Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Андреа поне се поддържа по интимните части и цяла България не й знае косматата шунда. впрдвид размера на въпроснат шунда, и добре че Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Звучи яко, и клипа май ще е на ниво. Айде да пуска и тя, двете лидерки последните 10 години Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Новата лидерка ще е Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Видя ли това? Специален поздрав е за теб. Дааам. Поне виждам че е решила да следва един стил на обличане - тия къси роклички разкриващи цялата и необятна прелест са потресаващ избор, ма явно си е решила и ще ги налага. Или ги е шила на промоция и лесно се разтягат, а мънги за нов гардероб просто няма с трите дяца на ръце? иначе явно успява да се забавлява, брао на нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Видя ли това? Специален поздрав е за теб. О, това е просто класика! Б`аси циганията! Ама пък какво да се чудим, като Сторарови са си кардараши? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Емануела мачка всичко живо в Пайнер !!!!!!!!! Сменяй ме 27.10.2015 Съкровище 15.01.2016 Като теб 25.03.2016 20 лева 30.05.2016 Не ме заслужаваш 05.08.2016 Почти перфектен 28.11.2016 Незабравима 23.01.2017 5,6,7,8 07.03.2017 Виновна 02.05.2017 Без чувства 14.08.2017 Още те обичам 26.10.2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Емануела мачка всичко живо в Пайнер !!!!!!!!! Сменяй ме 27.10.2015 Съкровище 15.01.2016 Като теб 25.03.2016 20 лева 30.05.2016 Не ме заслужаваш 05.08.2016 Почти перфектен 28.11.2016 Незабравима 23.01.2017 5,6,7,8 07.03.2017 Виновна 02.05.2017 Без чувства 14.08.2017 Още те обичам 26.10.2017 Мачкала тя ... Кат забие една яка песен като навремето при Касъмовите, ела пак да си говорим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 впрдвид размера на въпроснат шунда, и добре че Нима си виждал шундата на Андреа? Дано Кубрат не види това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Нима си виждал шундата на Андреа? Дано Кубрат не види това. Не, пък и не изкам да сънувам кошмари - а впредвид рамера на Дора, не се и съмнявам, че и Кобрата също скоро не я е виждал. Ама поне кварталните магазини около тях нямат изостанало брашно ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Айде, добро утро То това за лека нощ. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Луд си, честно!! Какво очакваш от П. - взривяващ хит или претоплена боза? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Честно казано от това, което чух, нещата ми намирисват не на претоплена, ами направо на развалена боза. Истинско ли е клипчето? На теб как ти звучи? Да, сложила си го е в инстаграма ... не ми звучи добре, подозирам че текста ще е клише и баналитет. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Кели, колабираш ли за новия сингъл на Петя Колева ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Новата песен на Преси наистина звучи хитово Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Да, сложила си го е в инстаграма ... не ми звучи добре, подозирам че текста ще е клише и баналитет. Посредствеслава. Няма да се спасява кариерата явно. Имаше някаква надежда покрай дуета, ама.... Реално, ако трябва да бъдем честни, не е имала як, голям солов хит от "Няма да ти пиша", което прави година и половина. "Звездата" е слаба ракия, въпреки че направи невъобразимо много гледания, имайки предвид, че и тя звучи леко изтъркано. Тя въобще имала ли е такава дълготрайна дупка между два големи хита - година и половина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Посредствеслава. Няма да се спасява кариерата явно. Имаше някаква надежда покрай дуета, ама.... Реално, ако трябва да бъдем честни, не е имала як, голям солов хит от "Няма да ти пиша", което прави година и половина. "Звездата" е слаба ракия, въпреки че направи невъобразимо много гледания, имайки предвид, че и тя звучи леко изтъркано. Тя въобще имала ли е такава дълготрайна дупка между два големи хита - година и половина? За тази година и половина е пуснала много малко песни - само "Без теб", която си беше пълен провал + "звездата" и дуета с Джена. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Тийзъра на Преса ми звучи изненадващо яко, което значи че 1) ще е убийствено ретро и 2) хит няма да стане Да не е дала повече от 5 лв за клип, тая част също изглежда почти обещаващо, поне кат за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Ами между "Лудата дойде" и "Режима" паузата пак беше д/г толкова. Между тях имаше сезонните бози "Разкрий ме" и "Скоро", които имаха някаква популярност. Друго? "По моята кожа" се въртеше по дискотеките, но не се сещам да е била топ. Ааа, не, имаше "Няма да съм друга". Значи е била по-малка паузата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Ами между "Лудата дойде" и "Режима" паузата пак беше д/г толкова. Между тях имаше сезонните бози "Разкрий ме" и "Скоро", които имаха някаква популярност. Друго? "По моята кожа" се въртеше по дискотеките, но не се сещам да е била топ. Ааа, не, имаше "Няма да съм друга". Значи е била по-малка паузата. Баш толкова си е била паузата, аз питах за самостоятелен хит. Интересно как някои хора се кефят на тийзъра, а други сме склонни дори да не изслушаме песента докрай заради него. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Дано песента на Преси бъде провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Дано песента на Преси бъде провал. :1000 (29): :1000 (29): Защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Аз на Райна ги имам всички. Е за теб е ясно нали си и фенка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Дано песента на Преси бъде провал. Искрено се надявам!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Просто ме дразни цялата тази негативна кампания, която напоследък се е образувала срещу Галена. Какво толкова е направила, че е заслужила да бъде плюта или принизявана до нива, които не заслужава. Просто е една жена, която следва своя път и кариера. Прави нещата по възможно най-класния и добър начин. По този начин, не вдига само своето ниво, но и на целият жанр. Вместо да се кефим, че има хора, които правят всичко по силите им, има яко плюене. Ти поне си обективен и можеш да видиш нещата, които се случват. Страхотен коментар ! Но комплексирани фенове на посредствени певици, като Преслава, няма как да го разберат. Или фенове на бивши манекенки и певици... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Е за теб е ясно нали си и фенка. О,ти си бил жив Много е п.далско да говориш с намеци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари