6 победи в Сигнал, Виновна - 2 победи Моро му спечели тримесечната класация, Виновна беше на седмо място чак. То просто си личи кое е истинско и кое не е. Не отричам хитовостта на тази песен, но я превъзнасяте прекалено много, а си е един сезонен хит. Целият ми инстаграм и фейсбух бяха гръмнали с лафчета от Виновна.Лайковете и споделянията са по-малко,първо защото Емануела няма фенската маса на Галена и второ чалгата се слуша предимно по купони,да не си мислиш,че някой ще тръгне да цъка палци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Преслава-Не се изтриваш..Утре балада ли е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Утре излиза Преслава <3 :Vishenka_05: Иначе подкрепям с две ръце, че "Виновна" е пред "Моро моу". ПС: Ще е нещо от типа: "Мачкай ме, бий ме и плюй ме, не спирай, чупи ми сърцето на хиляди части. Давай, събаряй ме, викай и псувай, не спирай с мене да се надсмиваш, но каквото и да правиш, не се изтриваш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 балада ли е ? Не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Дара обича ли ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Дара обича ли ме Вече не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Преси ще смаже! Нямам търпение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Не се интересувам от История много отдавна.А и дори да е така какво значение има дали прабабата или прапрадядото на Андреа са били от село при положение,че самата Галена си е от село?Като знам населението на Шумен и околността нищо чудно и да е циганка. Малката толумба е в пъти по- голяма селянка от малко останали в жанра, и говори с повече акцент и от зле циганка от блзикафа маала. Албенчето Вулева още навремето я беше хванала много добре в тая посока. И междудругото, по добре да харчиш парите на тъпкача, отколкото пенсионния фонд на родителското тяло, и като накрая нищо, да се наложи да ходите групово на село, за да не омрете от глад. А Жалка вдига нивото с познанието поне от кой край на микрофона да пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Малката толумба е в пъти по- голяма селянка от малко останали в жанра, и говори с повече акцент и от зле циганка от блзикафа маала. Албенчето Вулева още навремето я беше хванала много добре в тая посока. И междудругото, по добре да харчиш парите на тъпкача, отколкото пенсионния фонд на родителското тяло, и като накрая нищо, да се наложи да ходите групово на село, за да не омрете от глад. А Жалка вдига нивото с познанието поне от кой край на микрофона да пее. Андреа поне се поддържа по интимните части и цяла България не й знае косматата шунда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Малката толумба е в пъти по- голяма селянка от малко останали в жанра, и говори с повече акцент и от зле циганка от блзикафа маала. Албенчето Вулева още навремето я беше хванала много добре в тая посока. И междудругото, по добре да харчиш парите на тъпкача, отколкото пенсионния фонд на родителското тяло, и като накрая нищо, да се наложи да ходите групово на село, за да не омрете от глад. А Жалка вдига нивото с познанието поне от кой край на микрофона да пее. Видя ли това? Специален поздрав е за теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари